Benim bulanmiyor sadece aç olunca hafif geliyor.. ama yoğun yaşamadım hicBenim gibi midesi bulanmayan yok mu ?
9+3üm. neredeyse 8. hafta başından beri bulantım yok :) (çok şükür)Benim gibi midesi bulanmayan yok mu ?
benımde aksıne 8.haftadan sonra arttı ıkı gundur cok fazla9+3üm. neredeyse 8. hafta başından beri bulantım yok :) (çok şükür)
çok nadiren gelip gidiyor.
O zaman bana da bir tahminde bulunur musun mavişim6-7 haftalar kuzum
yaa. 8. haftada pik yapıyomuş diye okumuştum ama bende tam tersi oldu. her hamilelik kedine özel dedikleri olay bu sanırım.. :)benımde aksıne 8.haftadan sonra arttı ıkı gundur cok fazla
erkek aşkımO zaman bana da bir tahminde bulunur musun mavişim
gercekten elım ayagım tıtrıyoryaa. 8. haftada pik yapıyomuş diye okumuştum ama bende tam tersi oldu. her hamilelik kedine özel dedikleri olay bu sanırım.. :)
Herkes oğlun olacak diyordu sen de tescilledin hadi bakalım :)) Sağlıklı olsun daerkek aşkım
Bu bebeğin yaşamadığın deneyimleri yaşatmaya gelmiş demek :dgercekten elım ayagım tıtrıyoroğlumda olmadı boyle seyler hıc meselllaaaa :d
Şu an o pikteyim ölüyorum kafam kalkmıyoryaa. 8. haftada pik yapıyomuş diye okumuştum ama bende tam tersi oldu. her hamilelik kedine özel dedikleri olay bu sanırım.. :)
Canım yaŞu an o pikteyim ölüyorum kafam kalkmıyor
Her bebek farklıymıs bısuna demıyolarmıs vallahııHerkes oğlun olacak diyordu sen de tescilledin hadi bakalım :)) Sağlıklı olsun da
Bu bebeğin yaşamadığın deneyimleri yaşatmaya gelmiş demek :d
Plesanta konumuna bakılıyor ama evetSoldaysa erkek sağdaysa kız mı ?
Bende de durum vahım sabır 10. Haftalardan sonra rahatlamaya baslarız inşallahŞu an o pikteyim ölüyorum kafam kalkmıyor
Aıle hekımınde dosya acmak zorunlu bunun bı zararı yok sonrasında bebegının asıları ve takıbı ıcınde gereklı heray cagırmıyolar ben dosyamı actırdım. Bırdaha 17. Hfta gibi ası ıcın cagrılacagım . Topuk kanı asmlerden alınıyorHerkese merhabalar. Kolay hamilelikler diliyorum herkese:) Size farklı bir konuda danışacaktım. Hamileliğim sisteme düştüğünden beri aile hekimim sürekli beni kontrol için arıyor, işim dolayısıyla gitme fırsatı bulamadım henüz. Zaten gitmek de istemiyorum, sonuçta pratisyen hekim neden gebelik takibi için gideyim ki? Onu da Sağlık Bakanlığı'ndan zorluyorlarmış gebelik takibi yapacaksın diye...Böyle böyle her ay çağıracakmış. Siz de böyle bir durumla karşılaştınız mı? Aile hekimine gitmemek için nereye başvurmak gerekir acaba...
Hmm anladım. Bana her ay rutin çağırırım dedi kendisi de...17. haftada ne aşısı oluyordu:)Aıle hekımınde dosya acmak zorunlu bunun bı zararı yok sonrasında bebegının asıları ve takıbı ıcınde gereklı heray cagırmıyolar ben dosyamı actırdım. Bırdaha 17. Hfta gibi ası ıcın cagrılacagım . Topuk kanı asmlerden alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?