Geçmiş olsun cnm hersey yolundaysa sıkıntı yok,35+4 kuzum , birazcık su yutmuş enfeksiyon vardı bı hafta kuvezde kaldık iyiyiz çok şükür
Ya benim 6 gün bebek geç oluşmuş yani geç döllenme o yüzden doktor beni şuan 38+3 olarak kabul ediyorSana normal dogum ihtimali var diye diretmiyolarmi
Evet 2 gun kaldi
Bugun valizi tekrar actim guzel bi duzen yaptim kapattim
Haydaaa busefer emzigini koymayi unutmusumbidahada acmam artik valizi. Emzigi cebime koyup giderim
Ay maşallah sizeKızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyizağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Ay hadi hayırlı olsun gözünüz aydınKızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyizağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Ahh ne güzelKızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyizağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
MaşAllah gözün aydınKızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyizağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Hım senin ki öyle benimki bu tummy olan canım2 yanında var canım yatağın desteklerini onu koyuyorum
Hahahaha canım benimYok kuzum cebime cantama koyarim benim cocuklar zaten hic emzik almiyolar insallah bu alir
Genelde benim memi emzik olarak kullandiklari icin gerek duymuyolar
Evet kuzum o bizimki de seviyorYa tummy juno muadili olan dimi benimki de çok seviyor onu kıvrılıp yatıyor ama çok küçük daha tabiiHuysuzlanmalarını göremedik henüz. Bazen gözlerini açıp etrafı izliyor o zaman ben zeka kartlarını gösteriyorum gözleriyle takip ediyor çok tatlı
Aynı şoku bende yaşadımPed fiyatları nolmuş yaaStok yapsak mı demiştim ama yapmadım bebişi düşünmekten keşke yapsaymışım
Valla öyle oldu kuzum grubun doğum kilidi açıldı yineTabi zamanını bekleyecek canımen doğru zamanı seçip gelsin inşallah benim kilo 4 e yakın hesaplanıyordu ama 3400 doğdu. Yani demem o ki o hesaplara da çok güven olmuyor. Hiç strese girme. Bebeğine güven o çok güzel ayarlayacak kendini
Anaaaam az kalmış ya kıızzzzdaha erken bile gelebilir sona mı kaldın çen
Hayırhiç ilgimi çekmedi süt konuları gitti 180 ml dün sağlıklarımı da içti yavrum çok şükür ki bir şey olmadı
Canım senin takvime göre vaktin çok az kalmış birkaç güne en geç doğurursun ya bana daha var 9 gün kadarDaha bende varım
Senden bayrağı devraldım canımBu lafi bende cok kullandim yaa
Gelir gelir merak etme sen de benden önce doğrurusun hayırlı sağlıklı gelsin de önemli olan oBen bırakmam seni merak etme minik kuş yani bu oğlan niye gelmiyor anlamadim bise sorcam 41 olursa bizim dogum izinlerin 1 haftası boşa yanar demi?
Güzel geçmiş sevindim kuzumÇıktık canım şimdi yok bizim kizce de gelmiyoriki tane 60 sancı çıktı ama normal dedi doktor.. ayın 20 sine az kaldı haydi heyecanla sağlıkla inşallah
Benimki de dinliyor ya yicem ne anlıyorsa ama bu bizi yakabilir kuzum ikimiz de tek bakacağız gibi duruyorBenımkıde kısa duruyor 5-10 dk maxbenim hanım resmen kucakta durup laf dınlemek ıstıyor
Ben de bilemedim ya internette de araştırdım bulamadım buna dair bir bilgiBilemedim bende sana sormak istedim
Aptamil gaz yapıyor diye çok duydum 1 gün kullanıp farkı gördüm cidden arkadaşımın bebeğine de yaptı.APtamil gaz yapıyor hip 1 combiotic yapmıyor bağırsak hareketlerini de düzenliyor ben her emzirme arkası 30 ml olarak veriyorum. Emzirmeyi de meme uçları var ya onlarla yapıyorum çünkü biberona alıştı. Belki zamanla mamayı keserim fakat bu sarılık durumundan sonra korktuğum için önemli olan beslenmesi süt tabiki önemli ama napayım kan şekeri düşsün aç kalsın istemiyorum korkuyorum ve veriyorum her emzirme sonrası ama günde 3-4 defa vermiş oluyorum emzirmeyi dHa çok yapmaya çalışıyorum. Annem böyle yaptığım için kuzıyor hiçbir şey sağlığından önemli değil
Maşallah tez zamanda ağrıların da geçsin canım benimKızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyizağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Zyrtec diye bir şey önerdiler ama kullanmıyorum şiimiyorum da her yerim kabuk bağladıSana da çok geçmiş olsun kuzumben 6.haftada ürtiker olmuştum ama benimki ileri seviyeydi anjioödeme kadar gitmişti o şekilde şişmesin de elim ayağım yüzüm gözüm kaşınmaya razıyım artık ne yapalım
Şimdi ilaç kullanıyor musun önerdikleri ilaç emzirmeye engel mi?
Girip girip bakıyordum haber var mı diye gözünüz aydınKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallahKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?