2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bence erkek sağlıkcakla gelsin

Papatyamaviss canim ilk sayfada tabloya baktim soyle bi cinsiyetleri goreyim diye , henuz yazmamisin hepsini bir yazmak icinmi bekliyosun
Kuzum burda soyledım de kacırmıssındır ben işten ayrıldıktan sonra takip edemiyorum şahsi bilgisayarım yok işe gittikçe hallediyordum telefondan olmuyor çok zor , bu haliyle devralıp doldurabilecek birisi varsa çok sevinirim

Merhaba park yatak alan arkadaşlar ne marka tercih ettiniz acaba. Bir de park yatağın içine alınan yatak sünger mi normal raylı yatak mi tercih etmemiz gerekiyor. Bilgisi olanlar yatak için de hangi marka hangi model tercih etti paylaşırsa çok sevinirim

Ah bilmiyodum canim kusura bakma
Bende telefondan giriyorum bilgisayardan girmek icin sifremi bilmem lazim

Bende bilgisayar olsa severim böyle işleri de geçenlerde bozuldu laptopum

Kızımda baby me kullandım yatağı da yatas in önce yatağı ama ilk 4 ay reflu yatağında yatıyor genelde

Kızlar aile hekimi kan sonuçlarıma bakmadan decavit yazdı. Normalde açlık harici mide bulantısı çekmeyen ben mahvoldum. Midem bulanıyor kusturma aşamasına getiriyor ve aşırı uyku yapıyor. Bir de bende özellikle sabahları idrarda yanma ve damla damla gelme hissi oluyor enfeksiyon kapmış olabilir miyim.

Dediğin şekilde ise muhtemelen olabilir bol su için

Decavit bende hiç öyle yan etkiler yapmadı. İdrarda yanma varsa enfeksiyon olabilir en az 3 litre su içmen lazım. Geçmezse bi tahlil verebilirsin,gebelikte kullanılan ilaçlar var idrar yolu enfeksiyonu için ben kullandım 2 kere tek kullanımlık ilaç verdi.

Papatyamaviss canim ilk sayfada tabloya baktim soyle bi cinsiyetleri goreyim diye , henuz yazmamisin hepsini bir yazmak icinmi bekliyosun
Cinsiyetleri görmek için yukardaki ankete bakabilirsin canım ben ordan baktım ☺ 33 Erkek 26 kız ile erkekler çoğunlukta şu an

Ayy maşallah ne güzel, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, eşim 4 kardeş ve büyüyünce nasıl güzel bir durum olduğunu anlıyorsun, inşallah seninkilerde bir arada huzurla büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…