Hiç bi belirti olmadı ama ben çok hastalanmıştım belki corona bile olabilirdim. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım, çok kötü öksürüyordum. Bi gün çok halsizleştim nabzım 60lara düştü ondan sonra içim rahat etmedi bikaç gün sonra doktora gittim öyle öğrendim.Bu arada kalbi durduğunda da kanaman lekelenmen vsn oldu mu ?
Mesela ben giyemiyorum troid ilacı kullandığım için çok haklısınAmin insallah aminnn
Canim greyfurt bi arastir istersen ilacla tuketimi vs dikkatli olmak lazim
Bence kızEki Görüntüle 3214565 @Papatyamaviss ayy Bi de benimkine bakar mısın dkdkskwkwl bakalım hissettiğim mi çıkacak
Gebelikte hasta olmamak gerekiyor hele miniklerken dikkat etmek gerekiyor geçmiş olsun inş bu bebeğiniz çok sağlıklı olur. Ben sesini duydum ama hep ya bir şey olursa diye arada takıyorum Allahım hepimizinkini esirgesin korusunHiç bi belirti olmadı ama ben çok hastalanmıştım belki corona bile olabilirdim. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım, çok kötü öksürüyordum. Bi gün çok halsizleştim nabzım 60lara düştü ondan sonra içim rahat etmedi bikaç gün sonra doktora gittim öyle öğrendim.
Aynen bu sefer bol bol c vitamini alıyorum, toplu yerlere girmiyorum gerekirse maske takıyorum ilk 3 ayımızda plasenta tam oluşmadığından herşeyden etkilenebiliyormuş bebişler. İnşallah sizin de sağlıkla gelir bebeğiniz, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınGebelikte hasta olmamak gerekiyor hele miniklerken dikkat etmek gerekiyor geçmiş olsun inş bu bebeğiniz çok sağlıklı olur. Ben sesini duydum ama hep ya bir şey olursa diye arada takıyorum Allahım hepimizinkini esirgesin korusun
Benimde ağrıyor yavaş yürüyorum aksiyorum sanki bazen tuhafArkadaşlar, benim sağ kalça kemiğim ağrıyor - acıyor gibi. Sağa dönüp yatmak çok rahatsız ediyor mesela. Ya da vücudumu çevirirken falan sağ kalça kemiğim çıkmış gibi hissediyorum.
Yürürken nispeten iyi. 2 gün sonra doktora soracağım ama merak ettim sizlerden böyle bir sorun yaşayan var mı ?
Benim tek taraflı.Benimde ağrıyor yavaş yürüyorum aksiyorum sanki bazen tuhaf
Sağ benimdeBenim tek taraflı.
Sağ kalça kemiğim ve dolayısıyla sağ bacağıma vuruyor.
Sizin tek taraflı mi acaba ?
Yarından sonra doktora gideceğim. Soracağım bakalım.Sağ benimde
Diyen benim canımKızlar selam bende 1 haftadır kabızlık başladı karnım davul gibi şişiyor kabızlık için kuru kayısıyı nasıl yiyeyim birisi zeytinyağı ile çekip macun yapın yiyin demiş ama tam hatırlamıyorum
Ben bundan nasıl eksik kalmışımkızlar bir zahmet bana da tahmin lütfen
Teşekkür ederimYok sor tabıkıde onemlı sonucta
Yok bi tane teyzesiSenin bebişler ikiz mi? Genelde ikiz hamilelikte aşırı bulantı oluyormuş ya . Valla ben bir haftadan uzun süredir mutfağa adımımı bile atmadım
Hahaha kendimigordum sankiiiYok bi tane teyzesiama beni mahfediyo. Böyle saçma sapan şeyler söylüyolardı inanmıyodum yok eşinden tiksincen kokusundan tiksincen diye. Harbiden eşimdende midem bulanıyo
Ben instagramda birine tahminde bulundurdum kadinin baya yaptigi tahminler tutmus bana erkek dedi bakalim tutacak mi.Kaçıncı ultrason resmine göre tahmin ediliyor canim.hic haberim yok ondanben daha çok yeniyim Dr um 10 gün sonra çağırdı hatta son cuma testine göre söylerim gelme dedi
Ben de sürekli ayetel kürsi okuyorum inş iyi olur hep belirti hissetmeyince korkuyorum sadeceAynen bu sefer bol bol c vitamini alıyorum, toplu yerlere girmiyorum gerekirse maske takıyorum ilk 3 ayımızda plasenta tam oluşmadığından herşeyden etkilenebiliyormuş bebişler. İnşallah sizin de sağlıkla gelir bebeğiniz, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBen internette hamileyken okunacak dualara baktım Felak ve Nas surelerini yazmışlardı ben hergün elimi karnıma koyup okuyorum rahatlatıyor içimi tavsiye ederim
Yaaa sende mi öylesinHahaha kendimigordum sankiii
Ben diyorum kuzum 9. Haftaya girdik benim bulantim azaldi ama belli de olmuyor bazi gunler bulaniyor ilginc biseyYaaa sende mi öylesinay eşime diyemiyorum alınır küser diye
Ben instagramda birine tahminde bulundurdum kadinin baya yaptigi tahminler tutmus bana erkek dedi bakalim tutacak mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?