Ay ciddi misinBenımde anne tarafım komple seker hastası hatta erken yasta olan dahı var kımseye yaptırmayın dememama ben yaptırmayacağım dayanamam yok asla oğlumda en zorlandığım testlerden tek ve en ve biridir ben oğlumda ne oyle cok mıdem bulandı nede işte benı cok sarstı yıyıp ıcıyordum bı ıkı hafta sabahları bısıler yıyene kadar mıdem bulanırdı kı o bulantı degılmıs bıle bu bebıste anladım ilk ve tek kez oyle honkure honkure o testten sonra kustum zaten tatlı sevıyorum aman nolcak bı sıse ıcecek ıcerım gecerım bes tane baklava yemıs gıbı dusun dedım kendıme falan doktor zorlamaz umarım dıye dusunuyorum gerçekten ben fena olmustum ıstemedıgımı soyleyecegım sonuclarım da normal cıkmıstı o zaman Bu kadar tatlı yıyemezken onu ıcemem ay yok no
Esın cok komık ya heyacanı var ama ne guzel
Gönlünden geçen neyse o olsun canım inşallahValla bende öyleyim
Oğlumda limonu kabuğuyla yerdim bundada öyleyim cinsiyetini bilmiyorum henüz bakalım erkek çıkarsa bende kesinlikle ekşi erkek dicem
Tarlıdan tiksinmiştim ben yeni yeni yiyebiliyorum
Annem ciddi sekilde seker hastasi
Ilk gebelikte seker yuklemesi yapilmadi
Ikincisinde yaptirdim cok pisman oldum 3 gun kendime gelemedim ve doguma kadar seker kullanamadim. Emzirirken bi patlama yasamistim4 gunde 1 kutu helva yiyodum
Bunda dusunmuyorum
Zaten her kan tahlilinde seker orani gorunuyo arti seker olursa semptomlari oluyo.
Sirf laf olsun diye yapiliyo gercektende. En azindan kendi adima konusuyorum.
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlatla doldursun yerini canımKızlar ben bugün ikili teste geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Hastahanedeyim yarın kürtaj yapacaklar. Çok üzgünüm yine devam etmedi.
Ay bende gordum o vıdeoyu bugun guldukce aklıma o görüntü geliyor şimdiAy ciddi misin
Zaten midemle başım dertte ben hiç yaptıramam onu o zaman olmadı düzenli şeker ölçümü yaparım doktora da söylerim midesi aşırı hassas biriyim bir de öyle rezil olmayayım
Haha evet ya aşırı komik bir adam hamile kaldığımdan beri daha da komik oldu dün bana video atmış bebek var ultrason görüntüsünde işte bir normal hali var bir de anne güldüğü zamanki hali çocuk resmen içeride çalkalanıyor anne gülünce
Diyorum yeter beni güldürüp durma senin yüzünden çocuk ayran oldu içeride
Gönlünden geçen neyse o olsun canım inşallahhiç belli olmuyor ya iki hamilelikte birebir aynı belirtisi olup farklı cinsiyet doğuran da çok duydum
Off sanırım iyice emin oldum yaptırmayacağım ben de zaten emin değildim yaptırmama kısmına daha yakındım şeker takibi yapmayı teklif edeceğim doktora eğer diretirse
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıkla en hayırlı zamanda tekrarını nasip etsin inşallah. Rabbim içini ferahlatsınKızlar ben bugün ikili teste geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Hastahanedeyim yarın kürtaj yapacaklar. Çok üzgünüm yine devam etmedi.
EvetÖzel hastaneye mi gitmiştiniz acaba
13 haftalıkken 17 haftaya kadar erkek denildi farklı Bir doktora gittim 18 haftalıkken kesin olmamakla kız denildiHayddiiiii banada 3 farklı doktor erkek dedi kendime erkeğe alıştırdım artık yakaçıncı haftada kız denildi
Sizin ultrason Fotonuza bakabilir miyim benimle aynı mi dieHayddiiiii banada 3 farklı doktor erkek dedi kendime erkeğe alıştırdım artık yakaçıncı haftada kız denildi
Ins bise yoktur suan kahverengi devam ediyor ama doktorum adet kanamandan fazlasi olursa gel dediBenimde bugün demir ilaci yüzünden kabızlık yaşadım.. biraz zorlayinca belli belirsiz pembe leke geldi sonrada kahverengiye döndü..bende zorlandığım için oldu diye düşünüyorum.. yarin tekrar ederse mutlaka gidecegim doktora.. şuan geçti mi peki? Ne durumdasın?
Benim annem Osmaniyeli Babam AdanaOsmaniye
Evet terletip yiyoruz
Aman gozunu seveyim ne erik ne goruk aşermemem gerek cunku burda arasam bulamam kalkip taaa Türkiyeye gitmem gerek oda bana pahaliya maal olur
Ayni dert bende de var yuzum sivilce dolu herkes dedi kizBen kizima hamileyken goruk aserdim
Bizim oralarda goruk derler. Uzum olmadan ufak ufak oluyo ya ona diyoruz
Ben zaten herseyi ters yasiyorum
Kizda cirkinlesirsin denir ben 2 sindede cok guzel olmustum
Bebek gibi cildim olduydu sanki nur inmisti yuzume
Bunda hergun bi sivilceyle uyaniyorum ve putur putur oldu yuzum
Ben oğlumda felakettı cıldım o tahrıbatların gecmesi ıkı seneyı aldı belkiAyni dert bende de var yuzum sivilce dolu herkes dedi kizama erkek
Allah korusun.. sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım hepimizIns bise yoktur suan kahverengi devam ediyor ama doktorum adet kanamandan fazlasi olursa gel dedi
Geçmiş olsunKızlar oğlum taburcu oldu hastaneden,öpücük hastalığı virüsünden dolayı yatıyordu.bu süreçte dalakta büyüme oldu,karaciğer enzimleri tam anlamıyla düşmedi 6 ayda anca düşüyormuş.haftaya kontrolü var inşallah tamamen iyileşir..
14+2 haftalık hamileyim cinsiyetini göstermemek için elinden geleni yapıyornamaz kılar pozisyondaydı.doktor bayramdan sonra gel dedi ama bi çılgınlık yapıp yarın için başka doktorlar randevu aldım.inşallah öğrenebilirim..doktor kan ilacı ve vitamin vermişti bulantıyı arttırıyor.prilam dr içiyorum ama hala kokulara yemeklere karşı bulantım var.göğüs hassasiyetim geçti.karnım iyice çıktı.kiloluyum zaten kocaman bişey olcam gidiş geliş.
Bana da onu söylediler ilk defa duydum benimki Beyaz ve yumuşak ama cinsiyeti kızKızlar hadı bakalım topuklarınız hangı renk beyaz ve yumusak ıse erkek yesıle calısıyorsa kızmısbenımkı kıpkırmızı cınsıyetı netleşenler ozellıkle tuttumu
Bizim de öyle olur da gerek görmez inşallah canımAy bende gordum o vıdeoyu bugun guldukce aklıma o görüntü geliyor şimdi
Kuzum sadece sekerli su ıcmeden aclık tokluk bakıyor bazı doktorlar gerek gorurse ıstıyor seker yüklemesini
Amin inşallah canım rabbim sana ve isteyen herkese en yakın zamanda sağlıklı evlat nasip etkinay maşallaahhhh, canımmm ıkızler mı ,suphannallaahhh
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?