2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar pskolojim hic iyi degil ya. Agliyorum hergun resmen. Kendim iylesemedigim icin cocuguma yetemedigimi dusunuyorum
Canım beni biliyorsun nerdeyse 1 ay gözüm yüzümden çocuğumla ilgilenemedim. Kucağıma alamıyordum bulaşacak diye. Yapacak birşey yok böyle şeyler olacak geçecek. Neden yetemeyesin kendini düşünmeyip onu düşünüyorsun sen şu an. Bende kötüydüm o dönemde anlıyorum seni

Ve duzeldi diyorum yeni biseylee.cikiyor

Annen kardesın okula gıdınce sana gelse bu kadar inatcı ve sorun çıkaracak gıbıyse orda kalmanı hıc ıstemez gıbı duruyor

Kızlar topuk kanı nasıl oluyor mecburi mi acaba? Ben düşünmüyorum yaptırmayı. Bir de detaylı gnipt testi yaptırmıştık. Onda herhangi bir problem olsa zaten çıkardı. Ekstradan neden böyle bir test yapıyorlar anlayamadım.

Ayy canım sen dediğinde fark ettim.
Bir de sana attığım görselin altında yazıyormuş. Hiç fark etmedim.
Benim eşim çok titiz. O şırınga ile tam ölçü veriyor Ben direkt sıcak su kabından döküyorum ama dışarıdaysak, mama termosundan su alırken bende şırınga kullanıyorum. Büyük bir şırınga. Direkt ölçü alabiliyorum.

Yazıyı söylediğin çok iyi oldu. Eşim bu konuyu kafaya takmıştı Hemen ona söyleyeceğim. İçi rahat etsin.

2 kez alınması zorunlu dıye biliyorum , doğduğunda ve 5 günlükten ıtıbaren herhangı bır gun , zararı olan bi durum yok. Hastanede bunun ıcın gelıp benden ızın alınmadı buna daır bı secenek soz konusu degıl demekkı aşı için izin alındı soruldu

Ben önce su koyuyorum 90 cc, mamayı dökünce geçiyor evet. Mamayı önceden sıcak su ile hazırlayıp kenarda soğumasını beklerken köpükler falan sönmüş oluyor ben dairesel olarak soldan sağa falan çalkalama yapıyorum

Ben de size bir soru sorayım X XbirKadin , atatalya
Bir öğünde sağılmış anne sütü ve mama kullanacaksınız diyelim kaç cc anne sütü kaç cc mama veriyorsunuz? Ya da emzirme sonrası ne kadar mama takviye ediyorsunuz?

1HANIM valla aha bugun 40 bişey düzelmedi bozuldu bende anlamadım gecelere korkarak giriyorum
Uffff atak falan mı ya? Bir de Benim bugünlerim atak mı kız sen bilirsin
Hic bilmiyorum canim. Corek otu yagi iyi geldi benim basura. Ama simdi kasinti var birde tatli kasiniyor ki mahfetti beni
Deneyeyim çörekotu yağını. Canım stres altındayız psikolojik olarak kaşınıyor olabilir misin ? Bi nedeni yoksa aklıma başka bir şey gelmiyor
Gerçekten öyle ya dün gece 5 saat uyumadı uyumadıkça huzursuzlandı sürekli esnedi ama bir türlü dalamadı
Karnı tok gazı yok altı temiz ama uyuyamıyor ya
Kızlar benim oğlan da dışarı çıkınca pusette deliksiz uyuyor geceleri uyumuyor geceleri evde pusetle mi gezdirsem diye düşünmüyor değilim
Akşam üstü 6 da bi uyandı saat 10 oldu yeni uyudu ancak girebildim. Uyumadı uyumadı artık kollarım yoruldu. Pusetine koydum koridorda 2 dk turladık uyudu. Halılardan geçerken sallantı oluyor hoşuna gidiyor. Halının kenarında ileri geri yaptım sonra oturduğum yerde uyudu valla. Pek önerilmiyor ama çok yorulduğunda yaparım valla bebeğim uyusun yeter ki yoksa bana geliyorlar

Dışarıda şırınga mantıklıymış bu arada Bende öyle yapayım dışarda ölçü ayarı zor oluyor. Ben dikkat ettim 2 biberon arasında bile milim fark var. O kadar ucu ucuna olmuyor Bizde de eşim rahat ben ölçüyorum tam ayarını

Benimde eşim erken gelmiş bugün çok mutlu oldum. Ağlayarak geçti bugünüm çok zorlandım. Tuvalete bile zor gittim doğru düzgün bir şey yiyemedim.

Bugün o kadar ağladı ki ellerini emiyordu mama verdim rahatladi. Bazen insanlar karışmasa daha iyi oluyor.

Kizlar pskolojim hic iyi degil ya. Agliyorum hergun resmen. Kendim iylesemedigim icin cocuguma yetemedigimi dusunuyorum
Aynı dert bende de var hergun ağlıyorum. Çok yoruldum. Çevremdekiler hep akıl veriyor bir şey dediğimde de alttan almayı bilmiyorlar. Alttaki dikislerim hala çok acıyor. Içinde olan dikislerim iyileşek gibi değil

Mama 90 ml veriyorum. Göğsümü dolu hissediyorsam emme sonrası 60 ml veriyorum,sütümde doluyken 50-60 oluyor. Ama bazen öyle keyfi emiyor çok dolu olmuyor yine 90 hazırlıyorum yediği kadar veriyorum. Yani 90 ml mama = 60 ml mama+ 50 ml süt gibi bişey oluyor

Ben her seferinde düzenli olarak 3 saatte bir emzirme + 90 CC- 3 ölçek veriyorum.
Tabi bazen yarım saat önce yarım saat sonra oynayabiliyor.
Düzenli olarak süt sağmıyorum. Ama sağdıysam, öğün arası olarak veriyorum. Yine vakti geldiğinde mamasını aynı veriyorum.
Aptamil sitesinde 2-4 hafta arasında 90 CC diyor. Üçümüzünde 4 hafta bitti herhalde. Çoğaltmak gerekir mi bilmiyorum. Ihlamurseven atatalya

Bugün o kadar ağladı ki ellerini emiyordu mama verdim rahatladi. Bazen insanlar karışmasa daha iyi oluyor.
Kıyamam ya rahatlamıştır tabikii açlık onlarda nasıl huzursuzluk yaratıyor
Biz bugün anne sütüyle gidelim dedim 18.30 dan beri uğraşıyorum kendileri ile daha yeni uyudu bittim bugün. Sancısı vardı sütten mi geçti ki? Süt içtiğimiz günler böyleyiz uyumuyor, ağlıyor ayaklarını çekerek galiba gaz geçiyor. Siz de böyle oluyor mu kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…