2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar sağlık ocağından aradılar topuk kanında triod yüksek çıkmış tekrar kan alacaklarmış başına gelen var mı? Aşırı tedirgin oldum
Yeğenimin yüksek çıkmıştı ikinci alınan topuk kanında normal çıkmıştı..endişelenme inşallah sizin sonuçta normal çıkacak

Benımkıde derin uykuya gectıkten sonra emer yatardı ama sabah 6 da uyudu
Benimki de akşam 10 da başlardı derin uykuya uyansa bile emer kısa sürerdi. Dün gece gerçek yüzünü gösterdi çingene
Herhangi bi damlanın etkısını görmek için min 5-7 gün kullanmak lazım kuzum benım surup bıtıyor nurse nın damlasına gecıcem
Hımmmm e faydasını gördün mü nursenin de bakam
Oh oh maşallah günü gününe tutmuyor yaaa bu dönemde. bir zamanlar benimki de öyleydi. İnşallah geri döneriz o uykulu günlerimize

Benimkide 3 ten 6 ya kdr uyumadi ustune 7 ye kdr uyudu tekrar kalkti. Simdi yeni uyudu umarim uyanmaz
Valla benimki 7.5-10.5 arası uyudu şimdi yine fıldır fıldır öğleden sonra yürüyüşe çıkarayım temiz havada uyur diyorum bakalım

Dakikaları dakikalarını tutmuyor yaonun o Alaaddin donunu severim

Ay inşallah bizim de geçer yaaa çok zor bi geceydi

Bıktık bu gazdan yaaaa kıyamam çok zorlanıyorlar. Gaz damlası falan mı baksak acaba biogaia sanki gaza pek etkili değil gibi

Aaaa biz
Evet bencede biogaia gazda çok etki etmiyor. Ya yapamıyor da değil ama acayip. Bu gazı nerden üretiyo bunlar o kadar Mama kullananlar X XbirKadin Ihlamurseven çalkalayarak yapıyorsunuz dimi? Bizim ilk mama prematildi. Onda yuvarlak hareketlerle eritin yazıyordu. Çalkalama olmayınca köpük olmuyor gaz da azdı o zaman. Şimdi çalkalayın yazıyor ama köpük köpük oluyo işte o da gaz olarak geri dönüyor. Alternatif düşünüyorum ama başka türlü de tam çözünmüyor gibi geliyor

Daha yeni başlıyoruz dün şey diyorum bebeler 40 cıkınca düzelir bizimki bozuldu

Benimkide öyleydi sıcak dus aldım bebeği emzirirken kendim masaj yaparken zorlaniyordum eşim yardım etti. Bebek emerken o da masaj yaptı kolaylıkla çözüldü sorun.
Çok şükür canım inşallah bizde hallederiz, dün hastaneye gittim gece yine bosaltamadilar, bol bol emzirme sağma sıcak soğuk kompleks dedi yolladı..

Kaşıkla karıştırıp erimesini sağlıyorum canım

Çok şükür sağ salim kavuşmuşsunuz canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…