2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bugün 8+0 olduk inanılmaz mide bulantısı başladı mutfağa giremiyorum

Kızlar hapşurunca falan kasıklarına ağrı giren var mı anlık ben hapşurunca giriyordu ama artık girmiyor anlamadım neden acaba

Herkese merhabalar. Kolay hamilelikler diliyorum herkese:) Size farklı bir konuda danışacaktım. Hamileliğim sisteme düştüğünden beri aile hekimim sürekli beni kontrol için arıyor, işim dolayısıyla gitme fırsatı bulamadım henüz. Zaten gitmek de istemiyorum, sonuçta pratisyen hekim neden gebelik takibi için gideyim ki? Onu da Sağlık Bakanlığı'ndan zorluyorlarmış gebelik takibi yapacaksın diye...Böyle böyle her ay çağıracakmış. Siz de böyle bir durumla karşılaştınız mı? Aile hekimine gitmemek için nereye başvurmak gerekir acaba...

Aıle hekımınde dosya acmak zorunlu bunun bı zararı yok sonrasında bebegının asıları ve takıbı ıcınde gereklı heray cagırmıyolar ben dosyamı actırdım. Bırdaha 17. Hfta gibi ası ıcın cagrılacagım . Topuk kanı asmlerden alınıyor

Hmm anladım. Bana her ay rutin çağırırım dedi kendisi de...17. haftada ne aşısı oluyordu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…