2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aile hakimine yazdır dedi doktor ama o kadar ilgisiz ki kansızlık var mı diye bana soruyor. Kan sonuçlarıma bakmadı. İdrar problemini ona sordum bir daha olursa test yaparız dedi.

Aile hakimine yazdır dedi doktor ama o kadar ilgisiz ki kansızlık var mı diye bana soruyor. Kan sonuçlarıma bakmadı. İdrar problemini ona sordum bir daha olursa test yaparız dedi.
Allah Allah doktor değiştirme şansın yok mu, öyle şey mi olurmuş. Ama illa ilaç demiyorlar 3 litre su iç ve idrarını tutma hiç, geçer inşallah

Enfeksiyon da Mide bulantısı yapar . Ama decavit den oluyor diyorsan eczacıya danışıp değiştirebilirsin aslında ama bir tahlil dr yaptır

Yüzünü erkeğe benzettim:))

Ikisni söyle ekledim

Eklentiler

• Screenshot_20230427_001404_Chrome.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20230427_001802_Google.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 70
Ne güzel şeyler almışsınız bizde tek hevesli benim eşimde tık yok Ben de bundan örücem yavru kuşuma el ile örülüyormuş battaniye olacak yapımı da epey kolay yoksa şiş tığ hiç beceremem

Eklentiler

• Screenshot_20230424_230637_Trendyol.webp
    34 KB · Görüntüleme: 72
Hiç anlamam ama içimden kız geçti ya bir de nub mu ne bende tutmadı

Satilucky canın hepsiburada indirim vardı pusetiyle beraber dediğin fiyattan 1500 tl ucuza aldım haberin olsun
Benim attığım modeli almışsın sanırım canım güle güle kullan inşallah memnun kalırsınDün çok güzel bir indirim vardı iyi almışsın ara aparatını da aldın mı?Dün sepete atıp baktım hepsi 7 bin ediyordu sanırım umarım sende o kadar uyguna almışsındır.
Ben hala bakıyorum bir de bebek alışverişinde eşimle ters düşüyoruz biraz
Ben yoyko park yatak aldım içinin yatağını henüz almadım yatak ve reflü yatağını birlikte alacağım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…