2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimkide 3 ten 6 ya kdr uyumadi ustune 7 ye kdr uyudu tekrar kalkti. Simdi yeni uyudu umarim uyanmaz

Kızlar sağlık ocağından aradılar topuk kanında triod yüksek çıkmış tekrar kan alacaklarmış başına gelen var mı? Aşırı tedirgin oldum

Kızlar kızım dün sabah 6 dan beri kakasini yapmadi. Yaptığı zamanda günde 1 kez oluyordu bu normal mi
Normalmiş. Oğlum 3 gün yapmıyor bazen. Önemli olan yaptığında kakanın şekliymiş doktor öyle dedi. Yani keçi pisliği gibi katı yapmıyorsa cıvıksa sıkıntı yokmuş.

Bi ara Kuzeyde de oldu 2-5 arası uyanık kalma,sonra geçti.
Ay inşallah bizim de geçer yaaa çok zor bi geceydi
Bu kadar gaz yapmayı nasıl başarıyorlar ya. Bitmiyor gazı çıkarıyor Allah'tan ama çok sancı veriyor kaç saattir derin uykuya geçemiyor kıvranmaktan
Bıktık bu gazdan yaaaa kıyamam çok zorlanıyorlar. Gaz damlası falan mı baksak acaba biogaia sanki gaza pek etkili değil gibi

Gece boyu ayakta olan analar temsili
Aaaa biz

Ay inşallah bizim de geçer yaaa çok zor bi geceydi

Bıktık bu gazdan yaaaa kıyamam çok zorlanıyorlar. Gaz damlası falan mı baksak acaba biogaia sanki gaza pek etkili değil gibi

Aaaa biz
Herhangi bi damlanın etkısını görmek için min 5-7 gün kullanmak lazım kuzum benım surup bıtıyor nurse nın damlasına gecıcem

Ben ağladım akşam artık birde hastaneden geldiğim ilk gece ağlamıştım benimki 3 saattir uyanık 3 saattir emziriyorum gaz cikartiyorum ve bez değiştiriyorum
İki gün önce nöbetten gelen kocamı ağlayarak karşıladım bir de erken gelmiş allahtan sabah gelseydi mahvolmuştum biraz o baktı da uyudum, iki saat uyku sanki üç gündür uyuyomuşum gibi geldi.

Anlaşılan gece bir çok anneye uzun geçmiş. Dolunay falan mı vardı noldu böyle. Duru uyanırdı gece de ilk defa bu kadar uzun sürdü ve bu kadar mızmızdı
Ya babamız kayınvalideyi almaya gitti il dışına dedim yine bana uykular haram, 2den sonra bi güzel uyudu ben şaştım kaldım şimdi de besleniyor uyuyo, ne değişti acaba dünden bugüne

Oy onun minik totosunu yerim

O fotoğrafın güzelliği ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…