- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 34
Benim 7 haftalarda bulunmuştu hiç kusmadım tiksindim gece uykumdan mide ağrısıyla uyanıyırdum çok şükür iyiym hiç birşeyim yok.Benim gibi midesi bulanmayan yok mu ?
Benim gibi bulantısı olmayan yok mu
Ben de bir gsriplik mi var daha doktors gitmeyede neredeyse 2 hafta var
Hiç hissetmiyor değilim ben de kasık ağrısı ara ara oluyor beraberinde akıntı oluyor. Bulantı dediğiniz şey şöyle bir şey mi bazen her şey kokuyor ama kısa sürüyor yemek falan yiyorum. Herkesin endişesi başka benimki de başka sesini duymuşta olsam inş hala sağlıklıdır diye dua editorum. Cinsiyetinden bebek eşyalarından falan geçmiş durumdayım. Tek ben mi böyleyim onu da bilmiyorumKişiden kişiye değişiyor bence . Çevremde hiç hissetmedim diyen çok insan var. Tadını çıkar bu durumun
Ben de senin gibiyim kalp duyduk ama bir kese boş ilkten çok rahatsızdım şuan 8+3 oldum kendimi iyi hissediyorum diye korkuyorum bebek iyimi ama birşey varmı belirtim niye yok tuhaf duygular.Hiç hissetmiyor değilim ben de kasık ağrısı ara ara oluyor beraberinde akıntı oluyor. Bulantı dediğiniz şey şöyle bir şey mi bazen her şey kokuyor ama kısa sürüyor yemek falan yiyorum. Herkesin endişesi başka benimki de başka sesini duymuşta olsam inş hala sağlıklıdır diye dua editorum. Cinsiyetinden bebek eşyalarından falan geçmiş durumdayım. Tek ben mi böyleyim onu da bilmiyorum
Acaba sağlıklı mı endişesi bence buradaki tüm anne adaylarımızda vardır ben de dahil olmak üzere . Hele ki önceden benim gibi kayıp yaşadıysan daha normal ama endişeyi çok yüksek boyutta yaşarsan hem hamileliğinin tadını çıkarmamış olursun hem de yaşadığın stresten bebek etkilenir . Bence arkana yaslan ve tadını çıkarHiç hissetmiyor değilim ben de kasık ağrısı ara ara oluyor beraberinde akıntı oluyor. Bulantı dediğiniz şey şöyle bir şey mi bazen her şey kokuyor ama kısa sürüyor yemek falan yiyorum. Herkesin endişesi başka benimki de başka sesini duymuşta olsam inş hala sağlıklıdır diye dua editorum. Cinsiyetinden bebek eşyalarından falan geçmiş durumdayım. Tek ben mi böyleyim onu da bilmiyorum
Maleswf olmuyor öyle bir var dendi sevindik bir yok dendi üzüldük bıraktık artık sonra yükseliyor dediler inanamadık donra kese gördük sevindik sonra biri boş dediler üzüldük anlamadık hamilemiyim üzüntümü çekiyorum endişemi hiç birşeyde gözüm yok sadece güzel sağlıklı evladım olsun istiyorum bu dünyadan ölmeden bizde hayırlı evlatlar yetiştirmek istiyorumAcaba sağlıklı mı endişesi bence buradaki tüm anne adaylarımızda vardır ben de dahil olmak üzere . Hele ki önceden benim gibi kayıp yaşadıysan daha normal ama endişeyi çok yüksek boyutta yaşarsan hem hamileliğinin tadını çıkarmamış olursun hem de yaşadığın stresten bebek etkilenir . Bence arkana yaslan ve tadını çıkar
Geçen eşimle tartıştım o gün çok ağladım kasığım çok ağrıdı şükür hani bir şey olmadı ama sürekli korku halindeyimAcaba sağlıklı mı endişesi bence buradaki tüm anne adaylarımızda vardır ben de dahil olmak üzere . Hele ki önceden benim gibi kayıp yaşadıysan daha normal ama endişeyi çok yüksek boyutta yaşarsan hem hamileliğinin tadını çıkarmamış olursun hem de yaşadığın stresten bebek etkilenir . Bence arkana yaslan ve tadını çıkar
