Tam sınır gibi aslında. Biraz üstünü azaltıp tekrar ölç istersen, inşallah hiç yükselmezKoltukaltından yaptık
Birazda tuvaletini yapmaya zorluyor kendini mecbur mama verdim emmedi süt gelmedikçe daha çok ağladı biraz daha bekleyeceğim gecmezse duş aldırayım. Uykusuzluktan ölüyorum 1 saat anca uyudumHııh dün de bende dün aynısını yaşadım ev kalabalıktı gittiler ağlama krizleri süt gelmiyor diye sinirlenmeler ateşi 37.2 çıktı ama ağlayıp zorlamaktan olduğunu bildiğim için üstünü çıkardım ferahlattım düştü. Suyu seviyorsa ılık duş iyi gelir rahatlar uyur.
Inşallah kısa giydirdim bakalım ne olacakTam sınır gibi aslında. Biraz üstünü azaltıp tekrar ölç istersen, inşallah hiç yükselmez
Teşekkür ederim. Gece çok zor geçmişti, belliydi kötüye gittiği. Cok şükür vaktinde getirdik, yapılması gerekenler yapılıyorYenidoğan döneminde ilk 3 ayda cok zor bu hastalık ya önlem amaçlı tutuluyor ciğerleri çok narin olduğu için geçmiş olsun çok
Evet ip askılı epey ucuzdu ama kışın gıyemez dedımKuzum pişik için çinko içerikli krem öneriyorlar hamezinc gibi.
Bir de ben kaka yaptığında lavaboda su ile yıkıyorum poposunu daha iyi oluyor bence yani büyüdükçe zor olur ama yapmaya çalışacağım
Evet evet bende şu an onu kullanıyorum 10 tane almıştım 0-3 ay şimdi 3-6 ay alacağım bi 10 tane zaten 5li satılıyor beyaz olanlar hem yumuşacık hem de ucuz
Balım cok dusunme bunları sımdıden bosverOral dönemi tam atlatamadığı için onun devamını sigarayla sağlıyor deniliyormesela tuvalet eğitiminde de sıkı katı eğitim verilen çocuklar ileride pinti temizlik hastası, takıntılı, titiz, cimri olurken aşırı rahat bırakılan çocuklar da vurdumduymaz, rahat umursamaz oluyormuş
Of benimki emziğin amacını kavrayamıyor süt gelmeden neden emeyim ki kafasında dnsn bi de tutarken ağzını meme alır gibi kocaman açıyor ağzına meme girmeyince tam adapte olamıyor gibiEmzik konusunda bilgi kirliliği çok canım ya. Kuzey de keyfi alıyor. Memede süt olmayınca kızıyor ama emzikte bi beklentisi olmuyor. Bende uyku için emmek istediğinde süt yoksa memede sinirlenip reddeder diye emziği verip göğsüme yapıştırıyorum öyle sallanıyorum uyuyor. Arada bir gerçekten cankurtaran gibi oluyor emzik
Ne güzel ya benimki hep kucakta dalıyor uykuya, bendeyse memede zatenHaklısın canım doğru kullanımda hayat kurtarırmış. Ben çok araştırdım. Duru da uzun süre kabul etmedi ama ben çok yoruldum. Emzik vermediğim sürede uykuya geçsin diye bize zor olacak alışkanlıklarla uyumaya başlamıştı. Kucakta ayakta yürüyerek arabada …. gibi gibi. Bunu yapmaktansa emziği uyku ile bağdaştırıp yatağında kendi kendine uyuması daha masum geliyor bana. Umarım başarabilirim şimdilik iyi gidiyoruz. Uyku sinyallerini gördüğümde yatağına yatırıp emziği veriyorum tık gözler kapanıyor
Güzelmiş cidden ben de sevmeye başladımBen emzik seviyorum uyku geçişi olarak bence cok guzel bi araç, tabiki gün içinde devamlı emme durumu olmasını ıstemem ama uyku ıcın sakınlestırıcı bişey resmenoğlum emmedi cok zorlandım ben
Benimki de öyle canım. Hele bi ara anneanne geldi gitti babaanne dede geldi gitti. Onlarla kucağa bir alışmış. Ben perişan oldum kollarım kopuyordu koridorda yürüyerek uyuyordu sadece. Emzikle çözdük işi çok şükür. Tabi hala tam olmadı oturmadı sistem ama ben inatla devam ediyorum olsun diye. Emziği ara ara teklif et canım. Sütünü sürüp ver.Of benimki emziğin amacını kavrayamıyor süt gelmeden neden emeyim ki kafasında dnsn bi de tutarken ağzını meme alır gibi kocaman açıyor ağzına meme girmeyince tam adapte olamıyor gibiuyumaya çalışırken vereyim dedim gözleri açıldı ters etki yaptı.
