Evet bencede biogaia gazda çok etki etmiyor. Ya yapamıyor da değil ama acayip. Bu gazı nerden üretiyo bunlar o kadarMama kullananlar X XbirKadin Ihlamurseven çalkalayarak yapıyorsunuz dimi? Bizim ilk mama prematildi. Onda yuvarlak hareketlerle eritin yazıyordu. Çalkalama olmayınca köpük olmuyor gaz da azdı o zaman. Şimdi çalkalayın yazıyor ama köpük köpük oluyo işte o da gaz olarak geri dönüyor. Alternatif düşünüyorum ama başka türlü de tam çözünmüyor gibi geliyor
Allah analı babalı büyütsün canımSelamun aleyküm kızlar ben 04.00 da hastahaneye geldim 09.15 de normal doğurdum Allah hepimize yardım etsin hastahaneye 4/5 cm ile geldim
Gerçekten öyle ya dün gece 5 saat uyumadı uyumadıkça huzursuzlandı sürekli esnedi ama bir türlü dalamadıİlk 1 ay 2-3 saat uyuyup uyanıp max 1 saat sonra tekrar uyuması lazımmış. Uyku penceresi uzadıkça huzursuzluk artarmış. Cidden de öyle uyumadıkça daha da huzursuzlanıyorlar. 1 saati geçirmeden uykuya geçmesini sağlamaya çalış canım. Duru öyleydi de 2 gündür bozdu bebem yaaaa inşallah düzelcez
Ben direkt biberonun ölçülerini kullanıyorum sen neden şırınga ile yapıyorsun ki? Mama ile karıştıktan sonra 90 geçmesi normal. Aptamil üstünde de yazıyor 90 cc mamanın karışmış hali 100 cc yapar diyeKaşık ile karıştırıyorum. Biberon çalkalama yapmıyorum.
Mama kaşığı ile de yapıyorum, bazen tatlı kaşığı ile de karıştırdığım oluyor.
Oluşan köpüğü kaşık ile alıp döküyorum.
Büyük şırınga var bizde. Onunla su alıp dökersem, mama daha çok köpürüyor. Küçük kapaklı bir şeyde su ısıtıyorum. Direkt ondan dökersem daha az köpürüyor.
Bende şey sorayım ;
Ihlamurseven atatalya
Ben önce mama koyuyorum sonra 90 CC şırınga ile su ekliyorsam, biberona baktığımda 90 CC geçmiş oluyor hazırlanmış mama oranı. Siz dikkat ettiniz mi ? Siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben eşime bıraktığımda gece bi uyandım çocuk pusetteKızlar benim oğlan da dışarı çıkınca pusette deliksiz uyuyor geceleri uyumuyor geceleri evde pusetle mi gezdirsem diye düşünmüyor değilim
Allah razı olsun nasılsın okuyamıyorum çok uykusuzum kızlar bebek hastahanedeki yatağına yatmak yerine kucak istiyor sütüm hemşire sıkınca geliyor ama acaba oğlumun ağzına geliyor mu bilmiyorum. Bir de rahmime bir kesi ve dikiş attılar sayısını bilmiyorum uyuyacakken tam bıçak saplaniyor napcaz bizVe aleykum selam canım, çookk sevindim. maşaallah Barekallah ne kadar çabuk açılmış millet yarım gün bekliyor o kadar açılma için hemde ilk doğum.Suni sancıya gerek kalmadan kendi göbeğimizi kendimiz kestik Dikişin var mı?
Bende 2 saat önce kalan yağı içtim kasılmalarım başladı hafiften. Benim zaten 4 cm açıklık vardı bakalım benimki ne kadar sürede gelişecek. Duş alıp hazır bekliycem artık.
