2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay bilemedim ki bol bol dua et doğum sırasında eşin için kalbine yumuşaklık versin Allah. Biraz sabret doğumdan sonra anlayacak o her şeyin kolay olmadığını.
Annem de kıyamam baba olsun yumuşar diyor daha kendinde suç buluyor. Çok üzülüyorum. Dua etmez miyim ederim. Hatta şimdi abdest aldım teheccüd kılıcam sırf eşim biraz merhamete gelsin diye.. Doğumum kolay olsun diye dua ederdim onu falan bıraktım artık aman bi şekilde doğar diyorum, şimdi eşim dert oldu.

Inşallah yumuşar evlilikte ne yazık ki bencillik zor oluyor

Allahım herkese eşiyle ailesiyle huzurlu mutlu geçinmeyi nasip etsin
Çok da yeni evliymişsiniz. Kendi ailesi ile sıkı bir ilişkisi olmayan her erkek bu aile sorununu ilk başlarda çıkarıyor sanırım. Çünkü görmemişler, aile nedir o bağ nasıldır, ne kadar kıymetlidir bilmiyorlar. İnşallah bu sallantılı günleri atlatırsanız bence anlayacak. Olan sana oluyor tabi bebeğin gelecek sevincini yaşayamıyorsun stresten, bunları unutmayacaksın. Allah yardımcın olsun.

Sonunda hamileyken değil kucağımda oğlumla uyumuyorum

Evet yeni, eşimi de yeni tanıyorum sanki.. Aile ilişkisini iyi görmeseydim inanın asla evlenmezdim, bu kendi ailesi ile geçinemiyor benim aileme nasıl saygı göstersin derdim. Nişanlıyken falan o kadar iyiydi ki anne babasıyla anlatamam. Nikahtan sonra selamı sabahı kesti, telefondan engellemeler falan, ne olduğunu şaşırdım. Meğer hep bozukmuş ilişkileri. Annesi de seviniyormuş yazık benim sayemde araları düzeldi diye. Çocuk bir doğsun, ciddi bir konuşma yapıcam. Eğer seviyorsa, uzun yıllar sürecek mutlu huzurlu bir evlilik istiyorsa, geçinmeye gönlü varsa, sevdiği hatrına bazı şeyleri görmezden gelmesi lazım. Arada alttan alması lazım. Ben gibi geçim ehli birine bile illallah ettirdi ya hayret ediyorum... Amin. Allah gerçekten yardımcım olsun

Bizimkininde bahanesi bende durmuyor seni istiyor napayim diyor

Ay çok şükür bu gece benimki iyiydi çok zorlamadı. Derin uyku problemi başladı sanki bizde. Ne güzel derin uyurdu anaaam şimdi çıt sesini duyuyor. Ben de seste ışıkta her şartta uyusun istiyorum o yüzden dikkat etmiyorum. Ama tık açıyı gözleri sıpa. Ben ne dersem deyim o bildiğini yapıyor felaket bu kız bi afet bi afet
Ped mi yapti diyorum ya uzunzamandir kullanmiyoruz ya
Ayyy ped beni de çok rahatsız etmiştiiii kumaş kesip koydum canım.

Bende oyle yapayim olmadi mahfoldum kasinmaktan

Kizlar kimyon cayi icicem. Birde rezene aldimm. Nasil yapiyorsunuz ikisini ayri ayri mi iciyorsunuz yoksa karistirarak mi ?
Canım dün bende tane kimyon ve rezene aldım.. nasıl kullandın? Tarif eder misin? Kimyon gaz için, rezene süt için mi? Karıştırıyor muyuz?

Abana dimi ama ilk başlarda öyle oluyor işte sonradan bide bizim abi var malum sese alışması lazım ama nerdee dediğin gibi yatakta yatırıyorum sağdan sola dönerken ses çıkarsa ıkır mıkır başlıyo

Canım dün bende tane kimyon ve rezene aldım.. nasıl kullandın? Tarif eder misin? Kimyon gaz için, rezene süt için mi? Karıştırıyor muyuz?
Ben rezeneyi ayri iciyorum kimyonu ayri canim. Ama karistirsanda bi sakincasi olmaz bence. Kimyonda sut yapiyor

Anaaam sizinde mi öyleeee. Ayyy eleştirdiğim ne varsa yapıyorum. Ablamın oğlu öyleydi. Konuşamıyorduk çocuk uyurken. Nasıl kızardım niye böyle alıştırdın diye. Ah ahhh şimdi anlıyorum. Kız 50 cm boyu ile maymun etti ya bizi

Sancılar ne durumda geliyor mu bebiş

Günde 1 bardak yeter değil mi?

Bu kimyonu şeker ile kaynatın iki kaşık bebeğe verin yazıyor ama o yapılmaz sanırım..
Ben kimyonu hiç duymadım rezene veren oluyor ama şeker ile kaynatılmaz normal demleyip veriliyor olması lazım. Ben yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…