Bende seyirme ve bişey atma gibi oluyor hareketmi ediyor anlamadımInsallah kuzumbu karninda hissiyat nasil oluyor ya. Seyirme gibi diyorlar bana daha cok karincalanma gibi geliyor
Bence erkek sağlıkcakla gelsinHerkese merhaba, umarım her şey yolundadır. Burada cinsiyet tahmini soruları gördükçe üyeleri darladığını düşünüyordum ancak şu an aynı darlamayı ben yapacağım
Ben ikidir inanılmaz suratsız doktorlara denk geliyorum, böyle ifade etmek istemezdim ama... Cinsiyetin c'sini soramadım öyle söyleyeyim. Sizin bir tahmininiz olur mu acaba deneyimli üyelerHaftaya randevum var ama heyecan böyle saçmalatıyormuş Herkese çok sevgiler.
Insallah bir an once tam hissederizBende seyirme ve bişey atma gibi oluyor hareketmi ediyor anlamadım
Ayy hadi bakalımBence erkek sağlıkcakla gelsin
Evet ya artık tam hissetmek istiyorumInsallah bir an once tam hissederiz
Askım aldığını atsanaaaa bılıyorum konusmaları da hangi modeliBebek arabası aldım maxi cosikabin boy 6.8 kilo en hafif arabalardan birini aldım travelle uğraşamam çünkü taşımam gerekebilir puset aldım
Kuzum burda soyledım de kacırmıssındır ben işten ayrıldıktan sonra takip edemiyorum şahsi bilgisayarım yok işe gittikçe hallediyordum telefondan olmuyor çok zor , bu haliyle devralıp doldurabilecek birisi varsa çok sevinirimPapatyamaviss canim ilk sayfada tabloya baktim soyle bi cinsiyetleri goreyim diye , henuz yazmamisin hepsini bir yazmak icinmi bekliyosun
Dur bi dakikaAskım aldığını atsanaaaa bılıyorum konusmaları da hangi modeli
Hadi güle güle kullan kuzumDur bi dakika
Ah bilmiyodum canim kusura bakmaKuzum burda soyledım de kacırmıssındır ben işten ayrıldıktan sonra takip edemiyorum şahsi bilgisayarım yok işe gittikçe hallediyordum telefondan olmuyor çok zor , bu haliyle devralıp doldurabilecek birisi varsa çok sevinirim
Bende bilgisayar olsa severim böyle işleri de geçenlerde bozuldu laptopumKuzum burda soyledım de kacırmıssındır ben işten ayrıldıktan sonra takip edemiyorum şahsi bilgisayarım yok işe gittikçe hallediyordum telefondan olmuyor çok zor , bu haliyle devralıp doldurabilecek birisi varsa çok sevinirim
Kızımda baby me kullandım yatağı da yatas in önce yatağı ama ilk 4 ay reflu yatağında yatıyor geneldeMerhaba park yatak alan arkadaşlar ne marka tercih ettiniz acaba. Bir de park yatağın içine alınan yatak sünger mi normal raylı yatak mi tercih etmemiz gerekiyor. Bilgisi olanlar yatak için de hangi marka hangi model tercih etti paylaşırsa çok sevinirim
Dediğin şekilde ise muhtemelen olabilir bol su içinKızlar aile hekimi kan sonuçlarıma bakmadan decavit yazdı. Normalde açlık harici mide bulantısı çekmeyen ben mahvoldum. Midem bulanıyor kusturma aşamasına getiriyor ve aşırı uyku yapıyor. Bir de bende özellikle sabahları idrarda yanma ve damla damla gelme hissi oluyor enfeksiyon kapmış olabilir miyim.
Decavit bende hiç öyle yan etkiler yapmadı. İdrarda yanma varsa enfeksiyon olabilir en az 3 litre su içmen lazım. Geçmezse bi tahlil verebilirsin,gebelikte kullanılan ilaçlar var idrar yolu enfeksiyonu için ben kullandım 2 kere tek kullanımlık ilaç verdi.Kızlar aile hekimi kan sonuçlarıma bakmadan decavit yazdı. Normalde açlık harici mide bulantısı çekmeyen ben mahvoldum. Midem bulanıyor kusturma aşamasına getiriyor ve aşırı uyku yapıyor. Bir de bende özellikle sabahları idrarda yanma ve damla damla gelme hissi oluyor enfeksiyon kapmış olabilir miyim.
Cinsiyetleri görmek için yukardaki ankete bakabilirsin canım ben ordan baktım ☺ 33 Erkek 26 kız ile erkekler çoğunlukta şu anPapatyamaviss canim ilk sayfada tabloya baktim soyle bi cinsiyetleri goreyim diye , henuz yazmamisin hepsini bir yazmak icinmi bekliyosun
Bende seyirme ve bişey atma gibi oluyor hareketmi ediyor anlamadım
Ayy maşallah ne güzel, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, eşim 4 kardeş ve büyüyünce nasıl güzel bir durum olduğunu anlıyorsun, inşallah seninkilerde bir arada huzurla büyürAmin canim insallah Rabbim seninde gonlune gore sagliklisini versin
Ya acikcasi gonlumden ne geciyo bende bilmiyorum
2 kizim var 3.de kiz olabilir, erkek sansimda 4e kalir artik
Erkeksede 4.yu dusunuyoruz ama nasipse tabikide
Ay bilmiyorum ikisinede hazirlikliyim
Hayirlisi neyse o olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?