Oy onun minik totosunu yerim
Patiklilerin belleri sıkıyor gibi geldi iki aylık pantolonları giydiriyorum bunlarla da Alaaddin oldu bi uçan halısı eksikO fotoğrafın güzelliği ne
Yeğenimin yüksek çıkmıştı ikinci alınan topuk kanında normal çıkmıştı..endişelenme inşallah sizin sonuçta normal çıkacakKızlar sağlık ocağından aradılar topuk kanında triod yüksek çıkmış tekrar kan alacaklarmış başına gelen var mı? Aşırı tedirgin oldum
Benimki de akşam 10 da başlardı derin uykuya uyansa bile emer kısa sürerdi. Dün gece gerçek yüzünü gösterdi çingeneBenımkıde derin uykuya gectıkten sonra emer yatardı ama sabah 6 da uyudu
Hımmmm e faydasını gördün mü nursenin de bakamHerhangi bi damlanın etkısını görmek için min 5-7 gün kullanmak lazım kuzum benım surup bıtıyor nurse nın damlasına gecıcem
Oh oh maşallahİki gün önce nöbetten gelen kocamı ağlayarak karşıladım bir de erken gelmiş allahtan sabah gelseydi mahvolmuştum biraz o baktı da uyudum, iki saat uyku sanki üç gündür uyuyomuşum gibi geldi.
Ya babamız kayınvalideyi almaya gitti il dışına dedim yine bana uykular haram, 2den sonra bi güzel uyudu ben şaştım kaldım şimdi de besleniyor uyuyo, ne değişti acaba dünden bugüne
Ya şu duruşa bayılıyorumPatiklilerin belleri sıkıyor gibi geldi iki aylık pantolonları giydiriyorum bunlarla da Alaaddin oldu bi uçan halısı eksik
Valla benimki 7.5-10.5 arası uyudu şimdi yine fıldır fıldır öğleden sonra yürüyüşe çıkarayım temiz havada uyur diyorum bakalımBenimkide 3 ten 6 ya kdr uyumadi ustune 7 ye kdr uyudu tekrar kalkti. Simdi yeni uyudu umarim uyanmaz
Dakikaları dakikalarını tutmuyor yaİki gün önce nöbetten gelen kocamı ağlayarak karşıladım bir de erken gelmiş allahtan sabah gelseydi mahvolmuştum biraz o baktı da uyudum, iki saat uyku sanki üç gündür uyuyomuşum gibi geldi.
Ya babamız kayınvalideyi almaya gitti il dışına dedim yine bana uykular haram, 2den sonra bi güzel uyudu ben şaştım kaldım şimdi de besleniyor uyuyo, ne değişti acaba dünden bugüne
Nazarlardan saklasın Rabbim maşallah sana ne güzel şeysiniz yaaaPatiklilerin belleri sıkıyor gibi geldi iki aylık pantolonları giydiriyorum bunlarla da Alaaddin oldu bi uçan halısı eksik
Evet bencede biogaia gazda çok etki etmiyor. Ya yapamıyor da değil ama acayip. Bu gazı nerden üretiyo bunlar o kadarAy inşallah bizim de geçer yaaa çok zor bi geceydi
Bıktık bu gazdan yaaaa kıyamam çok zorlanıyorlar. Gaz damlası falan mı baksak acaba biogaia sanki gaza pek etkili değil gibi
Aaaa biz
Ay çok tatlı poza bakPatiklilerin belleri sıkıyor gibi geldi iki aylık pantolonları giydiriyorum bunlarla da Alaaddin oldu bi uçan halısı eksik
Daha yeni başlıyoruzBenimki de akşam 10 da başlardı derin uykuya uyansa bile emer kısa sürerdi. Dün gece gerçek yüzünü gösterdi çingene
Hımmmm e faydasını gördün mü nursenin de bakam
Oh oh maşallahgünü gününe tutmuyor yaaa bu dönemde. bir zamanlar benimki de öyleydi. İnşallah geri döneriz o uykulu günlerimize
Benimde öyle canım ya yetmiyor malesef3 saatte bir veriyorum. Yani 24/3 dersek 8 kez beslendiğin de döngü tamamlanıyor.
Önce emziriyorum sonra mama veriyorum. Sütüm var ama az.
Çok şükür canım inşallah bizde hallederiz, dün hastaneye gittim gece yine bosaltamadilar, bol bol emzirme sağma sıcak soğuk kompleks dedi yolladı..Benimkide öyleydi sıcak dus aldım bebeği emzirirken kendim masaj yaparken zorlaniyordum eşim yardım etti. Bebek emerken o da masaj yaptı kolaylıkla çözüldü sorun.
Kaşıkla karıştırıp erimesini sağlıyorum canımEvet bencede biogaia gazda çok etki etmiyor. Ya yapamıyor da değil ama acayip. Bu gazı nerden üretiyo bunlar o kadarMama kullananlar X XbirKadin Ihlamurseven çalkalayarak yapıyorsunuz dimi? Bizim ilk mama prematildi. Onda yuvarlak hareketlerle eritin yazıyordu. Çalkalama olmayınca köpük olmuyor gaz da azdı o zaman. Şimdi çalkalayın yazıyor ama köpük köpük oluyo işte o da gaz olarak geri dönüyor. Alternatif düşünüyorum ama başka türlü de tam çözünmüyor gibi geliyor
Çok şükür sağ salim kavuşmuşsunuz canım gözün aydınçarşamba sabaha kadarşı 3,35 gibi karın ağrısıyla uyandım regl ağrısı gibi gelip gidiyor gelip gidiyor duşa girdim rahatlamak için ama canım çok yanıyordu ara ara rahatlayaamdım bir türlü dakikaları tutmaya başladık sonra 5. Dk bir düştü ebemiz vardı ona haber verdik ve süre ve sertliği artınca hastaneye gidip nts girin dedi hastaneye gittiğimizde ebemiz yanımıza geldi ve muayne ettiğinde bir gün önce olan açıklık 3. Cm olmuştu mide bulantısıyla açılma artmıştı. Sonra oda da ağrışarı kontrol edemeye başladım ve epiduralden destek aldık ona ragmen tamamen yok olmadı ama daha kolaydı. Nişanımı ebem aldı doktorumda suyumu patlatmıştı Bebeğimin kalp atışları biraz düzensiz oluyordu saat 13:00 gibi olunca doğum açılması 4 -5 cm olduk hemen doğumhaneye gittik 13:55 de dünyaya geldik zorlu doğum olmuştu kordonu boynuna dolayıp geldi.
Plastik kaşık mı kullanıyorsun normal çelik kaşık kullansak olur mu kiKaşıkla karıştırıp erimesini sağlıyorum canım
Çelik kullanıyorum sıcak suyla yıkayıp kullandım hep canım..Plastik kaşık mı kullanıyorsun normal çelik kaşık kullansak olur mu ki
O da doğru ne bileyim işteAc kalsa aglar kuzum ya
Çok tatlı totoyuda dışarı atmışPatiklilerin belleri sıkıyor gibi geldi iki aylık pantolonları giydiriyorum bunlarla da Alaaddin oldu bi uçan halısı eksik
Bu bize uymuyor ya. Kuzey zaten biberonu 5 dakikada bitirmiyor eğer çok acıkmamışsa. 15-20 dk sürüyor hatta bazen bitirmiyor bırakıyor. Deniyorum bi daha alacak mı diye dokunduruyorum dudağına alt dudak büzülüyor kilitliyor
Biraz öyle deniyim valla o da yoruldu bende yoruldum gazdanÇelik kullanıyorum sıcak suyla yıkayıp kullandım hep canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?