2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maalesef öyle canım umarım bir an önce sağlıklı enerjik bulantısız hamilelerden oluruz biz de

Size de geçmiş olsun
Ben bu durumu bir ay önce yaşadım atlattım çok şükür çoktan. Benim lekelenmem ertesi gün de devam edince ben tekrar doktora gittim orada bebekle ilgili sorun görünmedi yattım bol su içtim bir daha da çok şükür yaşamadım lekelenme. 9. Haftanın ortalarına kadar geldik bir şekilde ama bir aydır yatıyorum diyebilirim sadece lavabo için kalkıyorum
Lekelenme olduğu için değil bulantı ve sersemlik hissi yüzünden yatıyorum ben sürekli ama bir daha leke olmamasına da faydası olmuştur belki böyle yatmamın

Asiri sekilde yorgun
Hayatimda boyle yorgun olmadim

Bende enfeksiyon diye yorumluyorum ama aile hekimini aradim kotu bise gormedigini soyledi
Yorgunluk ama normal bi yorgunluk degil hayatimda boyle bi yorgunluk yasamadim

Bi ben 6 haftada bi gidiyorum sanirim
Kizlar size soru

Bu tahlil sonuclariyla yarin hastaneye gidimmi? Hastaneye gidersel acile olur , direk kendi jinekologuma degil.

Acile , kan tahlillerimi yanima alip gitsemmi?

Yada haftaya persembe rdvum var onumu bekleyim?

Bende enfeksiyon diye yorumluyorum ama aile hekimini aradim kotu bise gormedigini soyledi
Yorgunluk ama normal bi yorgunluk degil hayatimda boyle bi yorgunluk yasamadim
Bazıları onun yüksekliğini tek başına enfeksiyon olarak değerlendirmiyor. Belki kullandığın ilaçlardan ve ya vücut bişeye karşı biraz bi direnç gösteriyor ya ayakta kalmak için ondan sebepte yükselmiş olabilir. Kendi doktoruna da yine bi danış istersen canımZ için rahat etsin

Evet bi arkadasima sordumda oda oyle diyo
Ben yarin jinekologumu ararim sorarim yinede

Merhaba benide yazarımısınız sat 29 Aralık. 22 yaş. İlk çocuk. Bursa

Kendini çok dinlersen, çok şey bulursun.
Bir şeyin üstüne çok düşünmek, çok irdelemek, aşırı dikkat etmek , gereğinden fazla irdelemek, fazla gösterişe girmek gibi şeylerin genellikle olumsuz enerjiye dönüştüğüne inanıyorum. (Belki geçmiş yaşantılarımdan dolayı böyle düşünüyorumdur ben, bilmiyorum)

Belli başlı şeylere tabi ki dikkat edeceğiz. Sağlıklı beslenmek, ağır kaldırmamak, uzanma- esneme hareketlerini dikkatli yapmak gibi. Gerisi Allah'a emanet.
 Emin ol , yediğin her lokmadan - attığın her adımı kontrollü atsan, o bebek yine sağlıksız olabilir veya olumsuz sonuçlar olabilir.Pek çok örneği de var forumda.

Biraz rahatlamaya çalış.
Yolun daha çok başı. Şimdiden böyle olursan, ilerisi seni zorlayabilir.
Dikkatli ol, dua et. Hayırlısı her şeyin

Merhabalar, crp 18 çıktı sıkıntı olur mu ? Nezle geçirdim hafif . Biraz da kahverengi akıntım geldi geçti . Sizde de oldu mu ? Korkmam gerekiyor mu?

Onun bide andivite testi var onuda yaptırırsan anlarsınız canım bulunduğum yerde yapmadılar bende yaptırcam inşallah
m degeri ve g degerleri oluyomus m degeri pozitif ise geciriyomusun enfeksiyonu g degeri pozituf ise daha onceden gecirmissiniz sizin m degeriniz pozitif mi kuzum

merhabalar benide ekleyebilirmisiniz yas 24 2.cocuk Sat 9 ocak 2023 Kayseri

50 küsür kromozom anomalisine bakılıyor canım.
İnternette detaylı bilgi var
Bununyaptırınca ikili üçlü testlere gerek kalmıyor
Düşünüyorum aslında ama fiyatları çok yüksek, ikili test sonucuna göre karar vereceğim sanırım inşallah gerek kalmaz herşey yolundadır

Kusmaktan boğazlarım tahriş oldu artık. Normal bi hastalıkta günde bu kadar kussam bayılırım heralde,Allah veriyo sabrını yine de çok şükür bugünümüze Haftaya 12.haftaya giriyorum bakalım bitecek mi yoksa 9 ay bu şekil devam mıyız

Valla kendimize yapıyoruz böyle stresle hamileliği keyifle geçiremiyoruz. Ben biraz oluruna bırakmaya başladım, kendimi frenlemeyi başarıyorum. Doğduktan sonra da bitmeyecek hep bi merak edeceğiz. Hasta olacak, düşecek, ağlayacak ☺ Artık bir ömür bu merak ile geçecek bu kadar takılırsak hayatı çok zorlaştırırız. Güzel şeyler düşünmeye çalış, gel bize dök içini rahatla

Aynen bende böyleyim en iyi yediğim şey yağ sürmeden yapılmış tost çay ve zeytin birde haşlanmış patates
Tatlı hiç aram yok ama şikayetci değilim şuan çünkü kilolu başladım vermem lazım şu dönem
İlk bebişte böylemiydin peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…