Ne güzel ya benimki hep kucakta dalıyor uykuya, bendeyse memede zatenDaha yatağında daldığını göremedik, ama bazen uyanıp geri dalıyor galiba az önce üç saat öyle uyudu en azından
Kuzum tedavülden kalkacak bi emzık degıl ben oglumada 5 sene önce aynı emziği aldım sımdı hala var ha ben aldım yedek 0-6 ay hem 3 ayda bir değiştirmek gerekıyor hemde kaybolma durumunda sıkıntıya girmemek için ki kaybettik suan 3 tane emzık var yedek almısım ıyıkı nette yarı fıyatGüzelmiş cidden ben de sevmeye başladımmesela şu an 0-6 kullanıyoruz avent. Ağız yapısını bozmamak adına hep aynı emziği kullanmak gerekiyormuş. Yani emzik 0-6 ama emziği bırakana kadar aynı emzikle devam etmek lazımmış. O yüzden emziğinizin aynısından yedek alın diyorlar. Acaba doğru mu bilgin var mı canım
Benimki de öyle canım. Hele bi ara anneanne geldi gitti babaanne dede geldi gitti. Onlarla kucağa bir alışmış. Ben perişan oldum kollarım kopuyordu koridorda yürüyerek uyuyordu sadece. Emzikle çözdük işi çok şükür. Tabi hala tam olmadı oturmadı sistem ama ben inatla devam ediyorum olsun diye. Emziği ara ara teklif et canım. Sütünü sürüp ver.
Yazin yasadik diyorum. Bizimkide su delisi asiri seviyor suyu. Yazin havuza atip aksama kadar eglensinYaa bende istiyorum suyu çok seviyor. Dün pişiği var diye kovaya su koyup belden aşağı soktuk. Bi keyiflendi çıkarınca ağladı bi kere daha soktuk
Gecmis olsunc canimm tez zamanda iylesir insallahBizim de maalesef hastaneye yatış yapıldı. Acil dr ciğerleri dolu dedi Akciğer filmi çekildi. Kendi çocuk Dr ile görüşüp Zatürreeye dönmesin diye yattık küçük olduğu için. Servisteyiz ben de yanında kalıyorum. Antibiyotik ve serum veriliyor. Yarın kendi Dr görecek iste. Büyük çocuklarım annemle. Gülerek çıkalım da inşallah başka hiçbir şey istemiyorum.. kendimi ayakta tutmaya çalışıyorum.
Duymasını etkılıcek bısey mıAnneler, bizde şöyle bir durum var.
Kızımın kulağında şekil bozukluğu var, kulak memesi yukarı doğru duruyor, bir kulağında da orta boşluk olan yerde kıvrım var. Şapka bandana falan denedim ama düzelmedi. Instagram'da bi Doktor'un reklamı çıktı tesadüf, fincan kulak yapısı diye geçiyormuş. Tedavisi varmış. Bilgi almak için aradım geç bile kalmışınız dedi. Yaklaşık iki ay tedavi süresi var, aparat takıp komple kulağı bantlıyorlar. Bant yapışacağı için amerikan tıraşı yapılması gerek saçları. Ve işin maddi boyutu, yurt dışından gelen malzeme kullanılırsa 30 bin, yerli malı kullanılırsa 25 bin nakit fiyat. Ne yapayım bilemedim. Bi fikir verseniz.
Duymayı etkilemiyor ama büyüdüğünde kulaklık takmasına engel olacak şekilde.Duymasını etkılıcek bısey mı
Yazarken tosun paşayı tutamayacağın aklıma gelmişti ama belki duşta felan yıkanır bende bizim oğlan büyüdükçe nasıl yıkarım diye düşünüyorum alıştı çünkü baya da seviyor sıpaKız Kuzey'i lavaboda tutamam benPopo pişiği değil de bacak arası pişiği var o da tontiklikten bence Kaka yaptığında yıkamasam da pamuğu çok çok ıslatıp bastırmadan siliyorum baya sular akıyor alt açma örtüsü seriyorum o ıslanıyor sonra kuruluyup kapatıyorum yıkanma kadar oluyor. Pişik kremine bakıyım dediğine. Külot bez aldım bugün iyi oldu gibi.
Yarın doktora götüreceğim Kuzey'i. Öksürüyor bir de sürekli midesi bulanıyor öğürüyor 3 kere de kustu bugün. Sıpam kusuyor sonra da gülüyorİçim rahat etmedi bi gideyim dedim.
Ben 5 tane uzun kollusundan 5 tane kısa kollusundan almıştım tepe tepe kullandık valla kurutmada da yıpranma olmadıEvet ip askılı epey ucuzdu ama kışın gıyemez dedım3-6 aldım begenırsem devam ederım dedım begendım de
Elım hep gitti ama bi türlü almamıştım beğendim zaten genel olarak memnuniyet yüksekBen 5 tane uzun kollusundan 5 tane kısa kollusundan almıştım tepe tepe kullandık valla kurutmada da yıpranma olmadı
Ben june markasının iki takımını bir de çoraplı altlarından aldın altlarında beli geniş sıkmıyor rahat ediyor
Kısaca her şeyi tam fp çok tavsiye
Not:Hb yetkili satıcısı felan değilim
Yeni fitili takımlar tutumlar felan gelmiş onlardan alayım diyorum bir kaç tane deElım hep gitti ama bi türlü almamıştım beğendim zaten genel olarak memnuniyet yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?