Bu sefer 1 ayda 500 gr falan alıcaz sanırım bizde normale döndükMıgrosta smalarda yuzde20 vardı
Kilosu gayet güzel kuzum 4. Ayda ve sonrasında zaten azalıyor ilk üç ay genelde kılo alımı guzel oluyor sonra standartta gıdıyor
Sinir oluyorum ben o her kafadan çıkan sese ya. Allah'tan çok yok çevremde. Geçen indik arabadan bebek arabasını alıp koyacağız o arada ağlıyor koyunca gezmeye başladık mı susuyor. Kadının biri geldi ağlatmayın bebeği diyor, bişey demedim onun gazı var dedi. Yok dedim gezmek istiyor. Yok yok onun gazı var baksana diyor. Annesiyim benden iyi mi bileceksin dedim tabi biraz sert söyledim döndü gittiAy sorma bizde her gün çıkıyoruz ya bu bebek minicik, aman ne kadarlık soğukta hasta etmeyin, köpekle birlikte mi yaşıyorsunuz ayy tüyü kılı kaçmasın zararı olmasın
Her gün olan diyaloglar
Sen doktora nereye götürüyorsun?Aman klasik laflar işte, insanın da sinirini bozuyor bazen
Ya herkesin aklına geliyordur aslında kafana takma da diyemeyeceğim ama demek ki seni çok etkilemiş. Çok saçma bir şey anlatıcam geçen film izlemiştim koca yük gemisi filmde sahile kadar geliyor karaya oturuyor, rüyamda ben de o sahilde çocuk emziriyorum üzerimize gemi geliyor, saçma sapanBir de hareketlendiklerinde falan mecbur düşecek bir yerlere vuracak bu bebeler napıcaz bilmiyorum
Böyle saatlerce emerek süt üretimini arttırıyorlar bence, çok sorguladım ilk zamanlar bu normal mi diyeBir de uyuyor sözde ağzı yarım açık emiyo boş boş memeyi çekmeye çalışınca dudakları büzüp bırakmıyor
İnşallah bir sorun çıkmaz kafasıyla ilgili ya biz de yarın kontrole gidicez
Sagol canim bi bakayimMıgrosta smalarda yuzde20 vardı
Kilosu gayet güzel kuzum 4. Ayda ve sonrasında zaten azalıyor ilk üç ay genelde kılo alımı guzel oluyor sonra standartta gıdıyor
Bu sefer 1 ayda 500 gr falan alıcaz sanırım bizde normale döndük
4. Ayıda 1 kilo artı ne olur bilemem öyle kapatıcaz gibi duruyor sonra 400-500-300 cıvarı muhtemelen gıderBu sefer 1 ayda 500 gr falan alıcaz sanırım bizde normale döndük
Bende molfiks bez aldım iki gün önce ikincide yüzde 60 indirim vardı migrostaSagol canim bi bakayim
Memnun olmasam da yakın diye medstaraSen doktora nereye götürüyorsun?
Kafa yamukluğu çoğumuzda var ya bence normal düzelecektir. Kuzey in baya düzeldi çok az bi tümsek kaldı.
Goonlar da 101 liraydı 3 numara 2.55e geliyor tanesi, molfix sarı paket 3ten geçtim. Güzel bence yumuşak, ince daha hiç sızdırmadı sabaha kadar bile durdu.Bende molfiks bez aldım iki gün önce ikincide yüzde 60 indirim vardı migrosta
Hadi geçmiş olsun, neler vuruluyor orada? Rota ve menenjit bazı ülkelerde rutin aşı programına dahilmiş sizde nasıl?2. doz aşılarımızı vurulduk. Bu sefer ateş yapmaz dedi hemşire, ilk dozda bağışıklık kazanıyorlarmış. Bakalım, umarım olmaz. Verem vurmuyorlar burda, ülkeden ülkeye değişiyor sanırım.
Çok teşekkürler.Hadi geçmiş olsun, neler vuruluyor orada? Rota ve menenjit bazı ülkelerde rutin aşı programına dahilmiş sizde nasıl?
Hepatitin 2. Dozu 1. Ayda yapıldı onun dışında aynı, rota ve menenjit ücretli aşı burda ama riskler yüzünden değil maliyet yüzünden maalesefWhooping cough
Çok teşekkürler.
Bunda zatürre, rotavirus ve 6'lı aşı vardı. 6'lının içinde difteri, hepatit b, hib, polio,tetanoz ve boğmaca var.
İlk dozda bunlara ek olarak bir de menenjit vardı. Orda hangileri oluyor? Sanırım her ülkenin risklerine göre aşı programı da değişiyor.
Paralı olması kötüymüş ya. Bu hastalıklar ne kadar yaygın bilmiyorum ama en azından aşıları ücretsiz yapmaları lazım bence.Hepatitin 2. Dozu 1. Ayda yapıldı onun dışında aynı, rota ve menenjit ücretli aşı burda ama riskler yüzünden değil maliyet yüzünden maalesef
aynen asv ve Olimpos hastanesinde dr denedim Asv sevmedim Olimpos da bizim sigorta geçmiyor. Medical devam dedim ☺ Diğer drlar erkekti medical kadın. Sıpam ona gidince gülücük atıyorMemnun olmasam da yakın diye medstaraSenin medical park mıydı?
Goon külot bez alıyorum ben arada onu takıyorum daha rahat ediyor onla. Sevdim güzel o da. Bizde baya molfix stoğu var 2-3 ay gider galibaGoonlar da 101 liraydı 3 numara 2.55e geliyor tanesi, molfix sarı paket 3ten geçtim. Güzel bence yumuşak, ince daha hiç sızdırmadı sabaha kadar bile durdu.
Kizlar salgin var. Herkes fena hasta bebislere dikkatt
Bende 4 no sarı molfıxten aldım 100 lü son 30-40 3 beden molfıx mavı var sonra 4 ten devam ederim artık 3 sıkmaya başladıGoon külot bez alıyorum ben arada onu takıyorum daha rahat ediyor onla. Sevdim güzel o da. Bizde baya molfix stoğu var 2-3 ay gider galiba
aynen asv ve Olimpos hastanesinde dr denedim Asv sevmedim Olimpos da bizim sigorta geçmiyor. Medical devam dedim ☺ Diğer drlar erkekti medical kadın. Sıpam ona gidince gülücük atıyor
Külot bezine de bakayım molfixinkini kullandım ama hep kenarlardan sızdırdı nasıl yan bantları ıslatıyor anlamıyorum bu çocuk. Ayrıca doğumgünün kutlu olsunnGoon külot bez alıyorum ben arada onu takıyorum daha rahat ediyor onla. Sevdim güzel o da. Bizde baya molfix stoğu var 2-3 ay gider galiba
Ben mavi devam 14 kg kadar diyor 300 tane falan var.Bende 4 no sarı molfıxten aldım 100 lü son 30-40 3 beden molfıx mavı var sonra 4 ten devam ederim artık 3 sıkmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?