Insallah canimm iyi dusun iyi olsunMerak ettim kuzum maşallah sağlıklı olsun dainşallah bugün kan verecem katlanmistir degerim
Hadi hayırlı olsun inşallah canım. O sancılar çok normal hepimizde oldu. Hatta uzun bir süre devam ediyor. Benim hala devam ediyor meselaGünaydın güzel anneler sağlıkla kucağımıza alalım inşallahben Kasım annesiyim 10 gün erken gelmek isterse Ekim sonu annesi olacağım kasım grubunda çok konuşma olmuyor bende buraya da geldim Papatyamaviss cim çok heyecanlıyım ilk bebeğimiz olacak inşallah 6 senenin üstüne. İlk pozitif görmemiz bir kaybımız olmadı daha önce. İnşallah sağlıkla buyur benimle olur bebeğim hepimiz güzel sağlıklı bir gebelik geçiririz son reglime göre (10 subat) 1 ay olmak üzereyiz betam düşük 13.8 pazartesi olcturdum bugün ve cuma tekrar baktiracagim umarım 2 3 katlanmistir.
Bir de karnımda aşırı bir ağrı var böyle regl olacakmışım gibi normal mi zaten öyle suphelendjm de test yaptım 1 haftadır regl sancısı cekiyorum
Kız askımEki Görüntüle 3214565 @Papatyamaviss ayy Bi de benimkine bakar mısın dkdkskwkwl bakalım hissettiğim mi çıkacak
Olabılır kuzum doğallArkadaşlar, benim sağ kalça kemiğim ağrıyor - acıyor gibi. Sağa dönüp yatmak çok rahatsız ediyor mesela. Ya da vücudumu çevirirken falan sağ kalça kemiğim çıkmış gibi hissediyorum.
Yürürken nispeten iyi. 2 gün sonra doktora soracağım ama merak ettim sizlerden böyle bir sorun yaşayan var mı ?
Diğer bilgileride verirmisinizHerkese merhaba, aranıza yeni katıldım. 6 haftalik hamileyim. Bugun keseleri gördük. İki taneymis . Ama çok umitlenme biri çok küçük dedi doktor. kaybolabilirmis . Böyle bisey başına gelen varmi ? Ya da ikiz bekleyen? Beni de listenize alabilirsiniz. Sat 26 ocak.
Hayatım regl sancıları 6 haftaya kadar olabılıyorGünaydın güzel anneler sağlıkla kucağımıza alalım inşallahben Kasım annesiyim 10 gün erken gelmek isterse Ekim sonu annesi olacağım kasım grubunda çok konuşma olmuyor bende buraya da geldim Papatyamaviss cim çok heyecanlıyım ilk bebeğimiz olacak inşallah 6 senenin üstüne. İlk pozitif görmemiz bir kaybımız olmadı daha önce. İnşallah sağlıkla buyur benimle olur bebeğim hepimiz güzel sağlıklı bir gebelik geçiririz son reglime göre (10 subat) 1 ay olmak üzereyiz betam düşük 13.8 pazartesi olcturdum bugün ve cuma tekrar baktiracagim umarım 2 3 katlanmistir.
Bir de karnımda aşırı bir ağrı var böyle regl olacakmışım gibi normal mi zaten öyle suphelendjm de test yaptım 1 haftadır regl sancısı cekiyorum
6-7 haftalar kuzumKaçıncı ultrason resmine göre tahmin ediliyor canim.hic haberim yok ondanben daha çok yeniyim Dr um 10 gün sonra çağırdı hatta son cuma testine göre söylerim gelme dedi
Ben ne dedımBen instagramda birine tahminde bulundurdum kadinin baya yaptigi tahminler tutmus bana erkek dedi bakalim tutacak mi.
Ay inşallah ya eşimde bende çok kız istiyoruz ama ben erkek hissediyordumKız askım
Kiz dedinbebisimm esimde diyor ki hayir biz kiz hissediyoruzBen ne dedım
Melek cinsiyet tahmini diye kuzum
Bu galiba ücret alıyor sanırımMelek cinsiyet tahmini diye kuzum
6-7 haftalar kuzum
Hayatım regl sancıları 6 haftaya kadar olabılıyorİnşallah saglıkla buyur bebıs kaset test yaptınmı tekrar
Hadi hayırlı olsun inşallah canım. O sancılar çok normal hepimizde oldu. Hatta uzun bir süre devam ediyor. Benim hala devam ediyor meselabeta illa 2 katı olacak diye birşey yok. 1,5 katı olsa bile yeter yada 3 katı da olabilir. Bunları da normal karşıla. Hadi güzel haberlerle inşallah
sılık cıkması normal degerın 30-35 olmustur maksımum o degerlerde de sılık gormen normal zaten hadı guzel haberlerle gel ınsallahYaptım canım ama ilk defa gördüğüm bir marka çok silik çıktı yine
Freelyde bulamadım bende miratech aldım 10 tane aynı marka olsun dediler yaonla devam edecem miratech kotu değildir umarım. sürsün valla ağrım oldukça mutlu oluyorum
sılık cıkması normal degerın 30-35 olmustur maksımum o degerlerde de sılık gormen normal zaten hadı guzel haberlerle gel ınsallah
Canım bende de yok bulantı merak etmeeeBenim gibi bulantısı olmayan yok mu
Ben de bir gsriplik mi var daha doktors gitmeyede neredeyse 2 hafta var
Evet kuzum valla verdim 70 tlBu galiba ücret alıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?