- 20 Eylül 2022
- 1.250
- 1.485
- 63
Hamilelikte vücuttaki kan miktarı arttığı için oksijen ihtiyacının da arttığını, doğal olarak daha fazla nefes nefese kalındığını okudum yakın zamanda. Bende de oluyor dinlene dinlene yürüyorum.Arkadaşlar 2 gündür ayakta bile duramıyorum nefes nefese kalıyorum. Neden oluyor bilen var mı acaba?
Mutfakta bile aynı durumu yaşıyorum ev süpüremez hale geldim. Sanki kalbimde çarpıntı oluyor.Hamilelikte vücuttaki kan miktarı arttığı için oksijen ihtiyacının da arttığını, doğal olarak daha fazla nefes nefese kalındığını okudum yakın zamanda. Bende de oluyor dinlene dinlene yürüyorum.
5.haftada başka bi kliniğe gidiyordum ordan çıktı olarak almıştım hemoglobin iyiydi 13 Tü sonra klinik değiştirdim burda vermiyor da söylemiyor da en son gittiğimizde de saçlarımın çok aşırı döküldüğünü ve normalde de demir anemim olduğunu söyledim ama yine yazmadı yine yazmadıHémoglobin dusmeye baslamis bende
Demir degerim suan normalde ama Hémoglobine bakiyolar bide
Sen sonuclarini kendin gorebiliyomusun? Kac degerin?
Kesinlikle öyleBu benhayatımın en mutlu, sorumsuz, tatlı uykuları
Bu bende çok erken başladı nefes nefese kalıyorum ve çarpıntım oluyor sanki koşmuşum gibi , bir da ağzım açıkken çok rahat nefes alıyorum kapalıyken zaman zaman zor oluyor sanki nezleymişim gibi yani en başlarından beri bende böyle gidiyor doktorum da bi şey demedi bence normal tüm dolaşım sistemimizi hatta tüm sistemlerimizi etkiliyor yavrularMutfakta bile aynı durumu yaşıyorum ev süpüremez hale geldim. Sanki kalbimde çarpıntı oluyor.
Bakıp mi yazmadı peki5.haftada başka bi kliniğe gidiyordum ordan çıktı olarak almıştım hemoglobin iyiydi 13 Tü sonra klinik değiştirdim burda vermiyor da söylemiyor da en son gittiğimizde de saçlarımın çok aşırı döküldüğünü ve normalde de demir anemim olduğunu söyledim ama yine yazmadı yine yazmadı
Uyurken burun bandı kullanmak lazım aslında hep unutuyorum bir de internette nabız oksijen seviyesini parmak ucuyla ölçen minik pulse oksimetreler var fiyatlar da çok uygun tüm gebeler de olmalı hatta durumu olan tansiyon aleti de almalı çünkü kontrol etmiyorlar her zamanBu bende çok erken başladı nefes nefese kalıyorum ve çarpıntım oluyor sanki koşmuşum gibi , bir da ağzım açıkken çok rahat nefes alıyorum kapalıyken zaman zaman zor oluyor sanki nezleymişim gibi yani en başlarından beri bende böyle gidiyor doktorum da bi şey demedi bence normal tüm dolaşım sistemimizi hatta tüm sistemlerimizi etkiliyor yavrular
Ay iyi bariEvet kuzum normal olanı bu boyledir bu hep yanı
Cok ilginc5.haftada başka bi kliniğe gidiyordum ordan çıktı olarak almıştım hemoglobin iyiydi 13 Tü sonra klinik değiştirdim burda vermiyor da söylemiyor da en son gittiğimizde de saçlarımın çok aşırı döküldüğünü ve normalde de demir anemim olduğunu söyledim ama yine yazmadı yine yazmadı
5.haftada başka bi kliniğe gidiyordum ordan çıktı olarak almıştım hemoglobin iyiydi 13 Tü sonra klinik değiştirdim burda vermiyor da söylemiyor da en son gittiğimizde de saçlarımın çok aşırı döküldüğünü ve normalde de demir anemim olduğunu söyledim ama yine yazmadı yine yazmadı
