- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
benımde 22 mart en son nezaman gıttın doktora
Bir ay olacak 20 şubatta kalp atışını duyduk canım daha gitmedim.vaouuwwwww :d ben uc ayı gecelım bırazda bez almayı dusunuyorum ufak ufak stokculuk yapıcam
Bulunduğunuz ilden dolayı sistem farklı mı bilmem ama ben Ankara Çankaya dayım beni de aradı aile hekiminliğinden hemşire hanım telefonumu kaydedin kalp atışını duyunca da arayarak bilgi verin dedi sadece çağırmadı yanına henüz. siz de arayarak bilgi vermeyi talep edin bence vaktinizin olmadığını söyleyerek bence durumu anlayacaklardırKimseyi küçümsediğim yok, algı yapmayın. İşim dolayısıyla zaten normal doktor randevum için zor izin alırken bir de ekstradan sağlık ocağına gitmek bana gereksiz geliyor. Kendi açınızdan bakmayın olaya, ebelere bir şey dendiği falan yok zaten doktor aradı beni. 5 dkliğine çağırıyorum ama gelmeniz gerek, ceza yazıyorlar çünkü diyor yani beni düşündüğünden falan da değil.
molfıx dusunuyorum oglumda cok sorun yasamadım kuzum :) bende 18 subatta gıttım :)Bir ay olacak 20 şubatta kalp atışını duyduk canım daha gitmedim.
Kızım çok hassasdi bez konusunda hiç almayacağım ben tecrübe edinip almak en güzeli çok alma istersen
askım gozukuyor ya o haftalarda o kadar gozukuyor :)Kızlar bak miniciğim daha gözükmüyoruz bile ama dualarınız bekliyorum
Ablası minicik daha şükürler olsun duydum bugün onu 1.5 ay sonra kontrol dedi ekstra bir şey olmazsa Allah korusunaskım gozukuyor ya o haftalarda o kadar gozukuyor :)
Benim en son adet 03.01 tarih.En son regli tarihine göre hesapla. Benimde 2 şubat transferim adetim 18 ocak suan 7+0 dayım.
Ben görmedim sanırım ne oldu geçmiş olsunBugün şu toxo sordum kızlar bir testi daha varmış oranına göre ilacı var dedi rabbime şükürler olsun biraz minnakız 7+0 olması lazım geç döllenme olmuş dedi bunada şükür hamdolsun resim koyarım pek gözükmüyoruz gerçi nefesimi tutarak kalbini duyduk Allah’ıma hamdolsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım Rabbimin eli üzerimizde olsun
Benzer tarihlerde gitmişiz inş güzel haberler alalımmolfıx dusunuyorum oglumda cok sorun yasamadım kuzum :) bende 18 subatta gıttım :)
Sağol cnm yarın testin başka çeşidini yaptırcam ona göre hareket edeceğim sağolsun doktorum sakinleştirdiBen görmedim sanırım ne oldu geçmiş olsun
Beni doktorum 2 hafta arayla çağırdı belki 3. Aydan sonra azalır. Nerede yaşıyorsunuz ?Merhaba Kızlar, Ben 1hafta sonra ultrasona gitmek istiyoruma ama eşim Daha erken Ultrason zararlı bir şey diye söyleniyor. siz kac defa gitdizin ultrasona Hamileliğinizi öğrendikden sonra, Benim yaşadığım yerin milleti Ultason zararlı Sadece 1defa gitmelisin o da Cinsiyet öğrenmek icin diye bir zihniyetleri var anlamıyorum çok sacma
Valla senden gördüm bende baktırdım canım banada erkek dedi belli olunca haberleşelimEvet kuzum valla verdim 70 tl
Hissiyatin ne anneler hissedermisBizde gittik çok minnak ayvan resmini rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah ama alırız bir tahmin
Yaaa senin ikili tarama yapildi mi canim. Genelde doktorlar soyluyormus o zamanValla senden gördüm bende baktırdım canım banada erkek dedi belli olunca haberleşelim
Bu cuma yapılacak canım, bakalım görebilecek miyizYaaa senin ikili tarama yapildi mi canim. Genelde doktorlar soyluyormus o zaman
Bende 8+1 im canim 25 martta yapilacak bizimdd o zaman cogu doktor soyluyormus ama bizimki kalp atisini bile dinletmiyo soylemez kesinBu cuma yapılacak canım, bakalım görebilecek miyizsenin ne kadarlık
Biraz doktorları sıkıştırmak lazım sanırımBende 8+1 im canim 25 martta yapilacak bizimdd o zaman cogu doktor soyluyormus ama bizimki kalp atisini bile dinletmiyo soylemez kesin
Ben kiz hissediyorum ama bakalimBiraz doktorları sıkıştırmak lazım sanırımsen ne hissediyorsun canım cinsiyetini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?