2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kaşıntı çok zor gerçekten haklısın inşAllah ilerlemesinde
Kusarsa sıkıntı olmasın diye değil miydi bu yatak yinede sırt üstü bırakamıyor musunuz tummynin üstünde
Valla reflü yatağı da kusarsa sıkıntı olmasın diye ama ben bırakamıyorum ya korkuyorum

O kadar haklısın ki hayır 40+3 te gittiğimde belki ondan da bi hafta sonrasına verir sezaryen i burda hiçbir şeye şaşırmayı öğrendim
Şaka maka senin de 2 gün kaldı

Rabbim korusun inşallah canım

Çıktık canım şimdi yok bizim kizce de gelmiyor iki tane 60 sancı çıktı ama normal dedi doktor.. ayın 20 sine az kaldı haydi heyecanla sağlıkla inşallah

Kaşar maşar demeyin çocuğuma yaaaaa benimkine de kolonya sabun demişlerdi
Ay senin şu doktora bi çemkiresim geldi artık
Gaz verme bak simdi dogurup gelirim
Benim 2 gunum kaldi
Veriyoruuuuum git doğur haydeeeee
benimkinede 4 - 4,5 kg arasi dogacak dediler
anneme diyorum 4kilo alti cikarsa al bak hıh gordunmu hani 4 diyodun hani siskoydu al kırdin kirdin derim doktora heralde
Bence 4 çıkar ya çok bekledi büyümüştür.

O kadar haklısın ki hayır 40+3 te gittiğimde belki ondan da bi hafta sonrasına verir sezaryen i burda hiçbir şeye şaşırmayı öğrendim
Şaka maka senin de 2 gün kaldı
Sana normal dogum ihtimali var diye diretmiyolarmi

Evet 2 gun kaldi
Bugun valizi tekrar actim guzel bi duzen yaptim kapattim
Haydaaa busefer emzigini koymayi unutmusum bidahada acmam artik valizi. Emzigi cebime koyup giderim

Kaşar maşar demeyin çocuğuma yaaaaa benimkine de kolonya sabun demişlerdi

Ay senin şu doktora bi çemkiresim geldi artık
Sabrediyorum cemkirirsem dogumda ters hareket ceker falan korkusu var
Veriyoruuuuum git doğur haydeeeee
Yarin hastaneye cagirdilar
nst on hazirliklar falan yapilicak
ondan sonraki gun gidip dogurup gelecem
Bence 4 çıkar ya çok bekledi büyümüştür.
Bakalim cikacakmi merak ediyorum

Sana normal dogum ihtimali var diye diretmiyolarmi

Evet 2 gun kaldi
Bugun valizi tekrar actim guzel bi duzen yaptim kapattim
Haydaaa busefer emzigini koymayi unutmusum bidahada acmam artik valizi. Emzigi cebime koyup giderim
Evde de verirsin bosver unutsan da ya da güden gelen biri getirir

Yok kuzum cebime cantama koyarim benim cocuklar zaten hic emzik almiyolar insallah bu alir
Genelde benim memi emzik olarak kullandiklari icin gerek duymuyolar
Emzik hayat kurtarıyor ya. Anlık oyalama için birebir. Kuzey o konuda da kendine münhasır geçen emziği tutmuş kulbundan nasıl yalıyor dondurma gibi

Kızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyiz ağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün Bir de bugün kız çocukları günüymüş ne güzel günde gelmiş☺ 1HANIM Duru hanımın da kutlu olsun günü

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-11-15-51-30-127_com.android.chrome-edit.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…