- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Sağlık ocağında çalışmış bir ebe olarak ağzım açık kaldı şu yazılanları okuyunca . Pratisyen hekim ve ebeler var orada bu sistem siz küçümsemeyin diye değil gebelik sürecinde ara kontrollerde tansiyonunuz kilonuz belirli haftadan sonra kalp atışı ve gebelikte sizin doğum sonrası bebeğinizin aşıları takibi orada yapılıyor. Sizin küçümsediğiniz kadar kimse bilgisiz de değil ayrıca. Doğum sonu kaç tane bebeğin sarılık ve solunum sıkıntısı olduğunu fark ettik umarım herkes böyle düşünmüyordur. Ebenin telefon numarasını isteyip online görüşebilirsinizHerkese merhabalar. Kolay hamilelikler diliyorum herkese:) Size farklı bir konuda danışacaktım. Hamileliğim sisteme düştüğünden beri aile hekimim sürekli beni kontrol için arıyor, işim dolayısıyla gitme fırsatı bulamadım henüz. Zaten gitmek de istemiyorum, sonuçta pratisyen hekim neden gebelik takibi için gideyim ki? Onu da Sağlık Bakanlığı'ndan zorluyorlarmış gebelik takibi yapacaksın diye...Böyle böyle her ay çağıracakmış. Siz de böyle bir durumla karşılaştınız mı? Aile hekimine gitmemek için nereye başvurmak gerekir acaba...
Önceden oluyordu artık olmuyor ben artık takmıyorum. Allah verdi devamı da Allaha kaldı bugünden sonra rahatlatacam kendimiKızlar yorum yapacak biri yok mu
ben asmden de ebelerımden de cok memnunum hep cok ılgılıydıler benı hep rahatlattılar sağolsunlar herkonuda da bılgı verıp destek oldular oğlumun ebesı hala gordumu konusuruz ederız 4 sene onla gecırdık :) şimdi yeni bebiş yeni ebem var cok tatlı bır kadındı oda bana kalp atısını duyunca gel dedı , gittim 17.haftada tetanoz ıcın cagırırm dedı sonra 20 ler gecıncede kalp atısına bakalım dıye cagırıyordu , sonrası rutın :) herturlu telefon mesajla da sagolsunlar bana cevap verıyolarSağlık ocağında çalışmış bir ebe olarak ağzım açık kaldı şu yazılanları okuyunca . Pratisyen hekim ve ebeler var orada bu sistem siz küçümsemeyin diye değil gebelik sürecinde ara kontrollerde tansiyonunuz kilonuz belirli haftadan sonra kalp atışı ve gebelikte sizin doğum sonrası bebeğinizin aşıları takibi orada yapılıyor. Sizin küçümsediğiniz kadar kimse bilgisiz de değil ayrıca. Doğum sonu kaç tane bebeğin sarılık ve solunum sıkıntısı olduğunu fark ettik umarım herkes böyle düşünmüyordur. Ebenin telefon numarasını isteyip online görüşebilirsiniz
Ay kuzum ya alemsin hadi hayırlısıEvet kuzum valla verdim 70 tl
Bende 7+0 bugün daha bir fenayım doktora geldim ilaç isteyeceğimKızlar bugün 8+0 olduk inanılmaz mide bulantısı başladı mutfağa giremiyorum
Seninle günlerimiz aynı canım ama bende sadece aç olunca bulantı oluyor.. bende mi sorun var acaba? Olması mi olmaması mi iyi hep şüphe içinde bekliyoruz..Bende 7+0 bugün daha bir fenayım doktora geldim ilaç isteyeceğim
Aynen ben de öyleyimYok bi tane teyzesiama beni mahfediyo. Böyle saçma sapan şeyler söylüyolardı inanmıyodum yok eşinden tiksincen kokusundan tiksincen diye. Harbiden eşimdende midem bulanıyo
Amaaaa ben Bi kere gittim kan verdim kimse beni niye aranıyor ben dertlendim şimdi ne güzel ilgililer ben severim öyle şeyleriSağlık ocağında çalışmış bir ebe olarak ağzım açık kaldı şu yazılanları okuyunca . Pratisyen hekim ve ebeler var orada bu sistem siz küçümsemeyin diye değil gebelik sürecinde ara kontrollerde tansiyonunuz kilonuz belirli haftadan sonra kalp atışı ve gebelikte sizin doğum sonrası bebeğinizin aşıları takibi orada yapılıyor. Sizin küçümsediğiniz kadar kimse bilgisiz de değil ayrıca. Doğum sonu kaç tane bebeğin sarılık ve solunum sıkıntısı olduğunu fark ettik umarım herkes böyle düşünmüyordur. Ebenin telefon numarasını isteyip online görüşebilirsiniz
