2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay ciddi misin
Zaten midemle başım dertte ben hiç yaptıramam onu o zaman olmadı düzenli şeker ölçümü yaparım doktora da söylerim midesi aşırı hassas biriyim bir de öyle rezil olmayayım
Haha evet ya aşırı komik bir adam hamile kaldığımdan beri daha da komik oldu dün bana video atmış bebek var ultrason görüntüsünde işte bir normal hali var bir de anne güldüğü zamanki hali çocuk resmen içeride çalkalanıyor anne gülünce
Diyorum yeter beni güldürüp durma senin yüzünden çocuk ayran oldu içeride

Valla bende öyleyim
Oğlumda limonu kabuğuyla yerdim bundada öyleyim cinsiyetini bilmiyorum henüz bakalım erkek çıkarsa bende kesinlikle ekşi erkek dicem
Tarlıdan tiksinmiştim ben yeni yeni yiyebiliyorum
Gönlünden geçen neyse o olsun canım inşallah hiç belli olmuyor ya iki hamilelikte birebir aynı belirtisi olup farklı cinsiyet doğuran da çok duydum

Off sanırım iyice emin oldum yaptırmayacağım ben de zaten emin değildim yaptırmama kısmına daha yakındım şeker takibi yapmayı teklif edeceğim doktora eğer diretirse

Kızlar ben bugün ikili teste geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Hastahanedeyim yarın kürtaj yapacaklar. Çok üzgünüm yine devam etmedi.
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlatla doldursun yerini canım bir daha yaşatmasın

Ay bende gordum o vıdeoyu bugun guldukce aklıma o görüntü geliyor şimdi
Kuzum sadece sekerli su ıcmeden aclık tokluk bakıyor bazı doktorlar gerek gorurse ıstıyor seker yüklemesini

Kızlar ben bugün ikili teste geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Hastahanedeyim yarın kürtaj yapacaklar. Çok üzgünüm yine devam etmedi.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıkla en hayırlı zamanda tekrarını nasip etsin inşallah. Rabbim içini ferahlatsın

Ins bise yoktur suan kahverengi devam ediyor ama doktorum adet kanamandan fazlasi olursa gel dedi

Osmaniye
Evet terletip yiyoruz
Aman gozunu seveyim ne erik ne goruk aşermemem gerek cunku burda arasam bulamam kalkip taaa Türkiyeye gitmem gerek oda bana pahaliya maal olur
Benim annem Osmaniyeli Babam Adana
Erik getiriyorlar buraya ama daha gelmedi şuan hangi ülkedesin canım

Ayni dert bende de var yuzum sivilce dolu herkes dedi kiz ama erkek

Ayni dert bende de var yuzum sivilce dolu herkes dedi kiz ama erkek
Ben oğlumda felakettı cıldım o tahrıbatların gecmesi ıkı seneyı aldı belki bir akrabam suratıma bakıp ayy cok cırkınleşmişsin diyip suratını buruşturup, kesın kız demişti

Geçmiş olsun benimde bebiş geçen hafta secde pozisyonundaydi hatta fotosu Atayım benimkine büyük ihtimalle kız dedi bakalım

Eklentiler

• IMG-20230412-WA0003.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar 12. Haftda mide bulantım kesilmişti şimdi 14+2 yim üç dört gündür afedersiniz aşırı kusturuyor az önce o kadar öğürdüm ki boğazım zedelenmiş resmen karnım çok ağırıyor zorlandım diye mi böyle oldu

Bu aralar beni yine bi iyi mi stresi basmaya başladı bi süre iyiydim niye oldu anlamadım. Çok okuyorum ya sanırım o yüzden oluyor, google kapanmalı Her araştırma sonucumda başka bi stres başlıyor. Bi de doktor 1 ay sonra gel dedi o bile stres, ben 2 hafta sonra yine giderim kesin Dün çok dua ettim, bütün hamişler için de dua ettim sağlıkla gelsin bebişleri diye. Geçsin şu 6 ay çabucak alalım kucağımıza

Ay bende gordum o vıdeoyu bugun guldukce aklıma o görüntü geliyor şimdi
Kuzum sadece sekerli su ıcmeden aclık tokluk bakıyor bazı doktorlar gerek gorurse ıstıyor seker yüklemesini
Bizim de öyle olur da gerek görmez inşallah canım
Hem psikolojik hem fizyolojik ne zormuş hamilelik ya keşke gözümü açsam kapatsam doğmuş olsa off

ay maşallaahhhh, canımmm ıkızler mı ,suphannallaahhh
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahh
Amin inşallah canım rabbim sana ve isteyen herkese en yakın zamanda sağlıklı evlat nasip etkin inşallah sağlıklı birşekilde canlarımı kucağıma alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…