Bende kız hissediyorum ya hatta rüyamda bir doktor %94 ihtimal kızın olacak dediBen kiz hissediyorum ama bakalimsen kalp atisini dinledin mi birde dinlediysen kacinci haftadaa
Teşekkür ederim canım deneyeyimDiyen benim canım
Kuru kayısı ceviz zeytinyağı mixle macun gbi sabah akşam bi kaşık ye
Benimkide dinletmiyor gosteriyor sadece. Risk goruyorlarmis. Kiz olursa ismi bile bellide erkek olursa ne koyacagizbakalimBende kız hissediyorum ya hatta rüyamda bir doktor %94 ihtimal kızın olacak dedi7+5te kalp atışını gördük canım tıp fakültesinde ama dinletmedi doktor bebeği rahatsız ediyormuş duymak öyle söyledi. Benim kendi doktorum özelde bakalım cuma neler olacak
Ben kız olursa Ayperi erkek olursa Alp düşünüyorumBenimkide dinletmiyor gosteriyor sadece. Risk goruyorlarmis. Kiz olursa ismi bile bellide erkek olursa ne koyacagizbakalim
Kiz olursa eylulBen kız olursa Ayperi erkek olursa Alp düşünüyorumsen ne koyacaksın kız olursa
Evvela sağlıklı hayırlı olması dileğiyle kız içimden geçerse erkek gibi geliyorHissiyatin ne anneler hissedermis
Bizde eylülde evlendik hep dedik kız olursa Eylül olsun ama seçenek var tabiKiz olursa eylul
Maşallah diyelim öncelikle içimden kız geçtiKizlar 13+1 deyim bana da cinsiyet tahmininde bulunurmusunuz
Eki Görüntüle 3214911 Eki Görüntüle 3214912
Benim doktorum bu şekilde onunla devam edersek ki şükür seviyorum kendini sağlıkla görürsek o günleri görür görmez söyler benceBende 8+1 im canim 25 martta yapilacak bizimdd o zaman cogu doktor soyluyormus ama bizimki kalp atisini bile dinletmiyo soylemez kesin
Kuzum.erkek ismi bulamiyoruz yaBizde eylülde evlendik hep dedik kız olursa Eylül olsun ama seçenek var tabi
Selam canım biz bugün 8+3 oldukNeyse muhatap olmak hataydı birden üzüldüm okuyunca neyse nasılsınız kızlar kaç haftalık oldunuz bugün kontroller ne zaman
Aynen onu bizde çok bulamadıkKuzum.erkek ismi bulamiyoruz
Bnde tek isim. Uras aden bunlarda guzel geliyoeAynen onu bizde çok bulamadıkbir kişiden atlas duydum ata olabilir aman gerçekten zor ya bide ben tek isimden yanayım Allahtan yoksa ne yapardık bilmiyorum
Valla benim aklımda hep kız olursa defne erkek olursa deniz ismi oldu hatta Allah nasip ederse ikinci kızım da olursa o da deniz olur unisex isim zatenKuzum.erkek ismi bulamiyoruz ya
Aden bende sevdim eşim körfez adı diye isme noktayı koydu sağolsunBnde tek isim. Uras aden bunlarda guzel geliyoe
Insallah kalbinden gecen olur canimmValla benim aklımda hep kız olursa defne erkek olursa deniz ismi oldu hatta Allah nasip ederse ikinci kızım da olursa o da deniz olur unisex isim zaten
Areninde anlami cok guzelAden bende sevdim eşim körfez adı diye isme noktayı koydu sağolsun
Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli doğsunlar o mis kokularını içimize çekip güçlü ağlayan seslerini duyalım daha mühim bir şey yok şu anInsallah kalbinden gecen olur canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?