- 20 Eylül 2022
- 1.250
- 1.485
- 63
Üşütmemeye de dikkat ediyorum ama 2 litreye yakın içiyorum suDediğin şekilde ise muhtemelen olabilir bol su için
Aile hakimine yazdır dedi doktor ama o kadar ilgisiz ki kansızlık var mı diye bana soruyor. Kan sonuçlarıma bakmadı. İdrar problemini ona sordum bir daha olursa test yaparız dedi.Decavit bende hiç öyle yan etkiler yapmadı. İdrarda yanma varsa enfeksiyon olabilir en az 3 litre su içmen lazım. Geçmezse bi tahlil verebilirsin,gebelikte kullanılan ilaçlar var idrar yolu enfeksiyonu için ben kullandım 2 kere tek kullanımlık ilaç verdi.
Allah Allah doktor değiştirme şansın yok mu, öyle şey mi olurmuş. Ama illa ilaç demiyorlar 3 litre su iç ve idrarını tutma hiç, geçer inşallahAile hakimine yazdır dedi doktor ama o kadar ilgisiz ki kansızlık var mı diye bana soruyor. Kan sonuçlarıma bakmadı. İdrar problemini ona sordum bir daha olursa test yaparız dedi.
Decavit kullanmaya başladığımdan beri böyleyim. Sadece sabahları oluyor veya üşütünce. En iyisi tahlil yaptırayımEnfeksiyon da Mide bulantısı yapar . Ama decavit den oluyor diyorsan eczacıya danışıp değiştirebilirsin aslında ama bir tahlil dr yaptır
Tuvaletten çıkamıyorum çok yoruldumAllah Allah doktor değiştirme şansın yok mu, öyle şey mi olurmuş. Ama illa ilaç demiyorlar 3 litre su iç ve idrarını tutma hiç, geçer inşallah
Yüzünü erkeğe benzettim:))Herkese merhaba, umarım her şey yolundadır. Burada cinsiyet tahmini soruları gördükçe üyeleri darladığını düşünüyordum ancak şu an aynı darlamayı ben yapacağım
Ben ikidir inanılmaz suratsız doktorlara denk geliyorum, böyle ifade etmek istemezdim ama... Cinsiyetin c'sini soramadım öyle söyleyeyim. Sizin bir tahmininiz olur mu acaba deneyimli üyelerHaftaya randevum var ama heyecan böyle saçmalatıyormuş Herkese çok sevgiler.
Tamam onu bırakın bir de tahlil yaptırın olmadı duruma göre karar verin kadın doğum uzmanı daha iyi bilirDecavit kullanmaya başladığımdan beri böyleyim. Sadece sabahları oluyor veya üşütünce. En iyisi tahlil yaptırayım
Bir de vitaminleri sormuştu biri şu an bunları kullanıyorum
Çok sağol canımHadi güle güle kullan kuzum
Ozaman benim hissettiğim değil@Devakus seyırmeden çok gıdıklanıp orda mınık mınık bısıler gezınıyor gibi
Bana bitek decavit verdi ya. Hamilelikten 1 ay önce bütün vitaminlerime baktırmıştım ona baktı doktor değerler iyi dedi ondan herhalde gerek duymuyorlar. Herkeste bi kaç tane vitamin varBir de vitaminleri sormuştu biri şu an bunları kullanıyorum
Ben bir decaviti inceleyim sana döneyim olur mu hemen bakıyorumBana bitek decavit verdi ya. Hamilelikten 1 ay önce bütün vitaminlerime baktırmıştım ona baktı doktor değerler iyi dedi ondan herhalde gerek duymuyorlar. Herkeste bi kaç tane vitamin var
İçeriği bu canımBen bir decaviti inceleyim sana döneyim olur mu hemen bakıyorum
Netten buldum bende i mom ile karsilastiriyorum şimdi arada baya fiyat farkı var ama i mom da omega ek olarak var . Şimdi şu magnezyum.hepsinde var ama formatı çok önemli ocean ki.cok güzel o açıdan ama bir de diğerine bakayım.İçeriği bu canım
Hiç anlamam ama içimden kız geçti ya bir de nub mu ne bende tutmadıHerkese merhaba, umarım her şey yolundadır. Burada cinsiyet tahmini soruları gördükçe üyeleri darladığını düşünüyordum ancak şu an aynı darlamayı ben yapacağım
Ben ikidir inanılmaz suratsız doktorlara denk geliyorum, böyle ifade etmek istemezdim ama... Cinsiyetin c'sini soramadım öyle söyleyeyim. Sizin bir tahmininiz olur mu acaba deneyimli üyelerHaftaya randevum var ama heyecan böyle saçmalatıyormuş Herkese çok sevgiler.
Benim attığım modeli almışsın sanırım canım güle güle kullan inşallah memnun kalırsınSatilucky canın hepsiburada indirim vardı pusetiyle beraber dediğin fiyattan 1500 tl ucuza aldım haberin olsun
Ben yoyko park yatak aldım içinin yatağını henüz almadım yatak ve reflü yatağını birlikte alacağım bakalım.Merhaba park yatak alan arkadaşlar ne marka tercih ettiniz acaba. Bir de park yatağın içine alınan yatak sünger mi normal raylı yatak mi tercih etmemiz gerekiyor. Bilgisi olanlar yatak için de hangi marka hangi model tercih etti paylaşırsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?