Ya tummy juno muadili olan dimi benimki de çok seviyor onu kıvrılıp yatıyor ama çok küçük daha tabiiKarnı tok sırtı pekse duruyorbakınıyor biraz biraz ağlamadan ben de zeka kartlarını göstermeyi düşünüyorum artık siz başladınız mı?
Ağlamaya başladığında kucağıma alıp piş patlarla sakinlestirip hemen geri bırakıyorum böyle böyle bir süre oyalanıyor
Ay ben de aldım indirimden yazlık şeylerKızlar seneye oğluma aldım çok tatlı değil mi şuna bakın doğsunda mıncırayım artık şu oğlanı
Evet bende indirimden yakaladıklarımı alıyorum büyük beden yaza cigitten bir tukum daha aldım fitilliAy ben de aldım indirimden yazlık şeylerÇok tatlılar güzel güzel giysinler inşallah
Çok güzeelKızlar seneye oğluma aldım çok tatlı değil mi şuna bakın doğsunda mıncırayım artık şu oğlanı
Sağol kuzum bende beğendim kumaşı falan çok güzel indirimden almıştımÇok güzeel
Tüh kötü olmuş. Riske atma verme bence canım anne sütü bakteri üretmeye çok müsait dediler çünkü. Kaynağı sende bi daha stoklarsın üzülmeatatalya ay sütleri ısıya dikkat etmeden birleştirdim desem pöffff çok üzüldüm şu an hepi topu 180 ml stoğum vardı o da gitti mi yani ay ben niye böyle bi salaklık yaptım ki yaaaa kolayıma geldi tabi gece gece Papatyamaviss
Bayılıyorum böyle şeylere çok güzelKızlar seneye oğluma aldım çok tatlı değil mi şuna bakın doğsunda mıncırayım artık şu oğlanı
Ben bırakmam seni merak etme minik kuş yani bu oğlan niye gelmiyor anlamadim bise sorcam 41 olursa bizim dogum izinlerin 1 haftası boşa yanar demi?
Anladım cnm, kaç haftalık doğum yaptın, bebişin nasıl? Erken doğdugu için bi sorun oldumuHanfendi erken gelmek istedi kuşum sancılandım
Simdi nasıl oldun nasılsınİnşallah canım çünkü ilk olduğunda o kadar ilerlemişti ki ellerim ayaklarım gözüm felan davul gibi şişmişti ne yürüyebiliyor ne bir şey yapabiliyordum tuvalete bile eşim kucağında götürüp getiriyordu 10 gün yattım evde o şekilde
Ama onun gibi bu belli yani
İnternette hep aşırı orantısız kilo alımı felan diyor ama benimki aşırı progesteron üretimine bağlı demişti doktor bu neden oldu anlamadım çok kilo da almadım
Teşekkür ederiz amin canımBayılıyorum böyle şeylere çok güzelGüle güle güzel günlerde giysin
35+4 kuzum , birazcık su yutmuş enfeksiyon vardı bı hafta kuvezde kaldık iyiyiz çok şükürAnladım cnm, kaç haftalık doğum yaptın, bebişin nasıl? Erken doğdugu için bi sorun oldumu
Kız bütün grup seninle doğuruyoruz bizi habersiz bırakmaKuzum bugun dogurtacaklarmis.kesinn
Teşekkür ederim kaşıntı devam doktoruma yazdım bebek için bir sorun olmaz dedi bir ilaç önerdi günde 1 tb alabilirsin dedi gece yatmadan almayı düşünüyorum uykum bölünmesin diyeSimdi nasıl oldun nasılsın
APtamil gaz yapıyor hip 1 combiotic yapmıyor bağırsak hareketlerini de düzenliyor ben her emzirme arkası 30 ml olarak veriyorum. Emzirmeyi de meme uçları var ya onlarla yapıyorum çünkü biberona alıştı. Belki zamanla mamayı keserim fakat bu sarılık durumundan sonra korktuğum için önemli olan beslenmesi süt tabiki önemli ama napayım kan şekeri düşsün aç kalsın istemiyorum korkuyorum ve veriyorum her emzirme sonrası ama günde 3-4 defa vermiş oluyorum emzirmeyi dHa çok yapmaya çalışıyorum. Annem böyle yaptığım için kuzıyor hiçbir şey sağlığından önemli değilGaz sıkıntısı var mı? Aptamil 1 veriyoruz bana gaz ve kabızlık yapıyor gibi geldi ama dr da normal diyor bilemedim
Geçmiyor canım benim hala geçmedi 40 ı bile bulabilir dedi bana doktor ve halen kaşınıyorum :)Teşekkür ederim kaşıntı devam doktoruma yazdım bebek için bir sorun olmaz dedi bir ilaç önerdi günde 1 tb alabilirsin dedi gece yatmadan almayı düşünüyorum uykum bölünmesin diye
Onun dışında papatya suyu yaptım sprey şişeye koydum onu sıkıyorum o rahatlatıyor biraz çok şükür ayaklarım şişmedi ama ellerim şişmeye başladı sanırım çünkü parmaklarım zor kapanıyor
Bakalım inşallah doğuma kadar çok şişmez doğumdan 1 hafta sonra geçiyor deniyor
Çok vermiyormuşsun canım o kadardan birşey olmaz zamanla bırakırsın. Benimki şahsına münhasır bir bebiş, millet meme reddeder benimki biberon reddediyorAPtamil gaz yapıyor hip 1 combiotic yapmıyor bağırsak hareketlerini de düzenliyor ben her emzirme arkası 30 ml olarak veriyorum. Emzirmeyi de meme uçları var ya onlarla yapıyorum çünkü biberona alıştı. Belki zamanla mamayı keserim fakat bu sarılık durumundan sonra korktuğum için önemli olan beslenmesi süt tabiki önemli ama napayım kan şekeri düşsün aç kalsın istemiyorum korkuyorum ve veriyorum her emzirme sonrası ama günde 3-4 defa vermiş oluyorum emzirmeyi dHa çok yapmaya çalışıyorum. Annem böyle yaptığım için kuzıyor hiçbir şey sağlığından önemli değil
Sana da çok geçmiş olsun kuzumGeçmiyor canım benim hala geçmedi 40 ı bile bulabilir dedi bana doktor ve halen kaşınıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?