2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen ben de nefret ediyorum bu durumdan. Bir an önce yemekten doyamadığım , saçma sapan şeyleri canımın istediği zamanlar gelsin istiyorum . Prilam dr ilacı doktor kusmuyorsan alma demişti ama ben kullancam dayanamıyorum

Evet çok bişey yapılmıyo diye duydum ama kremsizde geçmiyo kas katı kesiliyorum. Bunu doktoruma yazsam saçma olmaz dimi abartmış olmam

Ben onuda içiyorum bazen oda etki etmiyo akşamları 2 tane alıyorum gece mide bulantısına uyanıyorum gündüz yemek yaparken öğürüyorum. Çok değişik hallerdeyim

O kadar iyi anlıyorum
İnşallah bir an önce düzelir vallahi nefes alamıyorum
ki bir de vicdanen de rahat edemiyor insan en çok beslenmemiz gereken zamanlar ödüm kopuyor bebeğin gelişimini etkiler diye süt içemiyorum yumurta yiyemiyorum normal yemekler hak getire zaten yeni yöntemler bulursak haberleşelim

Ben onuda içiyorum bazen oda etki etmiyo akşamları 2 tane alıyorum gece mide bulantısına uyanıyorum gündüz yemek yaparken öğürüyorum. Çok değişik hallerdeyim
Senin bebişler ikiz mi? Genelde ikiz hamilelikte aşırı bulantı oluyormuş ya . Valla ben bir haftadan uzun süredir mutfağa adımımı bile atmadım

Beslenme önemli tabi ama sonuçta ilk aylar anneden besleniyor bebek o yüzden çok vicdan yapma . Evet ya iyi gelen bir şey bulursanız mutlaka bana da söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…