2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
17.haftada ne aşısı yapılıyor?

Her bebek farklıymıs bısuna demıyolarmıs vallahıı benımkı sadece tahmın bakalım ne çıkacak yumurtadan
Valla bakalım ben de merak ediyorum

Bana doktorum 4. ayında sağlık ocağı arayacak ve aşı yapacak demişti. Sizi erken aramışlar epey :)

Valla bakalım ben de merak ediyorum

Bana doktorum 4. ayında sağlık ocağı arayacak ve aşı yapacak demişti. Sizi erken aramışlar epey :)
Evet daha 5. haftalıkken, hamileliğimi öğrendiğim ilk muayeneden sonra aradılar. Ne aşısı yapılacak acaba?

Mecbur gitmek gerekiyor diye biliyorum.sisteme düştüğünde beni de aradılar gittim hastanede bakılmayan şeylere kan alıp baktılar.kalça-bel ölçümü ve kilo takibi yapıyorlar.ilerde kalp atışı dinleyecek,tetanoz aşısı vuracaklar.hekimden çok oradaki hemşire ilgileniyor zaten.doğumdan sonra bebeğin topuk kanıyla aşılarıyla boy kilo baş çevresi ölçümüyle hep o ilgilenecek.

kesınlıkle aynen ben ebemden cok memnundum cok rahat telefonlada ıletısım kurabılıyordum son aylarda ozellıkle gıdıp kalp atısını dınlettırım duruyordum sık sık hala daha konusuyoruz ıkıncı bebısım olacak takıp edecekler yıne , ılk gıttıgım randvulardan bırınde cok ağlamıstım emzırme dersı verıyolar nasıl emzırdıgıne bakıyolar benı cok rahatlatmıslardı yanı

Esmaul husnalari da tavsiye ederim yine nette yapıyor hatta her haftaya özel esmalar var

Evet daha 5. haftalıkken, hamileliğimi öğrendiğim ilk muayeneden sonra aradılar. Ne aşısı yapılacak acaba?
Tetanoz aşısı demişti doktorum.
Sen sağlık ocağında mı kan vermiştin canım? Belki o yüzden takip etmek istemişlerdir

Ne güzel ilgiliymiş bizim hemşire de öyleydi.mesajla iletişim kuruyorduk hala ikili test yaptırınca mesajla yolla diyor.devlet hastanesinin gebelik okuluna gitmesem bana da emzirmeyi gösterirdi.doğum yaptığım yerdeki hemşirelerde ilgiliydi.Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…