2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sana normal dogum ihtimali var diye diretmiyolarmi

Evet 2 gun kaldi
Bugun valizi tekrar actim guzel bi duzen yaptim kapattim
Haydaaa busefer emzigini koymayi unutmusum bidahada acmam artik valizi. Emzigi cebime koyup giderim
Ya benim 6 gün bebek geç oluşmuş yani geç döllenme o yüzden doktor beni şuan 38+3 olarak kabul ediyor
Ya çok tatlısın nolcak ki ceple gitsin Ben de de valizin dışında kalanlar oldu dedim poşete koyarım çıkmadan bi de mutfağa uğrar yiyecek bi şeyler koyarım miss

Evet kuzum o bizimki de seviyor ben de bugün başladım zeka kartlarına kaç dk gösteriyorsun kuzum ben bugün dk tutmadım ve sabit tuttum arada hareket de ettireyim bari göz takibi yapsın

Valla öyle oldu kuzum grubun doğum kilidi açıldı yine bir haftaya herkes doğurur gibi geliyor bana neyse benim de 9 gün yine arkanızdan çok beklemicem
Erken gelmesin ya babamızın işleri çok yoğun sezaryan gününü o yüzden öyle seçtik gelme gelme diyorum çocuğa sürekli ama halkımızdan hayırlısı
Daha bende varım
Canım senin takvime göre vaktin çok az kalmış birkaç güne en geç doğurursun ya bana daha var 9 gün kadar
Sezaryan günü o gün beklerse 38+5 olcam 9 gün sonra daha
Bu lafi bende cok kullandim yaa
Senden bayrağı devraldım canım grubun bekçisi abis66 ve ben olcaz gibi
Ben bırakmam seni merak etme minik kuş yani bu oğlan niye gelmiyor anlamadim bise sorcam 41 olursa bizim dogum izinlerin 1 haftası boşa yanar demi?
Gelir gelir merak etme sen de benden önce doğrurusun hayırlı sağlıklı gelsin de önemli olan o
Valla hiç bilmiyorum ki kuzum ben çalışmıyorum izin işleri bana uzak şeyler

Çıktık canım şimdi yok bizim kizce de gelmiyor iki tane 60 sancı çıktı ama normal dedi doktor.. ayın 20 sine az kaldı haydi heyecanla sağlıkla inşallah
Güzel geçmiş sevindim kuzum
Bende de geçen hafta 40 çıkmıştı iki tane önemsemedi doktor bu hafta ne olacak bakalım gerçekten çok az kaldı ya bu haftaki kontrolden sağ Salim çıkarsak haftaya bugün yatış işlemleri için çağıracaklar sağ Salim gelsinler minikolar

Kızlar selammm bi sorum olacak size. 35+2de yani dün dişimi çektirdim 20lik. Artık ağrısına dayanamadığım için. Herhangi bi sorun olmaz dedi diş doktorum benim gibi dişini çektiren var mı son haftalarında

Benımkıde kısa duruyor 5-10 dk max benim hanım resmen kucakta durup laf dınlemek ıstıyor
Benimki de dinliyor ya yicem ne anlıyorsa ama bu bizi yakabilir kuzum ikimiz de tek bakacağız gibi duruyor
Bilemedim bende sana sormak istedim
Ben de bilemedim ya internette de araştırdım bulamadım buna dair bir bilgi
Aptamil gaz yapıyor diye çok duydum 1 gün kullanıp farkı gördüm cidden arkadaşımın bebeğine de yaptı.
Hipp combioticte lif var biz bu bilgiyi cebe atıp ondan da almayı düşünüyoruz bebeğin kabızlık çektiği zamanlarda da onu kullanmak mantıklı geliyor.
Kesinlikle en doğrusunu yapıyorsun doktorum sarılık riskli zamanlarımızda bize mamadan asla çekinmeyin dedi ben sağım yaparak süt veriyorum meme ucu ile çok çekemiyormus doymuyormus gibi geliyor sizde meme ucuyla nasıl gidiyor?
Kızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyiz ağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Maşallah tez zamanda ağrıların da geçsin canım benim

Zyrtec diye bir şey önerdiler ama kullanmıyorum şiimiyorum da her yerim kabuk bağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…