2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aventın kuzum damaksız armut tıpı de degıl , ultra air soft fln olanları varya ondan düz ucu yanı
Ya benim kızım meme biberon parmağım emzik ne bulursa emiyor valla deli bir kız hiç bişey emmezse kendi yumruğunu emmeye çalışıyor

İnstagramda asiye Gökhan Güler çifti var onlarında çocuklarında bu durum varmış bantladılar bi bakın isterseniz ileride akran zorbalığına maruz kalmaması için yaptırdık düzeltiyormuş dediler çocuğun duymasında yada normal yaşantısına hiç etki etmiyormuş storylernde görürsünüz zaten çok geçmiş olsun

Şu kakanın düzeldiğini bi göreyim de o bile yetecek bana. Spiral de riskliymiş aman dikkat

İnşallah kuzum sağolasın

Canımmkızlar bebeğim artık emmiyor çünkü sütüm nerdeyse hiç kalmadı bana bir arkadaş bir biberon dan bahsetmişti son çare onu birde kabloyla mama versem sistem var onu deniycem biberon resimdeki miydi bilen yada söyleyen arkadaş görür belki

Eklentiler

• IMG_7657.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 50
Bana da bir emzik onerin ya.bips i almiyor oguruyor

Benımkıde koyverıyor hemen yatıyor cok takılma balım kucagımıza bıle yüzüstü bıze baksalar yeter ağlatma hiç ufak ufak alışırlar dıkkatlerını başka seyler çekmeye başladıkça

Canım ablam bana her öğün sıcak şey diye çorbası iç dedi bende onu deneyeceğim sende dene istersen benimde sütüm az

Canım ablam bana her öğün sıcak şey diye çorbası iç dedi bende onu deneyeceğim sende dene istersen benimde sütüm az
Artık memeyi reddediyor çok üzülüyorum en çoköşstediğim şeydi emzirmek eds sistem deniycem onuda deneyeyim domatesli şehriye çorbası yaparız sıkça ama

Canım ben bahsetmiştim. Evet buydu ben hala çok memnunum. Bebeğimin emmesi güçlendi bunun sayesinde. Mememde vakit geçirdikçe de azalan sütüm az da olsa arttı.

Sorma ya bi de beğenip heves heves aldığım kıyafeti 3 kere anca giyiyor içimde kalıyor
Kızlar şikayet etmeyin biz 20gün yeni doğan ve 0-1 ay giydik. Şimdi 0-3 ay/1-3ay kıyafetlere yeni geçiyoruz. Kıyafetler küçük geldikçe seviniyorum. Evde kendi imkanlarımızla tarttık 3.400ü geçmiş bebişko sevindik inşallah doğru düzgün tartmak boyunu ölçmek nasip olur bir an önce bizr büyüdü gibi geliyor ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…