2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Arkadaşlar 2 gündür ayakta bile duramıyorum nefes nefese kalıyorum. Neden oluyor bilen var mı acaba?
Hamilelikte vücuttaki kan miktarı arttığı için oksijen ihtiyacının da arttığını, doğal olarak daha fazla nefes nefese kalındığını okudum yakın zamanda. Bende de oluyor dinlene dinlene yürüyorum.

Mutfakta bile aynı durumu yaşıyorum ev süpüremez hale geldim. Sanki kalbimde çarpıntı oluyor.

Hémoglobin dusmeye baslamis bende
Demir degerim suan normalde ama Hémoglobine bakiyolar bide
Sen sonuclarini kendin gorebiliyomusun? Kac degerin?
5.haftada başka bi kliniğe gidiyordum ordan çıktı olarak almıştım hemoglobin iyiydi 13 Tü sonra klinik değiştirdim burda vermiyor da söylemiyor da en son gittiğimizde de saçlarımın çok aşırı döküldüğünü ve normalde de demir anemim olduğunu söyledim ama yine yazmadı yine yazmadı

Mutfakta bile aynı durumu yaşıyorum ev süpüremez hale geldim. Sanki kalbimde çarpıntı oluyor.
Bu bende çok erken başladı nefes nefese kalıyorum ve çarpıntım oluyor sanki koşmuşum gibi , bir da ağzım açıkken çok rahat nefes alıyorum kapalıyken zaman zaman zor oluyor sanki nezleymişim gibi yani en başlarından beri bende böyle gidiyor doktorum da bi şey demedi bence normal tüm dolaşım sistemimizi hatta tüm sistemlerimizi etkiliyor yavrular

Bakıp mi yazmadı peki

Uyurken burun bandı kullanmak lazım aslında hep unutuyorum bir de internette nabız oksijen seviyesini parmak ucuyla ölçen minik pulse oksimetreler var fiyatlar da çok uygun tüm gebeler de olmalı hatta durumu olan tansiyon aleti de almalı çünkü kontrol etmiyorlar her zaman

Cok ilginc
Normalde anemin oldugu icin demir icmelisin kaldiki suan hamilesin ekstra verilmesi gerek mutlaka
Sen nerdeydin cnm? Almanyami Hollandamiydi yanlismi hatirladim

Cok ilginc
Normalde anemin oldugu icin demir icmelisin kaldiki suan hamilesin ekstra verilmesi gerek mutlaka
Sen nerdeydin cnm? Almanyami Hollandamiydi yanlismi hatirladim
13 se iyi aslinda ama demirin kac cokmu dusukde ya
Sonuclari vermemeleri cok ilginc
Senin girip bakabilecegin bi sistem yokmu
Bizimde ele vermiyolar ama ben sistemdeb bakiyorum herseye

Ayy çok erken değil mi böyle devam ederse ev çöplüğe döner. Çok yediğimden mi oluyor dedim akşamları biraz fazla kaçırıyorum yemeği.

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah Ablamın bi arkadaşının da ikizleri var tek yumurta o da 12.haftada gözükmüştü. Bizim ailede de ikizlik var bana da dedi benim 12.haftada gözüktü diğeri hazırlıklı ol senin de ikiz olabilir diye ben de Allah aşkına saçmalama yaa nası göremezler sene kaç olmuş demiştim. O da üniversite hastanesinde takipli hastaydı ve ikizleri normal doğurmuştu seni duyunca ona daha da hak verdim demek ki cidden olabiliyormuş

Kızlar neredeyse hepimiz ilk 3 ayı tamamladık
İnternette gezinip tüm ihtiyac şeyleri karta ekleyince çok yüksek oluyor ücreti
bebek havlusundan tırnak makasına, süt sağma pompasından küvetine derken derken bir sürü şey var alınacak her ay alsak son aya kalmasa daha iyi olmazmı ki
Sonrada acaba erken mi diyorum

Valla ben her ay alıp yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum çünkü doğum zamanı gelince hem iyice zamlanacak hemde hepsi bir arada çok pahalı olacak şimdi ne alırsak kar

Bence kesınlıkle oyle bende ılk hamılelgımde her ay bıseyını aldım 35. Haftada cantamı bıle yapıp koymustum kenarıya hıc eksıgım yoktu son aylarda da evle ılgılendım temızlıgı vs buzluk doldurma gıbı

Günaydın kızlar yarın yolculuk var miniğimle inşallah iyidir çünkü evde sürekli bir kavga var sağlıkçı arkadaşlar 12. Haftada hangi kontolller yapılmalı buna da baktır dedikleriniz var mı kafam çok dağınık şu mübarek günlerde canımı sıkan herkesi Allah a havale ediyorum

Valla ben her ay alıp yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum çünkü doğum zamanı gelince hem iyice zamlanacak hemde hepsi bir arada çok pahalı olacak şimdi ne alırsak kar
Aynen işte bende başlayayım ozaman tırnak makası bile alıp koymak önemli

Ben unuttum canım ya napmıştım acaba 12 sene oluyo neredeyse çok bilmiş kocam doğunca almıştık diyo ama yavaştan alıcam artık

Ben almak istediğim zaman bir korku giriyor içime , cinsiyet belli olsun öyle. Başlayacağım .. sizce herşey pembe mavi mi olmalı yoksa ikinciyi düşünerek mi hareket etmeliyiz düz renklere mi gitmek gerekir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…