Ben almak istediğim zaman bir korku giriyor içime , cinsiyet belli olsun öyle. Başlayacağım .. sizce herşey pembe mavi mi olmalı yoksa ikinciyi düşünerek mi hareket etmeliyiz düz renklere mi gitmek gerekir ?
YAA MUHTEŞEM BİR SURPRİZ BU ÇOK SEVİNDİM. BENDE DÜN AKŞAM RÜYAMDA 2 TANE TRANSFER OLMUŞTUM DİĞERİDE TUTUNMUŞ AMA SAĞLIKLI OLMADIĞINI ALALIM DEDİ DOKTOR RÜYAMDA BİR TELAŞ DİĞERİNE ZARAR VERİRSE DİYE NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM. TERSİNE ÇIKSIN İNŞALLAH SENİN GİBİ. ÇOK GÜZEL SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP OLSUN.KIZLAR HAYATIMIN SOKUNU YAŞIYORUMdün doktora gittim 3 ay boyunca göremediğimiz birşeyi gördük hepimiz şoktayız. Tek yumurta ikizlerine hamileyim nasıl gözükmedi diğer bebeğin arkasına saklanmış nasıl oldu bilmiyorum tüm duyguları aynı anda yaşıyorum şuan karmakarışığım seviniyorum korkuyorum..
İnşallah sağ salim alırım ikisinide. Tek yumurta ikizleri riskli olduğunu biliyorum sizlerden dua bekliyorum inşallah sağ salim tamamlarız bu süreci ve kucağıma alırım inşallahşoktayım halen şoktayım
Etrafında bikaç sene öncesine kadar doğum yapmış birileri varsa söyle , ben diyorum valla utanıcak birşey değil herşey çok pahalı. Çok eksik tamamladım şimdiden. Hala ayarlarım diyenler de var. Erken diye düşünmüyorum bugün baktığımı yarın aynı fiyata bulamıyorum çünküKızlar neredeyse hepimiz ilk 3 ayı tamamladık
İnternette gezinip tüm ihtiyac şeyleri karta ekleyince çok yüksek oluyor ücreti
bebek havlusundan tırnak makasına, süt sağma pompasından küvetine derken derken bir sürü şey var alınacak her ay alsak son aya kalmasa daha iyi olmazmı ki
Sonrada acaba erken mi diyorum
Ben beyaz ağırlıklı seviyorum hem de her cinsiyete uyuyor. Beyaz içinde pamuk gibi oluyorlarBen almak istediğim zaman bir korku giriyor içime , cinsiyet belli olsun öyle. Başlayacağım .. sizce herşey pembe mavi mi olmalı yoksa ikinciyi düşünerek mi hareket etmeliyiz düz renklere mi gitmek gerekir ?
Bana birçok şeyden ikişer tane gerekicek çünkü çalışmaya başladığımda annem bakicak mecburen..ama bizim burda arkadaşlarla aramızda yaptığımız birşey var..önceden doğurmuş olan arkadaşlar sonra doğuranlara az kullanılmış,iyi durumda olan şeylerini veriyor kullanması için (yemek masası,araba koltuğu,banyo havuzu,yürüteç,bebek relax, beşik vs vs)çok güzel bir paylaşım bu çünkü zaten çok az kullanilmislar..sonra yine sahiplerine iade ediyoruz..bana şimdiden birsuru şey verdiler sagolsunlar ben onlardan da kullanmayı düşünüyorum boşuna birsure için kullanılacak şeylere çok para vermeyi düşünmüyorum..o kadar zor durumda ihtiyacı olan çocuklar,insanlar var bebeğim için maddi yardım yaparim diye düşünüyorum...burada ikinci el satım piyasasi yok o yüzden de böyle yardımlaşmalar güzel...Kızlar neredeyse hepimiz ilk 3 ayı tamamladık
İnternette gezinip tüm ihtiyac şeyleri karta ekleyince çok yüksek oluyor ücreti
bebek havlusundan tırnak makasına, süt sağma pompasından küvetine derken derken bir sürü şey var alınacak her ay alsak son aya kalmasa daha iyi olmazmı ki
Sonrada acaba erken mi diyorum
Bende korkuyorum daha bir foto bile çıkmadım göbeğimle,ultrason görüntüsü ile...cinsiyetide belli oldu ama yinede korkuyorum...ben çok fazla pembe veya kızı yansıtan şeylere kaçmayı düşünmüyorum alırken daha çok unisex Alicam öyle bakıyorum sitelere de..bunun sebebi de sonrasında başka ihtiyaç sahiplerine de verebileyim diye,belki ikinci nasip olur onda kullanirim...ama herkesin zevki tabiiki zaten büyüdükçe cinsiyetlerine göre kıyafet tarzı,oyuncakları olucak bebeklikte çokta gerekli görmüyorum ben kullanislilik daha önemli...Ben almak istediğim zaman bir korku giriyor içime , cinsiyet belli olsun öyle. Başlayacağım .. sizce herşey pembe mavi mi olmalı yoksa ikinciyi düşünerek mi hareket etmeliyiz düz renklere mi gitmek gerekir ?
Bence duz renkler daha mantikliBen almak istediğim zaman bir korku giriyor içime , cinsiyet belli olsun öyle. Başlayacağım .. sizce herşey pembe mavi mi olmalı yoksa ikinciyi düşünerek mi hareket etmeliyiz düz renklere mi gitmek gerekir ?
Ya canım ben dedim ki ortak renk alayım 2. De giysin yok ya hep ya mavi ya pembe var sinir oldumBen almak istediğim zaman bir korku giriyor içime , cinsiyet belli olsun öyle. Başlayacağım .. sizce herşey pembe mavi mi olmalı yoksa ikinciyi düşünerek mi hareket etmeliyiz düz renklere mi gitmek gerekir ?
