2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Birazda tuvaletini yapmaya zorluyor kendini mecbur mama verdim emmedi süt gelmedikçe daha çok ağladı biraz daha bekleyeceğim gecmezse duş aldırayım. Uykusuzluktan ölüyorum 1 saat anca uyudum

Evet ip askılı epey ucuzdu ama kışın gıyemez dedım 3-6 aldım begenırsem devam ederım dedım begendım de

Balım cok dusunme bunları sımdıden bosver

Of benimki emziğin amacını kavrayamıyor süt gelmeden neden emeyim ki kafasında dnsn bi de tutarken ağzını meme alır gibi kocaman açıyor ağzına meme girmeyince tam adapte olamıyor gibi uyumaya çalışırken vereyim dedim gözleri açıldı ters etki yaptı.
Ne güzel ya benimki hep kucakta dalıyor uykuya, bendeyse memede zaten Daha yatağında daldığını göremedik, ama bazen uyanıp geri dalıyor galiba az önce üç saat öyle uyudu en azından

Ben emzik seviyorum uyku geçişi olarak bence cok guzel bi araç, tabiki gün içinde devamlı emme durumu olmasını ıstemem ama uyku ıcın sakınlestırıcı bişey resmen oğlum emmedi cok zorlandım ben
Güzelmiş cidden ben de sevmeye başladım mesela şu an 0-6 kullanıyoruz avent. Ağız yapısını bozmamak adına hep aynı emziği kullanmak gerekiyormuş. Yani emzik 0-6 ama emziği bırakana kadar aynı emzikle devam etmek lazımmış. O yüzden emziğinizin aynısından yedek alın diyorlar. Acaba doğru mu bilgin var mı canım
Benimki de öyle canım. Hele bi ara anneanne geldi gitti babaanne dede geldi gitti. Onlarla kucağa bir alışmış. Ben perişan oldum kollarım kopuyordu koridorda yürüyerek uyuyordu sadece. Emzikle çözdük işi çok şükür. Tabi hala tam olmadı oturmadı sistem ama ben inatla devam ediyorum olsun diye. Emziği ara ara teklif et canım. Sütünü sürüp ver.

Kuzum tedavülden kalkacak bi emzık degıl ben oglumada 5 sene önce aynı emziği aldım sımdı hala var ha ben aldım yedek 0-6 ay hem 3 ayda bir değiştirmek gerekıyor hemde kaybolma durumunda sıkıntıya girmemek için ki kaybettik suan 3 tane emzık var yedek almısım ıyıkı nette yarı fıyat

Gecmis olsunc canimm tez zamanda iylesir insallah

Anneler, bizde şöyle bir durum var.
Kızımın kulağında şekil bozukluğu var, kulak memesi yukarı doğru duruyor, bir kulağında da orta boşluk olan yerde kıvrım var. Şapka bandana falan denedim ama düzelmedi. Instagram'da bi Doktor'un reklamı çıktı tesadüf, fincan kulak yapısı diye geçiyormuş. Tedavisi varmış. Bilgi almak için aradım geç bile kalmışınız dedi. Yaklaşık iki ay tedavi süresi var, aparat takıp komple kulağı bantlıyorlar. Bant yapışacağı için amerikan tıraşı yapılması gerek saçları. Ve işin maddi boyutu, yurt dışından gelen malzeme kullanılırsa 30 bin, yerli malı kullanılırsa 25 bin nakit fiyat. Ne yapayım bilemedim. Bi fikir verseniz.

Duymasını etkılıcek bısey mı

Kizlar benim minnos memede hemen uyuyor ne kadar ceneden uyarsamda bana misin demiyor baska nasil uyandirabilirim ya memeyi bosaltmiyor surekli sagmaktan yoruldum cidden

Yazarken tosun paşayı tutamayacağın aklıma gelmişti ama belki duşta felan yıkanır bende bizim oğlan büyüdükçe nasıl yıkarım diye düşünüyorum alıştı çünkü baya da seviyor sıpa Bir de altını hep beşiğin alt değişim kısmında açıyorum oraya yattı mı anlıyor agu gugular başlıyor Bana da bi ablamdan 3 numara külot bez geldi 3 paket 3 numara ne zaman kullanılıyor
Gittin mi peki yarın mı gideceksin

Evet ip askılı epey ucuzdu ama kışın gıyemez dedım 3-6 aldım begenırsem devam ederım dedım begendım de
Ben 5 tane uzun kollusundan 5 tane kısa kollusundan almıştım tepe tepe kullandık valla kurutmada da yıpranma olmadı
Ben june markasının iki takımını bir de çoraplı altlarından aldın altlarında beli geniş sıkmıyor rahat ediyor
Kısaca her şeyi tam fp çok tavsiye
Not:Hb yetkili satıcısı felan değilim

Elım hep gitti ama bi türlü almamıştım beğendim zaten genel olarak memnuniyet yüksek

Elım hep gitti ama bi türlü almamıştım beğendim zaten genel olarak memnuniyet yüksek
Yeni fitili takımlar tutumlar felan gelmiş onlardan alayım diyorum bir kaç tane de bugün teyzeme gittik 3 saatte 2 takım değiştirince bana yedek alış veriş şart oldu b.klu donlara da çok para vermek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…