2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Kaşık ile karıştırıyorum. Biberon çalkalama yapmıyorum.
Mama kaşığı ile de yapıyorum, bazen tatlı kaşığı ile de karıştırdığım oluyor.
Oluşan köpüğü kaşık ile alıp döküyorum.
Büyük şırınga var bizde. Onunla su alıp dökersem, mama daha çok köpürüyor. Küçük kapaklı bir şeyde su ısıtıyorum. Direkt ondan dökersem daha az köpürüyor.

Bende şey sorayım ;
Ihlamurseven atatalya
Ben önce mama koyuyorum sonra 90 CC şırınga ile su ekliyorsam, biberona baktığımda 90 CC geçmiş oluyor hazırlanmış mama oranı. Siz dikkat ettiniz mi ? Siz nasıl yapıyorsunuz?

Selamun aleyküm kızlar ben 04.00 da hastahaneye geldim 09.15 de normal doğurdum Allah hepimize yardım etsin hastahaneye 4/5 cm ile geldim
Allah analı babalı büyütsün canım

Gerçekten öyle ya dün gece 5 saat uyumadı uyumadıkça huzursuzlandı sürekli esnedi ama bir türlü dalamadı
Karnı tok gazı yok altı temiz ama uyuyamıyor ya

Ben direkt biberonun ölçülerini kullanıyorum sen neden şırınga ile yapıyorsun ki? Mama ile karıştıktan sonra 90 geçmesi normal. Aptamil üstünde de yazıyor 90 cc mamanın karışmış hali 100 cc yapar diye

Kızlar benim oğlan da dışarı çıkınca pusette deliksiz uyuyor geceleri uyumuyor geceleri evde pusetle mi gezdirsem diye düşünmüyor değilim
Ben eşime bıraktığımda gece bi uyandım çocuk pusette Hayırdır dedim uyumuyordu koydum uyudu napıyım dedi Pusette biraz yuvarlak duruyorlar ya anne karnı gibi geliyor herhalde

Sürekli kucağınızda mı uyuyordu ilk doğduğu zaman yatağına koyunca ağlıyor muydu benimki yatağında yatmıyor

Allah razı olsun nasılsın okuyamıyorum çok uykusuzum kızlar bebek hastahanedeki yatağına yatmak yerine kucak istiyor sütüm hemşire sıkınca geliyor ama acaba oğlumun ağzına geliyor mu bilmiyorum. Bir de rahmime bir kesi ve dikiş attılar sayısını bilmiyorum uyuyacakken tam bıçak saplaniyor napcaz biz

Kuzum öncelikle gözün aydın ilk günler sezeryan vajınal farketmez iyileşmek için kendine zaman ver . Oğlun çiş yapıyormu bak yapıyorsa tamamdır o iş

Düz Aptamil veriyorum valla ben sarılık başlamış bu çocuk aç mama verin dediler o telaşla kızkardeşim aldı geldi bende o mu bu mu demedim

Uyuşturucu kremler oluyor ama dikişe sürdürmezler herhalde biraz sabır canım bitişmeye başlar 1 güne yok gibi gelir inşallah sayısı da azdır. Sütün de şimdilik yeter merak etme 1 damla olarak görürsün sen ama içeriği zengindir doyurur bebişi

Ben eşime bıraktığımda gece bi uyandım çocuk pusette Hayırdır dedim uyumuyordu koydum uyudu napıyım dedi Pusette biraz yuvarlak duruyorlar ya anne karnı gibi geliyor herhalde
Olabilir bilmiyorum denemek lazım geceleri mesaisinde

Kizlar pskolojim hic iyi degil ya. Agliyorum hergun resmen. Kendim iylesemedigim icin cocuguma yetemedigimi dusunuyorum
Kuzum hiç öyle düşünme onun için sen dünyadaki en iyi annesin bir an evvel toplayıp bebeğinle daha güzel zamanlar geçireceksiniz sadece biraz zaman

Olabilir bilmiyorum denemek lazım geceleri mesaisinde

Kuzum hiç öyle düşünme onun için sen dünyadaki en iyi annesin bir an evvel toplayıp bebeğinle daha güzel zamanlar geçireceksiniz sadece biraz zaman
İnsallah kuzum. Basur vardi gecti dedim. Simdi kasinti basladi. Kasimaktwn basurda biraz sismis tekrardan. Yoruldum hakkaten artk

Kızlar eşim doğumdan sonra eve geleceğiz sana ben bakıcam diyor, ama ben annemin bakmasını istiyorum. İlkokula giden kardeşim var o yüzden annem bize gel burada bakayım demişti. Bundan bile tartışıcaz şimdi yaa şiştim artık doğum öncesi hep sorun hep sorun..
Nişanda geldi, sancılar sıklaşsın avazım çıktığı kadar bağırırım herhalde artık. Anlaşılmamaktan yoruldum. Az kaldı 1 yıllık evli sayılırız ben yıllarımı böyle iki arada bi derede geçirmek istemiyorum. Eşim de dediğim dedik birazcık alttan alsa hiç sorunumuz yok. İmtihan oluyor resmen bilerek.

Kızlar benim oğlan da dışarı çıkınca pusette deliksiz uyuyor geceleri uyumuyor geceleri evde pusetle mi gezdirsem diye düşünmüyor değilim
Gündüzleei bebek arabasıyla geceleri normal arabayla gezince çocuk uyuyo saf olduk saf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…