17.haftada ne aşısı yapılıyor?Aıle hekımınde dosya acmak zorunlu bunun bı zararı yok sonrasında bebegının asıları ve takıbı ıcınde gereklı heray cagırmıyolar ben dosyamı actırdım. Bırdaha 17. Hfta gibi ası ıcın cagrılacagım . Topuk kanı asmlerden alınıyor
Valla bakalım ben de merak ediyorumHer bebek farklıymıs bısuna demıyolarmıs vallahııbenımkı sadece tahmın bakalım ne çıkacak yumurtadan
Bana doktorum 4. ayında sağlık ocağı arayacak ve aşı yapacak demişti. Sizi erken aramışlar epey :)Herkese merhabalar. Kolay hamilelikler diliyorum herkese:) Size farklı bir konuda danışacaktım. Hamileliğim sisteme düştüğünden beri aile hekimim sürekli beni kontrol için arıyor, işim dolayısıyla gitme fırsatı bulamadım henüz. Zaten gitmek de istemiyorum, sonuçta pratisyen hekim neden gebelik takibi için gideyim ki? Onu da Sağlık Bakanlığı'ndan zorluyorlarmış gebelik takibi yapacaksın diye...Böyle böyle her ay çağıracakmış. Siz de böyle bir durumla karşılaştınız mı? Aile hekimine gitmemek için nereye başvurmak gerekir acaba...
Evet daha 5. haftalıkken, hamileliğimi öğrendiğim ilk muayeneden sonra aradılar. Ne aşısı yapılacak acaba?Valla bakalım ben de merak ediyorum
Bana doktorum 4. ayında sağlık ocağı arayacak ve aşı yapacak demişti. Sizi erken aramışlar epey :)
Mecbur gitmek gerekiyor diye biliyorum.sisteme düştüğünde beni de aradılar gittim hastanede bakılmayan şeylere kan alıp baktılar.kalça-bel ölçümü ve kilo takibi yapıyorlar.ilerde kalp atışı dinleyecek,tetanoz aşısı vuracaklar.hekimden çok oradaki hemşire ilgileniyor zaten.doğumdan sonra bebeğin topuk kanıyla aşılarıyla boy kilo baş çevresi ölçümüyle hep o ilgilenecek.Herkese merhabalar. Kolay hamilelikler diliyorum herkese:) Size farklı bir konuda danışacaktım. Hamileliğim sisteme düştüğünden beri aile hekimim sürekli beni kontrol için arıyor, işim dolayısıyla gitme fırsatı bulamadım henüz. Zaten gitmek de istemiyorum, sonuçta pratisyen hekim neden gebelik takibi için gideyim ki? Onu da Sağlık Bakanlığı'ndan zorluyorlarmış gebelik takibi yapacaksın diye...Böyle böyle her ay çağıracakmış. Siz de böyle bir durumla karşılaştınız mı? Aile hekimine gitmemek için nereye başvurmak gerekir acaba...
tetanoz canım benımHmm anladım. Bana her ay rutin çağırırım dedi kendisi de...17. haftada ne aşısı oluyordu:)
tetanoz canım17.haftada ne aşısı yapılıyor?
kesınlıkle aynen ben ebemden cok memnundum cok rahat telefonlada ıletısım kurabılıyordum son aylarda ozellıkle gıdıp kalp atısını dınlettırım duruyordum sık sık hala daha konusuyoruz ıkıncı bebısım olacak takıp edecekler yıne , ılk gıttıgım randvulardan bırınde cok ağlamıstım emzırme dersı verıyolar nasıl emzırdıgıne bakıyolar benı cok rahatlatmıslardı yanıMecbur gitmek gerekiyor diye biliyorum.sisteme düştüğünde beni de aradılar gittim hastanede bakılmayan şeylere kan alıp baktılar.kalça-bel ölçümü ve kilo takibi yapıyorlar.ilerde kalp atışı dinleyecek,tetanoz aşısı vuracaklar.hekimden çok oradaki hemşire ilgileniyor zaten.doğumdan sonra bebeğin topuk kanıyla aşılarıyla boy kilo baş çevresi ölçümüyle hep o ilgilenecek.
Kızlar yorum yapacak biri yok muKızlar hapşurunca falan kasıklarına ağrı giren var mı anlık ben hapşurunca giriyordu ama artık girmiyor anlamadım neden acaba
12. Haftaya kadar böyle inişli çıkışlı devam edicek heraldeBen diyorum kuzum 9. Haftaya girdik benim bulantim azaldi ama belli de olmuyor bazi gunler bulaniyor ilginc bisey
kız bısey olmaz nolcak bu hamılelıkte belırlı bı detay degıl olmalı olmamalı denılebılcek bırsey degıl vucudun hassasıyetıyle alakalı bıseyKızlar yorum yapacak biri yok mu
Olabilir kuzum bu hafta daha iyiyim ama haftasonu bakalim neler olacak12. Haftaya kadar böyle inişli çıkışlı devam edicek heralde
Randevun mu var yoksa eşin evde diye miOlabilir kuzum bu hafta daha iyiyim ama haftasonu bakalim neler olacak
Yok canim haftasonlari daha cok fena oluyorum nedendir bilmemRandevun mu var yoksa eşin evde diye mi
Bana da oluyor hapşırıp öksürürken ama bazen oluyor bazen olmuyorKızlar yorum yapacak biri yok mu
Aaa çok enteresan bebekte mi bilşyo haftasonunuYok canim haftasonlari daha cok fena oluyorum nedendir bilmem
Hafta ortam oluyor heralde ona yoruyorum benAaa çok enteresan bebekte mi bilşyo haftasonunu
Esmaul husnalari da tavsiye ederim yine nette yapıyor hatta her haftaya özel esmalar varAynen bu sefer bol bol c vitamini alıyorum, toplu yerlere girmiyorum gerekirse maske takıyorum ilk 3 ayımızda plasenta tam oluşmadığından herşeyden etkilenebiliyormuş bebişler. İnşallah sizin de sağlıkla gelir bebeğiniz, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBen internette hamileyken okunacak dualara baktım Felak ve Nas surelerini yazmışlardı ben hergün elimi karnıma koyup okuyorum rahatlatıyor içimi tavsiye ederim
Tetanoz aşısı demişti doktorum.Evet daha 5. haftalıkken, hamileliğimi öğrendiğim ilk muayeneden sonra aradılar. Ne aşısı yapılacak acaba?
Ne güzel ilgiliymiş bizim hemşire de öyleydi.mesajla iletişim kuruyorduk hala ikili test yaptırınca mesajla yolla diyor.devlet hastanesinin gebelik okuluna gitmesem bana da emzirmeyi gösterirdi.doğum yaptığım yerdeki hemşirelerde ilgiliydi.Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsınkesınlıkle aynen ben ebemden cok memnundum cok rahat telefonlada ıletısım kurabılıyordum son aylarda ozellıkle gıdıp kalp atısını dınlettırım duruyordum sık sık hala daha konusuyoruz ıkıncı bebısım olacak takıp edecekler yıne , ılk gıttıgım randvulardan bırınde cok ağlamıstım emzırme dersı verıyolar nasıl emzırdıgıne bakıyolar benı cok rahatlatmıslardı yanı
Yok hastanede vermiştim. e-nabızdan görmüşler sanırım gebelik diyeTetanoz aşısı demişti doktorum.
Sen sağlık ocağında mı kan vermiştin canım? Belki o yüzden takip etmek istemişlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?