2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimkinin de sanki bi tarafta hafif bombeleşme var, tummy time yaptıkça kafalarını tutmaya başladıkça düzeliyormuş sanırım sanmıyorum kaska gerek olacağını

Benimde saatlerce duruyordu biliyo musun simdi simdi azaldi en son 70 gunlukken gittigimizde 6100 gr 62 cm di simdi ayin 25 inde gidicez tekrar bakalim ne diyecek doktor. Yarinda kafasi icin klinge gidicez ins moralimizi bozmazlar
Ne diyecekler yazar mısın? Pera da boynunu hep bir tarafa çevirip yatmak istiyor. Doktoruna söyledik. Baktı şimdilik bir sorun yok ama ilerde sorun yaratır diyip egzersiz verdi.
Günlük onları yapıyorum ve öğle uykularında boynunu sol tarafa çevirmesini engelliyorum.

Her şeyi bebeklerimize ya bir şey olursaya bağlıyoruz :) annemi anladım şimdi ya kadın telefona cevap vermeyince hemen kafasında bir sürü senaryolar yazıp panikliyordu Bir defasında çocukken evde annemlerden saklaniyordum( hep bu oyunu yapardım) neyse saklandığım yerde uyumuşum bir uyandim akşam olmuş annem babam polisi aramış hastaneleri aramış morgu bile aramışlar bütün gün beni bulamayınca. Akşam uyanmıştım annemlerin yatağının altında oraya bakmak hiç akıllarına gelmemiş hem ağlayıp hem gülmüştü annem

Tabiki yazarim canim.

Ya bizimde sağa basıklık vardı hafif, sol tarwfına yatırıyodum solundan konuşuyodum sağ tarafını unutmuştu baya ilerlemiştik bu atakta inatla yine sağ tarafına yatıyo dalınca sola çeviriyorum basıyo yaygarayı

Evet kuzum ya valla. Dun esimin arkadasi geldi bu cocugun kafasi yamuk dedi canim skldi
Benım arkadasım kı huni gibiydi kafası yandan bakınca yukarı doğru baya uzun resmen yanı yamuk sekılde normal doğumda olan bısey bu geçti gitti tabiki

Benım arkadasım kı huni gibiydi kafası yandan bakınca yukarı doğru baya uzun resmen yanı yamuk sekılde normal doğumda olan bısey bu geçti gitti tabiki
Ilk dogdugunda bizimde oyleydi kuzum. Duzeldi ama yatirmaktan kaynakli birde bi taraf daha bombeli onden ve arkadan bakinca oyle farkedilmiyor ayna karsisinda cok bariz belli oluyor

Kizlar atak haftasindaymisiz yumusak gecisler olarak gozukuyor. Ama bizimki surekli agliyor emmek istemiyor atakla ilgisi var midir ?

3 aylık kilosu 6300 dü kuzum 15 inde 4 ay için gidicez seninki kaç kılo oldukı olması gerekeni almıs
5700 olmus canim ,1.ay ve 2.ay 1 kilo almisti bu ay 500 gr almis.doktor az falan demedi kendimce diyorum ama bu ay cok kustu.fışkırıyor tarzda kusmasi tehlikeliymis benimki peynirimsi gibi sizinti gibi kusuyor.mama degistirdim onu sevmedi yine eski mamaya döndüm. Bu mamalar bitsin bide sma denicem bakalim.oglum sma yemisti ona iyi gelmisti.

Kizlar atak haftasindaymisiz yumusak gecisler olarak gozukuyor. Ama bizimki surekli agliyor emmek istemiyor atakla ilgisi var midir ?
Tabıkı vardır benımkı de atak haftasında ayında dıyım daha dogrusu memede cok kavgası basladı boyle dovuserek meme emıyor resmen elimde avucumda tutucam dıye terlıyorum

Mıgrosta smalarda yuzde20 vardı
Kilosu gayet güzel kuzum 4. Ayda ve sonrasında zaten azalıyor ilk üç ay genelde kılo alımı guzel oluyor sonra standartta gıdıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…