2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay sorma bizde her gün çıkıyoruz ya bu bebek minicik, aman ne kadarlık soğukta hasta etmeyin, köpekle birlikte mi yaşıyorsunuz ayy tüyü kılı kaçmasın zararı olmasın
Her gün olan diyaloglar
Sinir oluyorum ben o her kafadan çıkan sese ya. Allah'tan çok yok çevremde. Geçen indik arabadan bebek arabasını alıp koyacağız o arada ağlıyor koyunca gezmeye başladık mı susuyor. Kadının biri geldi ağlatmayın bebeği diyor, bişey demedim onun gazı var dedi. Yok dedim gezmek istiyor. Yok yok onun gazı var baksana diyor. Annesiyim benden iyi mi bileceksin dedim tabi biraz sert söyledim döndü gitti

Son düzenleme:
Sen doktora nereye götürüyorsun?
Kafa yamukluğu çoğumuzda var ya bence normal düzelecektir. Kuzey in baya düzeldi çok az bi tümsek kaldı.

2. doz aşılarımızı vurulduk. Bu sefer ateş yapmaz dedi hemşire, ilk dozda bağışıklık kazanıyorlarmış. Bakalım, umarım olmaz. Verem vurmuyorlar burda, ülkeden ülkeye değişiyor sanırım.

Hadi geçmiş olsun, neler vuruluyor orada? Rota ve menenjit bazı ülkelerde rutin aşı programına dahilmiş sizde nasıl?

https://www.nhs.uk/conditions/whooping-cough/
Hadi geçmiş olsun, neler vuruluyor orada? Rota ve menenjit bazı ülkelerde rutin aşı programına dahilmiş sizde nasıl?
Çok teşekkürler.
Bunda zatürre, rotavirus ve 6'lı aşı vardı. 6'lının içinde difteri, hepatit b, hib, polio,tetanoz ve boğmaca var.
İlk dozda bunlara ek olarak bir de menenjit vardı. Orda hangileri oluyor? Sanırım her ülkenin risklerine göre aşı programı da değişiyor.

Hepatitin 2. Dozu 1. Ayda yapıldı onun dışında aynı, rota ve menenjit ücretli aşı burda ama riskler yüzünden değil maliyet yüzünden maalesef

Memnun olmasam da yakın diye medstara Senin medical park mıydı?
aynen asv ve Olimpos hastanesinde dr denedim Asv sevmedim Olimpos da bizim sigorta geçmiyor. Medical devam dedim ☺ Diğer drlar erkekti medical kadın. Sıpam ona gidince gülücük atıyor

Goonlar da 101 liraydı 3 numara 2.55e geliyor tanesi, molfix sarı paket 3ten geçtim. Güzel bence yumuşak, ince daha hiç sızdırmadı sabaha kadar bile durdu.
Goon külot bez alıyorum ben arada onu takıyorum daha rahat ediyor onla. Sevdim güzel o da. Bizde baya molfix stoğu var 2-3 ay gider galiba

Goon külot bez alıyorum ben arada onu takıyorum daha rahat ediyor onla. Sevdim güzel o da. Bizde baya molfix stoğu var 2-3 ay gider galiba
Bende 4 no sarı molfıxten aldım 100 lü son 30-40 3 beden molfıx mavı var sonra 4 ten devam ederim artık 3 sıkmaya başladı

aynen asv ve Olimpos hastanesinde dr denedim Asv sevmedim Olimpos da bizim sigorta geçmiyor. Medical devam dedim ☺ Diğer drlar erkekti medical kadın. Sıpam ona gidince gülücük atıyor
Napıcaz bu oğlanlarla, iyi ya hem bebeği tanıyor. Ben hep tek gitmek zorunda kalıyorum yakın olması tercihim
Külot bezine de bakayım molfixinkini kullandım ama hep kenarlardan sızdırdı nasıl yan bantları ıslatıyor anlamıyorum bu çocuk. Ayrıca doğumgünün kutlu olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…