Ben kıyafet cinsiyeti öğrenince başlarız ama küvet olsun bakım ürünleri( tarak,tırnak makası)Ben almak istediğim zaman bir korku giriyor içime , cinsiyet belli olsun öyle. Başlayacağım .. sizce herşey pembe mavi mi olmalı yoksa ikinciyi düşünerek mi hareket etmeliyiz düz renklere mi gitmek gerekir ?
Saolsun bi arkadaşım anakucağı bebek kamerası ve süt sağma pompası vereceğim dedi bende hiç gocunmam biz kullanalım sonra başka bi bebişe veririzEtrafında bikaç sene öncesine kadar doğum yapmış birileri varsa söyle , ben diyorum valla utanıcak birşey değil herşey çok pahalı. Çok eksik tamamladım şimdiden. Hala ayarlarım diyenler de var. Erken diye düşünmüyorum bugün baktığımı yarın aynı fiyata bulamıyorum çünkü
Kesinlikle çok güzel bişe buradada yapıyolar arkadaşlar mesela anne yanı beşiği birinden bulamazsamda 2.el alacağım 4 ay anca kullanacakBana birçok şeyden ikişer tane gerekicek çünkü çalışmaya başladığımda annem bakicak mecburen..ama bizim burda arkadaşlarla aramızda yaptığımız birşey var..önceden doğurmuş olan arkadaşlar sonra doğuranlara az kullanılmış,iyi durumda olan şeylerini veriyor kullanması için (yemek masası,araba koltuğu,banyo havuzu,yürüteç,bebek relax, beşik vs vs)çok güzel bir paylaşım bu çünkü zaten çok az kullanilmislar..sonra yine sahiplerine iade ediyoruz..bana şimdiden birsuru şey verdiler sagolsunlar ben onlardan da kullanmayı düşünüyorum boşuna birsure için kullanılacak şeylere çok para vermeyi düşünmüyorum..o kadar zor durumda ihtiyacı olan çocuklar,insanlar var bebeğim için maddi yardım yaparim diye düşünüyorum...burada ikinci el satım piyasasi yok o yüzden de böyle yardımlaşmalar güzel...
Bende korkuyorum daha bir foto bile çıkmadım göbeğimle,ultrason görüntüsü ile...cinsiyetide belli oldu ama yinede korkuyorum...ben çok fazla pembe veya kızı yansıtan şeylere kaçmayı düşünmüyorum alırken daha çok unisex Alicam öyle bakıyorum sitelere de..bunun sebebi de sonrasında başka ihtiyaç sahiplerine de verebileyim diye,belki ikinci nasip olur onda kullanirim...ama herkesin zevki tabiiki zaten büyüdükçe cinsiyetlerine göre kıyafet tarzı,oyuncakları olucak bebeklikte çokta gerekli görmüyorum ben kullanislilik daha önemli...
Geçen bi tulum aldım eve geldim yakasının dikişi ben kız tulumuyum diye bağırıyorduUnısex alalım dıyoruz da bunun pıyasasını yapmıyolar gercekten unısex bı renk takım bakıyorum ya araba koymuşlar ya kalp renk unısex olsa bıle ıcındekı motifleri cinsiyet içerıklı sadece bazı bı kac dırek duz takımlar var muslın falan beyaz takımlarda bıle motıfle ıs bıtıyor az gercekten unısex cok az var
Büyüyolar yakında hareketleriyle iyice buradayım diyeceklerGünaydın güzel anneler
Benim bebişim karnımda kendini bariz belli etmeye başladı14+4 olduk 3 kilo almışım. Çok mu sizce ya
Bir de ben henüz ne bebeğe ne kendime bir şey alamıyorum. Ya bir şey olursa aldıklarıma bakıp kahrolurum diye..
Aşıcam inşallah bu durumu.
Anne yanı bunu aldık fiyatı uygun bugün yarın kurarız foto atayım istersen KZNHOME Papatya Anne Yanı Beşik - Tamamı 1. Kalite Mdf Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLKesinlikle çok güzel bişe buradada yapıyolar arkadaşlar mesela anne yanı beşiği birinden bulamazsamda 2.el alacağım 4 ay anca kullanacak
Evet, ev işlerini bayaa aksattım ben de bu ara, her gün bi tane bişey yapıyorum valla. Bi gün bi odayı süpürüp siliyorum ertesi gün ötekini napiimMutfakta bile aynı durumu yaşıyorum ev süpüremez hale geldim. Sanki kalbimde çarpıntı oluyor.
Hareket ettiğindeki hissiyatı inanılmaz merak ediyorum.. Geçenlerde bu konuda birileri hissettiğinden bahsetmişti. O gece rüyamda ben de hissediyodumBüyüyolar yakında hareketleriyle iyice buradayım diyecekler
Bende bazen düşünüyorum almasam mı diye ama sonra diyorum ki hiç birsey olmayacak kullandığımız günler gelecek iyi düşünelim kötüyü düşünmeyelim
Canım.ikinci aynı mevsimde mi doğacak ayni donemler olamaz büyük eşyaları beşik araba da uniseks alınıp kıyafetler de yapmamak lazım bence çokBen almak istediğim zaman bir korku giriyor içime , cinsiyet belli olsun öyle. Başlayacağım .. sizce herşey pembe mavi mi olmalı yoksa ikinciyi düşünerek mi hareket etmeliyiz düz renklere mi gitmek gerekir ?
Gülerek kullan canım benimmmmAnne yanı bunu aldık fiyatı uygun bugün yarın kurarız foto atayım istersen KZNHOME Papatya Anne Yanı Beşik - Tamamı 1. Kalite Mdf Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?