Valla reflü yatağı da kusarsa sıkıntı olmasın diye ama ben bırakamıyorum ya korkuyorumKaşıntı çok zor gerçekten haklısın inşAllah ilerlemesinde
Kusarsa sıkıntı olmasın diye değil miydi bu yatak yinede sırt üstü bırakamıyor musunuz tummynin üstünde
O kadar haklısın ki hayır 40+3 te gittiğimde belki ondan da bi hafta sonrasına verir sezaryen iKiz benimki 20 ekim aliriz gelmezse diyo
Ulen zaten sezeryan illa sanci su beklemekmi lazim
20 ekimde 40+6 olacaktik dusun
Ben bu cumayi dile getirdimde ikna oldu bi minnet
Seninkinide soyle bi sarsmak gerek
Rdvunda 40+3 olacaksin ozamana kadar insallah gelir, gelmezsede o gune bi dogum plani yapar hasbam
Rabbim korusun inşallah canımTeşekkür ederim kaşıntı devam doktoruma yazdım bebek için bir sorun olmaz dedi bir ilaç önerdi günde 1 tb alabilirsin dedi gece yatmadan almayı düşünüyorum uykum bölünmesin diye
Onun dışında papatya suyu yaptım sprey şişeye koydum onu sıkıyorum o rahatlatıyor biraz çok şükür ayaklarım şişmedi ama ellerim şişmeye başladı sanırım çünkü parmaklarım zor kapanıyor
Bakalım inşallah doğuma kadar çok şişmez doğumdan 1 hafta sonra geçiyor deniyor
Çıktık canım şimdi yok bizim kizce de gelmiyor
İnşallah canımRabbim korusun inşallah canım
Kaşar maşar demeyin çocuğuma yaaaaaBenim oğlum bu dünyada gebelik hurafelerini doğrulamak için doğacak erkek çocuk gününü bekler hurafesine bir️
Dün bir arkadaşım da sal artık şu çocuğu da bir doğsun içerde eski Kars kaşarına döndü bekleye bekleye diyorbende benim oğlum belki gravyer olmak istiyor dedim
Ay senin şu doktora bi çemkiresim geldi artıkKiz benimki 20 ekim aliriz gelmezse diyo
Ulen zaten sezeryan illa sanci su beklemekmi lazim
20 ekimde 40+6 olacaktik dusun
Ben bu cumayi dile getirdimde ikna oldu bi minnet
Seninkinide soyle bi sarsmak gerek
Rdvunda 40+3 olacaksin ozamana kadar insallah gelir, gelmezsede o gune bi dogum plani yapar hasbam
Veriyoruuuuum git doğur haydeeeeeGaz verme bak simdi dogurup gelirim
Benim 2 gunum kaldi
Bence 4 çıkar ya çok bekledi büyümüştür.benimkinede 4 - 4,5 kg arasi dogacak dediler
anneme diyorum 4kilo alti cikarsa al bak hıh gordunmu hani 4 diyodun hani siskoydu al kırdin kirdinderim doktora heralde
Sana normal dogum ihtimali var diye diretmiyolarmiO kadar haklısın ki hayır 40+3 te gittiğimde belki ondan da bi hafta sonrasına verir sezaryen iburda hiçbir şeye şaşırmayı öğrendim
Şaka maka senin de 2 gün kaldı
Sabrediyorum cemkirirsem dogumda ters hareket ceker falan korkusu varKaşar maşar demeyin çocuğuma yaaaaabenimkine de kolonya sabun demişlerdi
Ay senin şu doktora bi çemkiresim geldi artık
Yarin hastaneye cagirdilarVeriyoruuuuum git doğur haydeeeee
Bakalim cikacakmi merak ediyorumBence 4 çıkar ya çok bekledi büyümüştür.
Evde de verirsin bosver unutsan da ya da güden gelen biri getirirSana normal dogum ihtimali var diye diretmiyolarmi
Evet 2 gun kaldi
Bugun valizi tekrar actim guzel bi duzen yaptim kapattim
Haydaaa busefer emzigini koymayi unutmusumbidahada acmam artik valizi. Emzigi cebime koyup giderim
Yok kuzum cebime cantama koyarim benim cocuklar zaten hic emzik almiyolar insallah bu alirEvde de verirsin bosver unutsan da ya da güden gelen biri getirir
Hem de nasıl, benim ikizlerden biri sanırım mesaneye çok yakın, zar zor yarısını yapabiliyorum anca, sonra kalan için de gecede 7-8 kere tuvalet için kalkıyorum.Kızlar sürekli minicik çişiniz geliyor mu ve batma hissi yaşıyor musunuz bıçak diken iğne batar gibi
Yanına destek mi koyuyorsunValla reflü yatağı da kusarsa sıkıntı olmasın diye ama ben bırakamıyorum ya korkuyorum
Emzik hayat kurtarıyor ya. Anlık oyalama için birebir. Kuzey o konuda da kendine münhasır geçen emziği tutmuş kulbundan nasıl yalıyor dondurma gibiYok kuzum cebime cantama koyarim benim cocuklar zaten hic emzik almiyolar insallah bu alir
Genelde benim memi emzik olarak kullandiklari icin gerek duymuyolar
2 yanında var canım yatağın desteklerini onu koyuyorumYanına destek mi koyuyorsun
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsünKızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyizağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?