Aynen işte benimde son 2 hafta şiddetlenip yani akşamları da bulanmaya başlayıp sonra azaldı baya. Yani 1 haftadır öğürmedim bile hiç arabada giderken oluyo birwz o kadar. Seninde şuan şekil değiştirmiş bitmesi yakındır Allah’ın izniyleİllaki hepsi gebelikten oluyor canım da bu haftalarda sonra daha enerjik bulantılar mide sorunları azalmış olacak felan deniyor ya insan bekliyor haliyle daha da rahatlayalım diye
İnşallah her şey yolunda çıkacak hepimiz içinKızlar perşembe sabah detaylı ultrasona gideceğim. Bi süredir hiç hamile hissetmiyorum. Bunun daha önceki düşüklerimden travmalarımdan kaynaklandığını biliyorum ama yine de şimdiden kaygı başladı… Bana şans dileyin
Hadi inşallahAynen işte benimde son 2 hafta şiddetlenip yani akşamları da bulanmaya başlayıp sonra azaldı baya. Yani 1 haftadır öğürmedim bile hiç arabada giderken oluyo birwz o kadar. Seninde şuan şekil değiştirmiş bitmesi yakındır Allah’ın izniyle
İnsallah canim cinntakvimi falan tuttu muValla ben de bu kadar erken beklemiyoduminnnşallah bir sonraki gidişinde söyler
detaylı ultrasın 20-24 haftalar arası yapılıyor yalnız bahsettıgın ıkılı tarama testımı acabaBen de daha söylemedim aileme, kardeşimle aramız limoni zaten, bir o biliyordu… Detaylı ultrasondan sonra 3 aylık olunca söylerim diyordum. Of ne biçim bi stres bu gerçekten çok zor
Gerçekten mi o elimin olduğu yer değil mi vay anasını beceremedim yine
ooo sen bıde 30 lu haftaları gor D:Karnım şişti benim ya.
Karın büyüdükçe rahat kaçacak herhalde
Ay ben ona hiç bakmadım. Bakiyimİnsallah canim cinntakvimi falan tuttu mu
Merhaba kızlarCanım benim hemen hemen 1 haftadır pek bulantım yok. Ve genelde sabahları ve açken olan bulantılarım yaklaşık son 2 haftam da özellikle yedikten sonra ve akşamları daha çok olmaya başladı. Sürekli şekil değiştiriyor süreç bmyle demekki merak etme
Bende öyleyim çok korkuyorum ben inşallah güzel sonuçlar alırız Allahım bizleride anne baba olmayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBen ben ben
İnşallah herkesin bebeği iyidir.Hareketler hissedilmeye başlansa bu kadar olmayız ama evham hep Oluyor iyilerdir inşallah
Merhaba kızlar benimde dün doktor kontrolüm vardı göğüs hassasiyeti dışında asla bir belirtim olmadı hamilelik başından beri ne bir mide bulantısı ne de başka birşey tüp bebekle hamile kaldım dün 10+5 günlüktü ultrasonda 11+1 çıktı şükür bir sorun yoktu 2 hafta sonra ense kalınlığı için çağırdı kullandığım ilaçları azalttı bende korkuyorum hep ilaçlar tutuyor diye düşünüyordum şimdi nasıl olucak bilmiyorum rabbime emanet ettim bebeğimi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah evlatlarımızı kucağımıza sağlıkla alalım inşallahMerhaba kızlar
Herkeste farklı gösteriyor sanırım belirtiler her hafta farklı seyrediyor akıntılarım var azalma oldu progestwn fitiller ve iğneleri bıraktıktan sonra kabızlığım geçti. Kokuları sevmiyorum kasık ağrım deçti gögüs sızım bar okadar cuma kontrolüm var inşallah herşey yolunda olur. Hiç kaybım olmadı ama 3. Tedavide kimyasal yaşadım bir var dendi bir de yok etkilenmiştim. Bu tedavide ise. Çift embriyo konulmuştu biri tutarken biri düşüyordu beta da dengesizliklerden dolayı bir var dendi bi yok şimdi hala dr. Gidiyoruz herşey yolunda kontrol günü yaklaştıkça çok kötü hissediyorum kendimi acaba sağlıklımı diye 9+4 iyi görünüyordu süleymaniyede kan ve idrar testlerini vermiştim muaynede hala şükür büyüyordu Rabbim inşallah cuma gününe inşallah güzel sonuçlar alırız. 12 haftalık olacak Allah izin verirse çok zor kızlar inşallah hepimiz güzel güzel büyür bebeklerimiz sağlıklı doğarlar. Hayırlı evlat olurlar kimin ne duası varsa şu günlerde kabul etsin rabbim.
