2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım geçmiş olsun öncelikle sepsis kanda belli olur geçmezse sizden tahlil isteyecektir diye tahmin ediyorum başlangıç aşamasında bir enfeksiyon olduğu için krem seçeneğinizi kullanmıştır
Milletin derdi bitmez mama verme, çorap giydir, normal doğur ... Sen ne bakıyorsun ki saatlerce oturup emzirmekte bir sıkıntı bir bebek 15 dk içinde memeyi bosaltabilir annenin sütü azsa iki memede yarım saat dursun çoksa tek memeyle bile doyabilir bunun dışındaki şeylerde problem ne diye bakmak gerekiyor
Ya ben de dikişten oturamıyoruz pozisyon ayarlayamıyorım asla daha hiç uyuyamadım bile dikiş batıyor, ne zaman rahatlamıştın canım sonradan bu emme de düzeldi mi
Pozisyon ayarlayıp cidden sıkıntı direkt gün veremem canım ama inşallah en kısa sürede rahatlarsın. Emmemiz silikon göğüs ucu ile oluyor ama benim sütüm çok az sağım yapıp veriyorum bazen emziriyorum çoğunlukla mama ile doyuyor
Kuzum bizim gecemiz güzel geçti diyebilirim 12 ile 3 arası mızırdadı, uykuya dalamadı bir türlü sonra uyudu bilmiyorum derdi neydi
Ben besledikten sonra emzik veriyorum canım öyle emdi doymadi diye ben de mama verdim dün çılgınca kustu ...
Kuzum suyu sıcak bir şekilde aşağı yukarı değil de sağa sola çalkalayarak hazırlıyorum mamayı. İlk işim bu oluyor sonra kızımı alıyorum uyuyorsa uyandırıyorum, bezini değiştiriyorum, terliyse üzerini değiştiriyorum gibi gibi o zamana kadar zaten ılıyor mama. Soğuk mama da gaz yapar diyorlar suyu mu biraz soğuk koyuyorsun ki

Suyu el yakmayacak sıcaklıkta oluyor, ılıktan sıcak yani. Yapıp suyun altında soğutuyorum ben. Acaba çok mu soğuyor ki. Damlattığımda ne sıcak ne soğuk hissedeceğim hale getiriyorum.

Barlas efendi de gazlı bir bebek bazen köze basmış gibi bağırıyor ağlıyor bazende kendi çıkarıyor gazını 2023 model bebeleri anlayamadım henüz
Aynı aynı öyle ağlıyor ki dediğin gibi Boğazı acıyor bağırırken bi de öksürmeye başlıyor. Bi an önce düzene girerler inşallah. Aptamil mi veriyorsun mama, bana dr aptamil conformil verebilirsin gazlı bi bebek daha rahat sindirimi dedi. Dün dedi bugün ona bakıcam

Canım merak ediyorum seni durumun nasıl, açılma durumu vs. İnşaallah kısa bi sancıdan sonra hemen açılır da oğluşla kavuşursunuz
Selamun aleyküm kızlar ben 04.00 da hastahaneye geldim 09.15 de normal doğurdum Allah hepimize yardım etsin hastahaneye 4/5 cm ile geldim

Selamun aleyküm kızlar ben 04.00 da hastahaneye geldim 09.15 de normal doğurdum Allah hepimize yardım etsin hastahaneye 4/5 cm ile geldim
Ve aleykum selam canım, çookk sevindim. maşaallah Barekallah ne kadar çabuk açılmış millet yarım gün bekliyor o kadar açılma için hemde ilk doğum. Suni sancıya gerek kalmadan kendi göbeğimizi kendimiz kestik Dikişin var mı?

Bende 2 saat önce kalan yağı içtim kasılmalarım başladı hafiften. Benim zaten 4 cm açıklık vardı bakalım benimki ne kadar sürede gelişecek. Duş alıp hazır bekliycem artık.

Bu video bize de uymuyor en aç halimizle bile en erken 10 dk da bitiriyor biberonu açlığını bastırdıktan sonra yavaş yavaş içiyor. Sen istediğin ml mama hazırla doymuşsa aynen dediğin gibi diliyle ittirip kitliyor ağzını daha fazlasını almıyor ve her mama sonrası mayışıp uyumuyor bakışıyoruz mesela şu anda

Suyu el yakmayacak sıcaklıkta oluyor, ılıktan sıcak yani. Yapıp suyun altında soğutuyorum ben. Acaba çok mu soğuyor ki. Damlattığımda ne sıcak ne soğuk hissedeceğim hale getiriyorum.
Damlattığımda hafif sıcak hissedeceğim şekilde veriyorum ben kuzum
Hayırlı olsun canım benim

Valla bizimkide uyumuyor katiyen. Kim demis yenidogan uyur diye
İlk 1 ay 2-3 saat uyuyup uyanıp max 1 saat sonra tekrar uyuması lazımmış. Uyku penceresi uzadıkça huzursuzluk artarmış. Cidden de öyle uyumadıkça daha da huzursuzlanıyorlar. 1 saati geçirmeden uykuya geçmesini sağlamaya çalış canım. Duru öyleydi de 2 gündür bozdu bebem yaaaa inşallah düzelcez

Aynen canım ya bi de anlıyorsun artık doymuş mu doymamış mı, çözdük artık. Sadece meme verince o ağlama kısmı biraz uzun sürüyor açlık mı diye tespit etmem için zaman gerekiyor
Damlattığımda hafif sıcak hissedeceğim şekilde veriyorum ben kuzum

Hayırlı olsun canım benim
Bi de ılık deniyim bakıyım

Keskeee uyusa. Aksiliklerde birakmjyor pesimi basur oldum gecti. Simdi kasinmaya basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…