2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya tummy juno muadili olan dimi benimki de çok seviyor onu kıvrılıp yatıyor ama çok küçük daha tabii Huysuzlanmalarını göremedik henüz. Bazen gözlerini açıp etrafı izliyor o zaman ben zeka kartlarını gösteriyorum gözleriyle takip ediyor çok tatlı

Tüh kötü olmuş. Riske atma verme bence canım anne sütü bakteri üretmeye çok müsait dediler çünkü. Kaynağı sende bi daha stoklarsın üzülme

Ben bırakmam seni merak etme minik kuş yani bu oğlan niye gelmiyor anlamadim bise sorcam 41 olursa bizim dogum izinlerin 1 haftası boşa yanar demi?

Simdi nasıl oldun nasılsın

Kargom geldi az önce. E bebekten aldım bunu kumaşı çok güzel kaliteliymiş ince birşeydir diyordum 3 ve 6 ay için almıştım, büyük bedenleri de alıcam fiyatı uygun geldi. Kız anneleri bakabilir

Simdi nasıl oldun nasılsın
Teşekkür ederim kaşıntı devam doktoruma yazdım bebek için bir sorun olmaz dedi bir ilaç önerdi günde 1 tb alabilirsin dedi gece yatmadan almayı düşünüyorum uykum bölünmesin diye
Onun dışında papatya suyu yaptım sprey şişeye koydum onu sıkıyorum o rahatlatıyor biraz çok şükür ayaklarım şişmedi ama ellerim şişmeye başladı sanırım çünkü parmaklarım zor kapanıyor
Bakalım inşallah doğuma kadar çok şişmez doğumdan 1 hafta sonra geçiyor deniyor

Gaz sıkıntısı var mı? Aptamil 1 veriyoruz bana gaz ve kabızlık yapıyor gibi geldi ama dr da normal diyor bilemedim
APtamil gaz yapıyor hip 1 combiotic yapmıyor bağırsak hareketlerini de düzenliyor ben her emzirme arkası 30 ml olarak veriyorum. Emzirmeyi de meme uçları var ya onlarla yapıyorum çünkü biberona alıştı. Belki zamanla mamayı keserim fakat bu sarılık durumundan sonra korktuğum için önemli olan beslenmesi süt tabiki önemli ama napayım kan şekeri düşsün aç kalsın istemiyorum korkuyorum ve veriyorum her emzirme sonrası ama günde 3-4 defa vermiş oluyorum emzirmeyi dHa çok yapmaya çalışıyorum. Annem böyle yaptığım için kuzıyor hiçbir şey sağlığından önemli değil

Geçmiyor canım benim hala geçmedi 40 ı bile bulabilir dedi bana doktor ve halen kaşınıyorum :)

Çok vermiyormuşsun canım o kadardan birşey olmaz zamanla bırakırsın. Benimki şahsına münhasır bir bebiş, millet meme reddeder benimki biberon reddediyor Sanırım doğunca ayrı kaldık ya şimdi sürekli yakınımda olmak istiyor diyorum. Doktor aptamil 1 de ısrarcı ama ben denicem galiba hipp i. Normal diyor bağırsakları düzene girecek onun diyor, bir kutu var bitsin bakıcam durumuna.

Geçmiyor canım benim hala geçmedi 40 ı bile bulabilir dedi bana doktor ve halen kaşınıyorum :)
Sana da çok geçmiş olsun kuzum ben 6.haftada ürtiker olmuştum ama benimki ileri seviyeydi anjioödeme kadar gitmişti o şekilde şişmesin de elim ayağım yüzüm gözüm kaşınmaya razıyım artık ne yapalım
Şimdi ilaç kullanıyor musun önerdikleri ilaç emzirmeye engel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…