İkili tarama için kan zaten vereceğim ama 11-13 arası da detaylı istenebiliyor. Ense kalınlığı bakılacak yarındetaylı ultrasın 20-24 haftalar arası yapılıyor yalnız bahsettıgın ıkılı tarama testımı acaba
Bana da hurma ve kuru kayısı çok iyi geldi canım normale döndüm bikaç gündür çok şükür ama activia’yı da deneyeyimKizlar dün kabızlık yaşadım kuru kayısı,erik yememe rağmen..kendimi zorlamak.istemedim marketlerde satılan Activia probioticli yogurt denedim ve sabahtan beri 3defa oldu gidiyorum WC inanilmaz rahatladım..tabi dün gün içinde kayisida yemiştim yine...kabızlık sorunu olanlar bir denesin belki sizede faydası olur..
Demekki normal benimde 10 hafta bitti. Rahim büyüyor genişliyor Yukarı doğru benimde yükseldi göbek. Gün içinde şişiyorum. sabah kalktığımda biraz inmiş gibi. İLK devam eden hamileliğim benimde tuhaf geliyor insana yaşayarak öğreniyoruz. :)Ben de şişim , rahmin yukarı doğru çıktığını da farkettim bikaç gündür. Göbekten baya aşağıda sertlik vardı şimdi bakıyorum yukarı sola doğru çıkmış o sertlik ve alanı büyümüş.
Seninle aynıyız benimde önde gittiğini söyledi Dr geçen pazar günü..bende tüp bebek ilaçlarını kullanıyorum hala pazartesi İstanbul'da profla yani tüp bebeği yapan Dr randevum var ilaçlarda karar verecek bırakmama hemde ölçümleri falan yapicak testleri..çok korkuyorum bende kanamalarım olmuştu şimdi iyim çok şükür ama ya ilaçları bırakınca tekrar yaşarsam diye endişeliyim..Allah yardımcımız olsunMerhaba kızlar benimde dün doktor kontrolüm vardı göğüs hassasiyeti dışında asla bir belirtim olmadı hamilelik başından beri ne bir mide bulantısı ne de başka birşey tüp bebekle hamile kaldım dün 10+5 günlüktü ultrasonda 11+1 çıktı şükür bir sorun yoktu 2 hafta sonra ense kalınlığı için çağırdı kullandığım ilaçları azalttı bende korkuyorum hep ilaçlar tutuyor diye düşünüyordum şimdi nasıl olucak bilmiyorum rabbime emanet ettim bebeğimi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah evlatlarımızı kucağımıza sağlıkla alalım inşallah
ense kalınlıgı burun kemıgı ıkılı tarama ıle bırlıkte alınan ölçümler normal muayene ıle aynı olur. Detaylı ultrason da ıse mın 20 dk surer bebegın el parmaklarından ayak parmaklarına tüm organlarının incelendiği muayenedir radyoloji uzmanı yada perınatolog tarafından yapılır.Genel de boyle bılınır o yuzden detaylı dıyınce akla gelen ilk 20.haftlarda yapılan muayene diye düşünülüyorİkili tarama için kan zaten vereceğim ama 11-13 arası da detaylı istenebiliyor. Ense kalınlığı bakılacak yarın
Eki Görüntüle 3225144
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?