Kimseyi küçümsediğim yok, algı yapmayın. İşim dolayısıyla zaten normal doktor randevum için zor izin alırken bir de ekstradan sağlık ocağına gitmek bana gereksiz geliyor. Kendi açınızdan bakmayın olaya, ebelere bir şey dendiği falan yok zaten doktor aradı beni. 5 dkliğine çağırıyorum ama gelmeniz gerek, ceza yazıyorlar çünkü diyor yani beni düşündüğünden falan da değil.Sağlık ocağında çalışmış bir ebe olarak ağzım açık kaldı şu yazılanları okuyunca . Pratisyen hekim ve ebeler var orada bu sistem siz küçümsemeyin diye değil gebelik sürecinde ara kontrollerde tansiyonunuz kilonuz belirli haftadan sonra kalp atışı ve gebelikte sizin doğum sonrası bebeğinizin aşıları takibi orada yapılıyor. Sizin küçümsediğiniz kadar kimse bilgisiz de değil ayrıca. Doğum sonu kaç tane bebeğin sarılık ve solunum sıkıntısı olduğunu fark ettik umarım herkes böyle düşünmüyordur. Ebenin telefon numarasını isteyip online görüşebilirsiniz
Benim tup bebek hergün progestan iğne oluyorum işyerimin orada her sabah uğruyorum iyiki varlar diyorum çok ilgililer. Gidince arada bişeyler alıyorum muhabbetimiz çok güzel. Allah razı olsun hepsinden. Annem yok benim onlar bana söylicek nelere dikkat etmem gerekiyor. İyiki varlarSağlık ocağında çalışmış bir ebe olarak ağzım açık kaldı şu yazılanları okuyunca . Pratisyen hekim ve ebeler var orada bu sistem siz küçümsemeyin diye değil gebelik sürecinde ara kontrollerde tansiyonunuz kilonuz belirli haftadan sonra kalp atışı ve gebelikte sizin doğum sonrası bebeğinizin aşıları takibi orada yapılıyor. Sizin küçümsediğiniz kadar kimse bilgisiz de değil ayrıca. Doğum sonu kaç tane bebeğin sarılık ve solunum sıkıntısı olduğunu fark ettik umarım herkes böyle düşünmüyordur. Ebenin telefon numarasını isteyip online görüşebilirsiniz
Algi yapan sizsiniz. USLUBUNUZ MASALLAH COK GÜZELKimseyi küçümsediğim yok, algı yapmayın. İşim dolayısıyla zaten normal doktor randevum için zor izin alırken bir de ekstradan sağlık ocağına gitmek bana gereksiz geliyor. Kendi açınızdan bakmayın olaya, ebelere bir şey dendiği falan yok zaten doktor aradı beni. 5 dkliğine çağırıyorum ama gelmeniz gerek, ceza yazıyorlar çünkü diyor yani beni düşündüğünden falan da değil.
Benim tup bebek hergün progestan iğne oluyorum işyerimin orada her sabah uğruyorum iyiki varlar diyorum çok ilgililer. Gidince arada bişeyler alıyorum muhabbetimiz çok güzel. Allah razı olsun hepsinden. Annem yok benim onlar bana söylicek nelere dikkat etmem gerekiyor. İyiki varlar
Muhatap olun ama şunlar şunlar yapılıyor orada vs. diye yargılamadan yazarsanız bilgilenebilirim ben de. İlk hamileliğim ve hayatımda ebe bile tanımadım hiç. Kimseyi küçümsediğim falan yokken küçümsemekle itham ediliyorum.Neyse muhatap olmak hataydı birden üzüldüm okuyunca neyse nasılsınız kızlar kaç haftalık oldunuz bugün kontroller ne zaman
Bende şimdi işten geldim oğlumu uyuttum kendime de mis gibi bir ayran yaptım keyif yapıyorum uyanınca paraton kaldığı yerde devam edecekNeyse muhatap olmak hataydı birden üzüldüm okuyunca neyse nasılsınız kızlar kaç haftalık oldunuz bugün kontroller ne zaman
Oh maşallah ikisine de iyi yapmışsınız Rabbım güzelliklerle nasip etsin inşallah herkeseBende şimdi işten geldim oğlumu uyuttum kendime de mis gibi bir ayran yaptım keyif yapıyorum uyanınca paraton kaldığı yerde devam edecekbiz minikomla 7+2 günlük olduk heyecanla bekliyoruz gunlerim geçmesini
Amin amin inşallah gelen günler bize güzellikler getirsinOh maşallah ikisine de iyi yapmışsınız Rabbım güzelliklerle nasip etsin inşallah herkese
OlabilirHafta ortam oluyor heralde ona yoruyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?