Amin canım amin inan ben de sen gibi düşünüyorum vücut belirti vermeyincede tırsıyorum ama bekleyecem artık diğer cumaya kadar yapacak bir şey yok Allah esirgesin korusunMaleswf olmuyor öyle bir var dendi sevindik bir yok dendi üzüldük bıraktık artık sonra yükseliyor dediler inanamadık donra kese gördük sevindik sonra biri boş dediler üzüldük anlamadık hamilemiyim üzüntümü çekiyorum endişemi hiç birşeyde gözüm yok sadece güzel sağlıklı evladım olsun istiyorum bu dünyadan ölmeden bizde hayırlı evlatlar yetiştirmek istiyorum
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bizlere iyi anne sabırlı anne olmayı nasip etsin. İsteyen herkese.Geçen eşimle tartıştım o gün çok ağladım kasığım çok ağrıdı şükür hani bir şey olmadı ama sürekli korku halindeyim
Amin hepimizin kini sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Herşey Allahtan bizlerinde şu 3 aylarda yüzümüzü güldğrsün.Amin canım amin inan ben de sen gibi düşünüyorum vücut belirti vermeyincede tırsıyorum ama bekleyecem artık diğer cumaya kadar yapacak bir şey yok Allah esirgesin korusun
Amin insallah aminnnDualarımız seninle inşallah güzel haber duyacaksın
Canim greyfurt bi arastir istersen ilacla tuketimi vs dikkatli olmak lazimGreyfurtu da mutlaka tavsiye ederim ayva deneyeceksen de tuz + limon ile tavsiye ederim canım inşallah bir an önce bulantımız düzelir
Sizin durumlar hem belirsiz hem karışık olmuş o yüzden endişelisiniz ancak şu an kesenin birinde bebiş var sonuçtaMaleswf olmuyor öyle bir var dendi sevindik bir yok dendi üzüldük bıraktık artık sonra yükseliyor dediler inanamadık donra kese gördük sevindik sonra biri boş dediler üzüldük anlamadık hamilemiyim üzüntümü çekiyorum endişemi hiç birşeyde gözüm yok sadece güzel sağlıklı evladım olsun istiyorum bu dünyadan ölmeden bizde hayırlı evlatlar yetiştirmek istiyorum
Ben varım. Ne mide bulantısı var, ne başka belirti. Arada bir hafif kasık ağrısı oluyor o kadar. Belirti olsa bi dert olmasa bi dert iyi mi acaba diye düşünüyorsun böyle de değil miBenim gibi midesi bulanmayan yok mu ?
Nasıl bakıyorsun nabzına hani genelde benim normal atıyor gibiBen varım. Ne mide bulantısı var, ne başka belirti. Arada bir hafif kasık ağrısı oluyor o kadar. Belirti olsa bi dert olmasa bi dert iyi mi acaba diye düşünüyorsun böyle de değil miHamile iken nabız normal nabzımızdan yüksek atarmış internette öyle okumuştum. Arada bi nabzıma bakıyorum yüksek mi diye. Öncekinde kalp durması yaşadığımda nabzım birden çok düşmüştü ama doktora sordum tesadüf o dedi ben yine de dayanamıyorum bakıyorum.
Bu arada kalbi durduğunda da kanaman lekelenmen vsn oldu mu ?Ben varım. Ne mide bulantısı var, ne başka belirti. Arada bir hafif kasık ağrısı oluyor o kadar. Belirti olsa bi dert olmasa bi dert iyi mi acaba diye düşünüyorsun böyle de değil miHamile iken nabız normal nabzımızdan yüksek atarmış internette öyle okumuştum. Arada bi nabzıma bakıyorum yüksek mi diye. Öncekinde kalp durması yaşadığımda nabzım birden çok düşmüştü ama doktora sordum tesadüf o dedi ben yine de dayanamıyorum bakıyorum.
Tansiyon aleti ile. Ama hamilelik öncesi genel nabzını bilmen lazım yoksa belli olmaz. Mesela benim normalde 67-70 civarıydı hep. Şimdi 75-80 gidiyor.Nasıl bakıyorsun nabzına hani genelde benim normal atıyor gibi
Ben çok yürüyünce kalça kemiklerim ağrıyorArkadaşlar, benim sağ kalça kemiğim ağrıyor - acıyor gibi. Sağa dönüp yatmak çok rahatsız ediyor mesela. Ya da vücudumu çevirirken falan sağ kalça kemiğim çıkmış gibi hissediyorum.
Yürürken nispeten iyi. 2 gün sonra doktora soracağım ama merak ettim sizlerden böyle bir sorun yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?