Netten buldum bende i mom ile karsilastiriyorum şimdi arada baya fiyat farkı var ama i mom da omega ek olarak var . Şimdi şu magnezyum.hepsinde var ama formatı çok önemli ocean ki.cok güzel o açıdan ama bir de diğerine bakayım.
Aşkitolar az önce karnıma yağ sürerken dün olmayan bişey farkettim göbek altımda aşağı doğru şu meşhur çizgi çıkmış. birde beyaz tenliyim çıkmaz sanıyordum ama belirgin olmuş eşimde farketti. Başka olan varmı. Dünden bugüne ne oldu şak diye anlamadım
Kızlar bebeğim bu ninniyi çok sevdi dün hafif karıncalanmalar hissettim içimde bu bir saatlik uzun versiyonu belki sizds dinletmek isterseniz dogumdan once ve sonra diye atayim dedim
Ya bende bunu sana soracaktim canim bana bir atkadasim decavit kullanacagina ocean in sprey d vit kullan daha iyi dedi eczaci arkadasi decaviti onermemis ne diyorsun
Ya bende bunu sana soracaktim canim bana bir atkadasim decavit kullanacagina ocean in sprey d vit kullan daha iyi dedi eczaci arkadasi decaviti onermemis ne diyorsun
Ayy maşallah ne güzel, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, eşim 4 kardeş ve büyüyünce nasıl güzel bir durum olduğunu anlıyorsun, inşallah seninkilerde bir arada huzurla büyür
Şimdi şöyle ocean içerik olarak temiz diye demiştir decavit kötü diyemem ama imkan varsa ocean derim bende. İçinde zararı en düşük koruyucular ve laktiz içerdiği içindir canım
Canim benimde yapti o testi sonra baktim 3luymus. Bana 2lide risk gormezsem 3 lu istemem demisti oncesindede. Icime kurt dusunce sonuc cikinca yazdim. Benim doktor biraz aksi sorun olursa ararim ztn diyip bozdu beni ben detayliya 17 mayisa aldim bakalimm