2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bır sansını dene kuzum ıstersen
Dramamine diye bir ilaç verdi kuzum içinde 12 tanecik var kime yetecek o anlamadım her gün bitane içsem 12 gün sonra biter
Aldım dursun diye bakalım çok zorda kalmadıkça içmem
Tsh da tekrar ölçüldü 3.61 geldi bu sefer.
Levitron başladık 50 mg ama 5 gün içeceğim sadece haftasonları içmeyeceğim bir ay sonra kontrol var bakalım

Önceden oluyordu artık olmuyor ben artık takmıyorum. Allah verdi devamı da Allaha kaldı bugünden sonra rahatlatacam kendimi
maşallah bana da motive oluyorsun bi an da bende öyle diyorum sonra devam herşeyin hayırlısı Rabbimden Cuma günü dr gittiğimizde herşey belli olacak Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

bana verdıgını mesela hergun duzenlı ıcersen fayda eder , oglumda baska bı ılac vermıstı ama on tane bıle ıcmedım toplasan ıctıgınde etkı eden bır ılactır umarım.! ayda toplar zaten merak etme

Sağlık ocağı aşıları da yaptığı için bu takibi yapmaları şart. Zaten gebelik takibi dedikleri kilo, tansiyon takibi aşı bilgilendirmesi falan benim bildiğiM. Ben geçen hafta gittim kiloma boyuma baktı tansiyonumu ölçtü folik asit kullanıyo musun diye sordu o kadar, diğer randevum mayısta her ay demedi bana.

Mecbur giriyorum mutfağa. Ne kadar yersem yiyeyim sürekli açlık ve mide bulantısı hissi var ne olacak bilmiyorum
Bende hep açım doktordan çıktık şekerim yerlerde geziyordu bayılacaktım zaten düşer genelde rabbime şükür herseyine herzaman

Bugün şu toxo sordum kızlar bir testi daha varmış oranına göre ilacı var dedi rabbime şükürler olsun biraz minnakız 7+0 olması lazım geç döllenme olmuş dedi bunada şükür hamdolsun resim koyarım pek gözükmüyoruz gerçi nefesimi tutarak kalbini duyduk Allah’ıma hamdolsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım Rabbimin eli üzerimizde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…