Bende olmadı hiç mide bulantısı ama burda bulantısı olan arkadaşlar var onlar paylaşırlar muhtemelen yaptıklarını. Doktoruna söylersen bir ilaç içenler de vardı doktor veriyormuş.ya mide bulantisi . Istifra ve ustunede bu karin agriai olunca yatmaya ihtiyacim cogaldi . Kizimda var evde onunla ilgilenemiyorum .ne yapiyordunuz gecsin diye . Nerde okusam genelde hep kasik agrisi yazmislar
Simdi aklima geldi benimki hypertiroid idi
Seninki belki hipo tiroid olabili
Benimkini muhtemelen karıştırdılar. İlk gebeliğimi öğrendiğimde tsh 8 çıkmış yeni verdiğim kan sonucuyla da alt altaydılar. Muhtemelen ona baktılar. Ama iyi stres yaptım onların sayesinde. Hatta doktor da sordu bu hastanede mi muayene oldun diye. İnşallah sizinki de iyi çıkar. Olumsuz şeyler çok etkiliyor insanıSevindim cnm senin adina
Ben en son rdvuma gittigimde sinirdaydi (5hafta once)
Kontrol edelim dedi
Ama ben asiri yoruluyorum bas agrisi cekiyorum birde 2.gebelikde tiroid cikmisti oyuzden bugun gidip kan verdim
Haftaya rdvum var en azindan gittigimde sonuclar elinde olur ona gore yol aliriz diye dusundum
Doktora gittim bugün ama sorun yok değerlerin iyi dedi. Dahiliyeye gittim. Ben talep ediyorum boş olunca bildirim geliyor mhrsdenGebelikte istenen referans aralığı farklılık gösteriyor diye biliyorum canım doktordan doktora bile farklı yorumluyorlar seninki de çok yüksek değil bence ilaç verse bile düşük doz verir takip ister gibi geliyor ama bu tamamen benim yorumumrandevuyu da gece 12 den sonra belli aralıklarla sayfayı yeniliyorum genelde yakalıyorum öyle inşallah bulursun randevuyu
Ben ben benHiç hamile gibi hissetmiyorum var mı ben gibi olan kızlar
10+1 deyiz, ben de burda aşırı bulantısı olan arkadaşları görünce hiç bir şeyim yok diyorum, 7. Haftada falan vardı biraz prilam kullanıyorum epey rahatladımHiç hamile gibi hissetmiyorum var mı ben gibi olan kızlar
Hareketler hissedilmeye başlansa bu kadar olmayız ama evham hep Oluyor iyilerdir inşallahBen ben ben
Ihlamur içsen daha iyi olur canım yada nane limon. Birde öksürük için pekmez ve karabiberi ateşte biraz ısıt sıcak sıcak bi iki tatlı kaşığı ye birwz faydası oluyor. Geçmiş olsun. Öksürüğe dikkat et.Soğuk algınlığı veya grip geçiren var mı? Ağzım burnum tıkalı nefes alamıyorum feci öksürüyorum ama ilaç ne içilir bilmiyorum bu durumda… Bir bardak kış çayı içtim umarım zararı yoktur
Bende 11+4 gögüs hassasiyetim vardı yok gibi. Herkeste aynı şiddette olmuyor bende bulantı sorunu yaşamıyorum10+1 deyiz, ben de burda aşırı bulantısı olan arkadaşları görünce hiç bir şeyim yok diyorum, 7. Haftada falan vardı biraz prilam kullanıyorum epey rahatladım
1 bardakla birşey olmaz ama pek bitki çayları önerilmiyor. Sadece ıhlamur 1 bardak içebilirsin diye biliyorum. Limonlu ılık su iç, hem boğazı yumuşatıyor hem c vitamini. Benim bi ara burnum tıkandı viks kokladım. Bi de tuzlu su yapıp burnuma çektim az az. Boğaz gargarası olarak sirkeli su ya da tuzlu su önermişti doktor bana. Doktora da bi sor yine de çok hastaysan belki önerdiği ilaç olur.Soğuk algınlığı veya grip geçiren var mı? Ağzım burnum tıkalı nefes alamıyorum feci öksürüyorum ama ilaç ne içilir bilmiyorum bu durumda… Bir bardak kış çayı içtim umarım zararı yoktur
Bende de geçer umarımMide bulantısı değil de yanma geçen hafta bende de oluyordu. Bir şeyler yesem de yemesem de geçmiyodu. Sonra kendiliğinden geçti anlamadım.
6.haftada benim öyleydi az az sık sık yiyordum bulantı olmasın diye çok sürmedi hemen geçti son 1.5 aydır neredeyse yok denecek kadar az bulantım beni zorlamıyoeie ama yanma hissi çok kötüBende 10+5teyim bulantılar bu hafta artmaya başladı ne yesem kötüyüm,yemesem daha kötü,su bile içince kötü oluyorum..iki saatte bir bişeyler atıyorum ağzıma..tiksiniyorum herşeyden..bu ana kadar çok iyidim ama bu hafta kusmamak için zorluyorum resmen kendimi
Beni de bulantıdan ziyade yanma çok zorluyor geçmiyor çünküHerseyimiz benziyor neredeyse bende yediğim yemeklerden midem bulanıyor kaldiramiyorim bile
HaklısınBeni de bulantıdan ziyade yanma çok zorluyor geçmiyor çünkü
İllaki hepsi gebelikten oluyor canım da bu haftalarda sonra daha enerjik bulantılar mide sorunları azalmış olacak felan deniyor ya insan bekliyor haliyle daha da rahatlayalım diyeCanım benim hemen hemen 1 haftadır pek bulantım yok. Ve genelde sabahları ve açken olan bulantılarım yaklaşık son 2 haftam da özellikle yedikten sonra ve akşamları daha çok olmaya başladı. Sürekli şekil değiştiriyor süreç bmyle demekki merak etme
Benim çok aşırı belirtim yok yani öyle aman aman bir bulantı olmadı bir kaç gündür midem yanıyor o kadar ilk 4-6 hafta arası halsizlik uyku hali çok oldu şimdi de çabuk yoruluyorum erken uyumak istiyorum felan ama yine enerjim yerindeHiç hamile gibi hissetmiyorum var mı ben gibi olan kızlar
Mide yanması bende yaşıyorum biraz pilates gerçekten çok iyi olur iyi düşünmüşsünüzBenim çok aşırı belirtim yok yani öyle aman aman bir bulantı olmadı bir kaç gündür midem yanıyor o kadar ilk 4-6 hafta arası halsizlik uyku hali çok oldu şimdi de çabuk yoruluyorum erken uyumak istiyorum felan ama yine enerjim yerinde
Eşimle sürekli kavga ediyoruz hatta kendine dikkat etmiyorsun hamile olduğunu unutuyorsun diyor sürekli
Hatta bayramdan sonra pilatese başlamayı düşünüyorum bakalım hareket iyi olur diye bakalım bir sorun çıkmazsa inşallah
İnşallah normal rahat bir gebelik geçiririzMide yanması bende yaşıyorum biraz pilates gerçekten çok iyi olur iyi düşünmüşsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?