2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İllaki hepsi gebelikten oluyor canım da bu haftalarda sonra daha enerjik bulantılar mide sorunları azalmış olacak felan deniyor ya insan bekliyor haliyle daha da rahatlayalım diye
Aynen işte benimde son 2 hafta şiddetlenip yani akşamları da bulanmaya başlayıp sonra azaldı baya. Yani 1 haftadır öğürmedim bile hiç arabada giderken oluyo birwz o kadar. Seninde şuan şekil değiştirmiş bitmesi yakındır Allah’ın izniyle

İnşallah her şey yolunda çıkacak hepimiz için

Hadi inşallah

Ben de daha söylemedim aileme, kardeşimle aramız limoni zaten, bir o biliyordu… Detaylı ultrasondan sonra 3 aylık olunca söylerim diyordum. Of ne biçim bi stres bu gerçekten çok zor
detaylı ultrasın 20-24 haftalar arası yapılıyor yalnız bahsettıgın ıkılı tarama testımı acaba

Merhaba kızlar
Herkeste farklı gösteriyor sanırım belirtiler her hafta farklı seyrediyor akıntılarım var azalma oldu progestwn fitiller ve iğneleri bıraktıktan sonra kabızlığım geçti. Kokuları sevmiyorum kasık ağrım deçti gögüs sızım bar okadar cuma kontrolüm var inşallah herşey yolunda olur. Hiç kaybım olmadı ama 3. Tedavide kimyasal yaşadım bir var dendi bir de yok etkilenmiştim. Bu tedavide ise. Çift embriyo konulmuştu biri tutarken biri düşüyordu beta da dengesizliklerden dolayı bir var dendi bi yok şimdi hala dr. Gidiyoruz herşey yolunda kontrol günü yaklaştıkça çok kötü hissediyorum kendimi acaba sağlıklımı diye 9+4 iyi görünüyordu süleymaniyede kan ve idrar testlerini vermiştim muaynede hala şükür büyüyordu Rabbim inşallah cuma gününe inşallah güzel sonuçlar alırız. 12 haftalık olacak Allah izin verirse çok zor kızlar inşallah hepimiz güzel güzel büyür bebeklerimiz sağlıklı doğarlar. Hayırlı evlat olurlar kimin ne duası varsa şu günlerde kabul etsin rabbim.

Merhaba kızlar benimde dün doktor kontrolüm vardı göğüs hassasiyeti dışında asla bir belirtim olmadı hamilelik başından beri ne bir mide bulantısı ne de başka birşey tüp bebekle hamile kaldım dün 10+5 günlüktü ultrasonda 11+1 çıktı şükür bir sorun yoktu 2 hafta sonra ense kalınlığı için çağırdı kullandığım ilaçları azalttı bende korkuyorum hep ilaçlar tutuyor diye düşünüyordum şimdi nasıl olucak bilmiyorum rabbime emanet ettim bebeğimi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah evlatlarımızı kucağımıza sağlıkla alalım inşallah

Kizlar dün kabızlık yaşadım kuru kayısı,erik yememe rağmen..kendimi zorlamak.istemedim marketlerde satılan Activia probioticli yogurt denedim ve sabahtan beri 3defa oldu gidiyorum WC inanilmaz rahatladım..tabi dün gün içinde kayisida yemiştim yine...kabızlık sorunu olanlar bir denesin belki sizede faydası olur..

Bana da hurma ve kuru kayısı çok iyi geldi canım normale döndüm bikaç gündür çok şükür ama activia’yı da deneyeyim

Demekki normal benimde 10 hafta bitti. Rahim büyüyor genişliyor Yukarı doğru benimde yükseldi göbek. Gün içinde şişiyorum. sabah kalktığımda biraz inmiş gibi. İLK devam eden hamileliğim benimde tuhaf geliyor insana yaşayarak öğreniyoruz. :)

Seninle aynıyız benimde önde gittiğini söyledi Dr geçen pazar günü..bende tüp bebek ilaçlarını kullanıyorum hala pazartesi İstanbul'da profla yani tüp bebeği yapan Dr randevum var ilaçlarda karar verecek bırakmama hemde ölçümleri falan yapicak testleri..çok korkuyorum bende kanamalarım olmuştu şimdi iyim çok şükür ama ya ilaçları bırakınca tekrar yaşarsam diye endişeliyim..Allah yardımcımız olsun

İkili tarama için kan zaten vereceğim ama 11-13 arası da detaylı istenebiliyor. Ense kalınlığı bakılacak yarın
Eki Görüntüle 3225144
ense kalınlıgı burun kemıgı ıkılı tarama ıle bırlıkte alınan ölçümler normal muayene ıle aynı olur. Detaylı ultrason da ıse mın 20 dk surer bebegın el parmaklarından ayak parmaklarına tüm organlarının incelendiği muayenedir radyoloji uzmanı yada perınatolog tarafından yapılır.Genel de boyle bılınır o yuzden detaylı dıyınce akla gelen ilk 20.haftlarda yapılan muayene diye düşünülüyor
Güzel sonuclar alırsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…