13 se iyi aslinda ama demirin kac cokmu dusukde yaCok ilginc
Normalde anemin oldugu icin demir icmelisin kaldiki suan hamilesin ekstra verilmesi gerek mutlaka
Sen nerdeydin cnm? Almanyami Hollandamiydi yanlismi hatirladim
Ayy çok erken değil mi böyle devam ederse ev çöplüğe döner. Çok yediğimden mi oluyor dedim akşamları biraz fazla kaçırıyorum yemeği.Bu bende çok erken başladı nefes nefese kalıyorum ve çarpıntım oluyor sanki koşmuşum gibi , bir da ağzım açıkken çok rahat nefes alıyorum kapalıyken zaman zaman zor oluyor sanki nezleymişim gibi yani en başlarından beri bende böyle gidiyor doktorum da bi şey demedi bence normal tüm dolaşım sistemimizi hatta tüm sistemlerimizi etkiliyor yavrular
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahKIZLAR HAYATIMIN SOKUNU YAŞIYORUMdün doktora gittim 3 ay boyunca göremediğimiz birşeyi gördük hepimiz şoktayız. Tek yumurta ikizlerine hamileyim nasıl gözükmedi diğer bebeğin arkasına saklanmış nasıl oldu bilmiyorum tüm duyguları aynı anda yaşıyorum şuan karmakarışığım seviniyorum korkuyorum..
İnşallah sağ salim alırım ikisinide. Tek yumurta ikizleri riskli olduğunu biliyorum sizlerden dua bekliyorum inşallah sağ salim tamamlarız bu süreci ve kucağıma alırım inşallahşoktayım halen şoktayım
Valla ben her ay alıp yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum çünkü doğum zamanı gelince hem iyice zamlanacak hemde hepsi bir arada çok pahalı olacak şimdi ne alırsak karKızlar neredeyse hepimiz ilk 3 ayı tamamladık
İnternette gezinip tüm ihtiyac şeyleri karta ekleyince çok yüksek oluyor ücreti
bebek havlusundan tırnak makasına, süt sağma pompasından küvetine derken derken bir sürü şey var alınacak her ay alsak son aya kalmasa daha iyi olmazmı ki
Sonrada acaba erken mi diyorum
Bence kesınlıkle oyle bende ılk hamılelgımde her ay bıseyını aldım 35. Haftada cantamı bıle yapıp koymustum kenarıya hıc eksıgım yoktu son aylarda da evle ılgılendım temızlıgı vs buzluk doldurma gıbıKızlar neredeyse hepimiz ilk 3 ayı tamamladık
bebek havlusundan tırnak makasına, süt sağma pompasından küvetine derken derken bir sürü şey var alınacak her ay alsak son aya kalmasa daha iyi olmazmı ki
Aynen işte bende başlayayım ozaman tırnak makası bile alıp koymak önemliValla ben her ay alıp yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum çünkü doğum zamanı gelince hem iyice zamlanacak hemde hepsi bir arada çok pahalı olacak şimdi ne alırsak kar
Ben unuttum canım ya napmıştım acaba 12 sene oluyo neredeyse çok bilmiş kocam doğunca almıştık diyoBence kesınlıkle oyle bende ılk hamılelgımde her ay bıseyını aldım 35. Haftada cantamı bıle yapıp koymustum kenarıya hıc eksıgım yoktu son aylarda da evle ılgılendım temızlıgı vs buzluk doldurma gıbı
Ben almak istediğim zaman bir korku giriyor içime , cinsiyet belli olsun öyle. Başlayacağım .. sizce herşey pembe mavi mi olmalı yoksa ikinciyi düşünerek mi hareket etmeliyiz düz renklere mi gitmek gerekir ?Kızlar neredeyse hepimiz ilk 3 ayı tamamladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?