Benimkinin de sanki bi tarafta hafif bombeleşme var, tummy time yaptıkça kafalarını tutmaya başladıkça düzeliyormuş sanırım sanmıyorum kaska gerek olacağınıBenimki agzinda mem uyuyor cekmiyorum bende. Dedigin gibi belki o sebeple artiyor sut uretimi.Kafasindaki yamukluk gecer mi bilmiyorum ki onden bakinca falan oyle durmuyor aynadan bakinca gozukuyor. Kask takilacak kadar bir yamukluk yoktur diye dusunuyorum ama gerekirse kask taksin duzelsinde
Ne diyecekler yazar mısın? Pera da boynunu hep bir tarafa çevirip yatmak istiyor. Doktoruna söyledik. Baktı şimdilik bir sorun yok ama ilerde sorun yaratır diyip egzersiz verdi.Benimde saatlerce duruyordu biliyo musun simdi simdi azaldien son 70 gunlukken gittigimizde 6100 gr 62 cm di simdi ayin 25 inde gidicez tekrar bakalim ne diyecek doktor. Yarinda kafasi icin klinge gidicez ins moralimizi bozmazlar
Aman klasik laflar işte, insanın da sinirini bozuyor bazen
Ya herkesin aklına geliyordur aslında kafana takma da diyemeyeceğim ama demek ki seni çok etkilemiş. Çok saçma bir şey anlatıcam geçen film izlemiştim koca yük gemisi filmde sahile kadar geliyor karaya oturuyor, rüyamda ben de o sahilde çocuk emziriyorum üzerimize gemi geliyor, saçma sapanBir de hareketlendiklerinde falan mecbur düşecek bir yerlere vuracak bu bebeler napıcaz bilmiyorum
Böyle saatlerce emerek süt üretimini arttırıyorlar bence, çok sorguladım ilk zamanlar bu normal mi diyeBir de uyuyor sözde ağzı yarım açık emiyo boş boş memeyi çekmeye çalışınca dudakları büzüp bırakmıyor
İnşallah bir sorun çıkmaz kafasıyla ilgili ya biz de yarın kontrole gidicez
Yaa oyleyse bol bol tummy timeBenimkinin de sanki bi tarafta hafif bombeleşme var, tummy time yaptıkça kafalarını tutmaya başladıkça düzeliyormuş sanırım sanmıyorum kaska gerek olacağını
Ne diyecekler yazar mısın? Pera da boynunu hep bir tarafa çevirip yatmak istiyor. Doktoruna söyledik. Baktı şimdilik bir sorun yok ama ilerde sorun yaratır diyip egzersiz verdi.
Günlük onları yapıyorum ve öğle uykularında boynunu sol tarafa çevirmesini engelliyorum.
Hersey normal dıcekler balım ama analık ıste ıcımızde kalmasın dıye gosterıyoruzTabiki yazarim canim.
Ya bizimde sağa basıklık vardı hafif, sol tarwfına yatırıyodum solundan konuşuyodum sağ tarafını unutmuştu baya ilerlemiştik bu atakta inatla yine sağ tarafına yatıyo dalınca sola çeviriyorum basıyo yaygarayıBenimki agzinda mem uyuyor cekmiyorum bende. Dedigin gibi belki o sebeple artiyor sut uretimi.Kafasindaki yamukluk gecer mi bilmiyorum ki onden bakinca falan oyle durmuyor aynadan bakinca gozukuyor. Kask takilacak kadar bir yamukluk yoktur diye dusunuyorum ama gerekirse kask taksin duzelsinde
Benimkinin eksik gidiyor ozaman canim kilosu ,bu ay 500 gr almis.Lina şuan kac kilohatery
1.ay 1100-2.ay 1500-3.ay 1000 kilo aldı Lina 4. Ay kilosunu 15 inde öğrenicez kuzum
Ne için sordun
Evet kuzum ya valla. Dun esimin arkadasi geldi bu cocugun kafasi yamuk dedi canim skldiHersey normal dıcekler balım ama analık ıste ıcımızde kalmasın dıye gosterıyoruz
3 aylık kilosu 6300 dü kuzum 15 inde 4 ay için gidicez seninki kaç kılo oldukı olması gerekeni almısBenimkinin eksik gidiyor ozaman canim kilosu ,bu ay 500 gr almis.Lina şuan kac kilo
Benım arkadasım kı huni gibiydi kafası yandan bakınca yukarı doğru baya uzun resmen yanı yamuk sekılde normal doğumda olan bısey bu geçti gitti tabikiEvet kuzum ya valla. Dun esimin arkadasi geldi bu cocugun kafasi yamuk dedi canim skldi
Ilk dogdugunda bizimde oyleydi kuzum. Duzeldi ama yatirmaktan kaynakli birde bi taraf daha bombeli onden ve arkadan bakinca oyle farkedilmiyor ayna karsisinda cok bariz belli oluyorBenım arkadasım kı huni gibiydi kafası yandan bakınca yukarı doğru baya uzun resmen yanı yamuk sekılde normal doğumda olan bısey bu geçti gitti tabiki
5700 olmus canim ,1.ay ve 2.ay 1 kilo almisti bu ay 500 gr almis.doktor az falan demedi kendimce diyorum ama bu ay cok kustu.fışkırıyor tarzda kusmasi tehlikeliymis benimki peynirimsi gibi sizinti gibi kusuyor.mama degistirdim onu sevmedi yine eski mamaya döndüm. Bu mamalar bitsin bide sma denicem bakalim.oglum sma yemisti ona iyi gelmisti.3 aylık kilosu 6300 dü kuzum 15 inde 4 ay için gidicez seninki kaç kılo oldukı olması gerekeni almıs
Tabıkı vardır benımkı de atak haftasında ayında dıyım daha dogrusu memede cok kavgası basladı boyle dovuserek meme emıyor resmen elimde avucumda tutucam dıye terlıyorumKizlar atak haftasindaymisiz yumusak gecisler olarak gozukuyor. Ama bizimki surekli agliyor emmek istemiyor atakla ilgisi var midir ?
Mıgrosta smalarda yuzde20 vardı5700 olmus canim ,1.ay ve 2.ay 1 kilo almisti bu ay 500 gr almis.doktor az falan demedi kendimce diyorum ama bu ay cok kustu.fışkırıyor tarzda kusmasi tehlikeliymis benimki peynirimsi gibi sizinti gibi kusuyor.mama degistirdim onu sevmedi yine eski mamaya döndüm. Bu mamalar bitsin bide sma denicem bakalim.oglum sma yemisti ona iyi gelmisti.
Ben doyup keyfi emzik niyetine emince alışmasın diye çekiyorum. Çekmeyim o zaman boş boş takılsınMemeden cekme uzunca dursunn
Kucagimda susuyor sadece hicbisey yaptirmiyor yaTabıkı vardır benımkı de atak haftasında ayında dıyım daha dogrusu memede cok kavgası basladı boyle dovuserek meme emıyor resmen elimde avucumda tutucam dıye terlıyorum
Bencede takilsin sut uretir bol bolBen doyup keyfi emzik niyetine emince alışmasın diye çekiyorum. Çekmeyim o zaman boş boş takılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?