2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
kız bısey olmaz nolcak bu hamılelıkte belırlı bı detay degıl olmalı olmamalı denılebılcek bırsey degıl vucudun hassasıyetıyle alakalı bısey
Hep oluyordu artık olmuyor
Bana da oluyor hapşırıp öksürürken ama bazen oluyor bazen olmuyor
Banada hep oluyordu ama artık olmuyor acaba niye diye düşündüm
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Önceden oluyordu artık olmuyor ben artık takmıyorum. Allah verdi devamı da Allaha kaldı bugünden sonra rahatlatacam kendimi
Benimle önceden oluyordu hemen böyle kasılıyordu ama şimdi çok rahat hiç bir şey olmuyor

Merhaba Kızlar, Ben 1hafta sonra ultrasona gitmek istiyoruma ama eşim Daha erken Ultrason zararlı bir şey diye söyleniyor. siz kac defa gitdizin ultrasona Hamileliğinizi öğrendikden sonra, Benim yaşadığım yerin milleti Ultason zararlı Sadece 1defa gitmelisin o da Cinsiyet öğrenmek icin diye bir zihniyetleri var anlamıyorum çok sacma

ılk gunlerde 10 gun de cagıran var sonra uc haftada bır sonra ayda bır kuzum

Valla canım ben öğrendiğimde beta çok düşüktü 1 ayda 3 defa özelde 3 defa da devlet hastanesinde ultrasona girdim zararlı olsa bu kadar sene okuyup doktor olan kadın doğum uzmanı bu sıklıkla çağırmazdı diye düşünüyorum

Kızlar migros da indirim kodu varmış

Eklentiler

• Screenshot_20230308_154819_Migros.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…