2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hadi hayırlı olsun inşallah canım. O sancılar çok normal hepimizde oldu. Hatta uzun bir süre devam ediyor. Benim hala devam ediyor mesela beta illa 2 katı olacak diye birşey yok. 1,5 katı olsa bile yeter yada 3 katı da olabilir. Bunları da normal karşıla. Hadi güzel haberlerle inşallah

Olabılır kuzum doğall

Diğer bilgileride verirmisiniz

Hayatım regl sancıları 6 haftaya kadar olabılıyor İnşallah saglıkla buyur bebıs kaset test yaptınmı tekrar

Hayatım regl sancıları 6 haftaya kadar olabılıyor İnşallah saglıkla buyur bebıs kaset test yaptınmı tekrar

Yaptım canım ama ilk defa gördüğüm bir marka çok silik çıktı yine
Freelyde bulamadım bende miratech aldım 10 tane aynı marka olsun dediler ya onla devam edecem miratech kotu değildir umarım. sürsün valla ağrım oldukça mutlu oluyorum

Sağlıkla kucağımiza alalım inşallah kuzum ağrım oldukça mutlu oluyorum kan verdim inşallah güzel artmistir 2 kat biliyordum 1.5 çıkarsa uzulmeyeyim o zaman teşekkür ederim desteğin için

sılık cıkması normal degerın 30-35 olmustur maksımum o degerlerde de sılık gormen normal zaten hadı guzel haberlerle gel ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…