2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben kiz hissediyorum ama bakalim sen kalp atisini dinledin mi birde dinlediysen kacinci haftadaa
Bende kız hissediyorum ya hatta rüyamda bir doktor %94 ihtimal kızın olacak dedi 7+5te kalp atışını gördük canım tıp fakültesinde ama dinletmedi doktor bebeği rahatsız ediyormuş duymak öyle söyledi. Benim kendi doktorum özelde bakalım cuma neler olacak

Benimkide dinletmiyor gosteriyor sadece. Risk goruyorlarmis. Kiz olursa ismi bile bellide erkek olursa ne koyacagizbakalim

Bende 8+1 im canim 25 martta yapilacak bizimdd o zaman cogu doktor soyluyormus ama bizimki kalp atisini bile dinletmiyo soylemez kesin
Benim doktorum bu şekilde onunla devam edersek ki şükür seviyorum kendini sağlıkla görürsek o günleri görür görmez söyler bence

Neyse muhatap olmak hataydı birden üzüldüm okuyunca neyse nasılsınız kızlar kaç haftalık oldunuz bugün kontroller ne zaman
Selam canım biz bugün 8+3 olduk 9+2de dr kontrolüm var inşallah sağlıkla büyümüştür minik üzümüm

Ay kızlar çalışıyorum fazla aktif olup yazamadım ya ne güzel grupta artık cinsiyet tahminleri konuşuluyor bana ilk usg ile Papatyamaviss kız demişti.
Bakalım haftaya salı kontrolüm var o zaman net olur usg o gün yorumlarınızı tekrar isterimBende cinsiyet konusunda çok heyecanlıyım bir de ilk bebeğim diye mi bilmiyorum şu cinsiyet parti şeysinden yapasım var ilerde yapmazsam içimde kalır mı diye düşünüyorum.Ama eşim ve benim ailemden uzak yaşıyoruz sevdiklerimiz farklı şehirlerde inşallah ramazan bayramında kesin öğreniriz de yaparız diye düşünüyorum hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…