Kuzum öncelikle gözün aydınAllah razı olsun nasılsın okuyamıyorum çok uykusuzum kızlar bebek hastahanedeki yatağına yatmak yerine kucak istiyor sütüm hemşire sıkınca geliyor ama acaba oğlumun ağzına geliyor mu bilmiyorum. Bir de rahmime bir kesi ve dikiş attılar sayısını bilmiyorum uyuyacakken tam bıçak saplaniyor napcaz biz
Düz Aptamil veriyorum valla ben sarılık başlamış bu çocuk aç mama verin dediler o telaşla kızkardeşim aldı geldi bende o mu bu mu demedimAynı aynı öyle ağlıyor ki dediğin gibiBoğazı acıyor bağırırken bi de öksürmeye başlıyor. Bi an önce düzene girerler inşallah. Aptamil mi veriyorsun mama, bana dr aptamil conformil verebilirsin gazlı bi bebek daha rahat sindirimi dedi. Dün dedi bugün ona bakıcam
Ve aleyküm selam canım hayırlı olsunSelamun aleyküm kızlar ben 04.00 da hastahaneye geldim 09.15 de normal doğurdum Allah hepimize yardım etsin hastahaneye 4/5 cm ile geldim
Uyuşturucu kremler oluyor ama dikişe sürdürmezler herhalde biraz sabır canım bitişmeye başlar 1 güne yok gibi gelir inşallah sayısı da azdır. Sütün de şimdilik yeter merak etme 1 damla olarak görürsün sen ama içeriği zengindir doyurur bebişiAllah razı olsun nasılsın okuyamıyorum çok uykusuzum kızlar bebek hastahanedeki yatağına yatmak yerine kucak istiyor sütüm hemşire sıkınca geliyor ama acaba oğlumun ağzına geliyor mu bilmiyorum. Bir de rahmime bir kesi ve dikiş attılar sayısını bilmiyorum uyuyacakken tam bıçak saplaniyor napcaz biz
Gözün aydın canımSelamun aleyküm kızlar ben 04.00 da hastahaneye geldim 09.15 de normal doğurdum Allah hepimize yardım etsin hastahaneye 4/5 cm ile geldim
Evet 2 gibi cıvık yaptı çok şükür. Eşim biraz stres yaptı yapmıyor diyeNormalmiş. Oğlum 3 gün yapmıyor bazen. Önemli olan yaptığında kakanın şekliymiş doktor öyle dedi. Yani keçi pisliği gibi katı yapmıyorsa cıvıksa sıkıntı yokmuş.
Olabilir bilmiyorum denemek lazım geceleri mesaisindeBen eşime bıraktığımda gece bi uyandım çocuk pusetteHayırdır dedim uyumuyordu koydum uyudu napıyım dedi Pusette biraz yuvarlak duruyorlar ya anne karnı gibi geliyor herhalde
Kuzum hiç öyle düşünme onun için sen dünyadaki en iyi annesinKizlar pskolojim hic iyi degil ya. Agliyorum hergun resmen. Kendim iylesemedigim icin cocuguma yetemedigimi dusunuyorum
İnsallah kuzum. Basur vardi gecti dedim. Simdi kasinti basladi. Kasimaktwn basurda biraz sismis tekrardan. Yoruldum hakkaten artkOlabilir bilmiyorum denemek lazım geceleri mesaisinde
Kuzum hiç öyle düşünme onun için sen dünyadaki en iyi annesinbir an evvel toplayıp bebeğinle daha güzel zamanlar geçireceksiniz sadece biraz zaman
Henüz yapmadı inşallah yapar yaaaKuzum öncelikle gözün aydınilk günler sezeryan vajınal farketmez iyileşmek için kendine zaman ver . Oğlun çiş yapıyormu bak yapıyorsa tamamdır o iş
Ebeyıde bılgılendirin kuzum , emme konusunda yardımcı olsun baksın bi. Emin değilsende küçük bi kaba elimle sağarak topla kaşıkla fln ver hemen için rahat eder görünceHenüz yapmadı inşallah yapar yaaa
Gündüzleei bebek arabasıyla geceleri normal arabayla gezince çocuk uyuyo saf olduk safKızlar benim oğlan da dışarı çıkınca pusette deliksiz uyuyor geceleri uyumuyor geceleri evde pusetle mi gezdirsem diye düşünmüyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?