2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ara aparatının ayrı satıldığını sonra öğrendim ya malesef bide hangi aparat olduğunu bilmiyorumki sen biliyormusun lara ile hangisi bu arada bende yoyko alacagım içinden dönence çıkmıyor değik mi

O bende daha iki buçuk aylıkken çıktı yaa hatta pijamam iz yaptı sandım sonra baktım yok bayaa koyu bi çizgi ve geçmiyo bir aydır birlikte yaşıyoruz doğumdan sonra gider herhalde

Günaydın, vitaminlerden konu acilmisti, şimdi ben decavit içiyorum içinde 0.8 mg folik asit var.. ayrıca sabah ferro sanol da içiyorum demir ilacı onda ise 0.5 mg folik asit var.. gebelikte yüksek doz folik asit alınmamalı diye bir yorum okudum.. bu kadar folik asit fazla mı? Bu iki ilacı aynı anda kullanan var mi?

Ara aparatının ayrı satıldığını sonra öğrendim ya malesef bide hangi aparat olduğunu bilmiyorumki sen biliyormusun lara ile hangisi bu arada bende yoyko alacagım içinden dönence çıkmıyor değik mi
Aparat bu diye biliyorum sen yine de arsştır istersen buda indirimdeymiş şimdi zaten
Yoykoda dönence yok ama aparatı var gerek duyarsan ayrı alıp takabilirsin

Ben elele madre park yatak aldım geldi kurduk hatta çok güzel çok kullanışlı geldi bana. İçinden ince sünger yatak çıktı kendi sitesinden sipariş verildiğinde yatak hediye ediyorlar. Ben birde reflü yatağı almayı düşünüyorum

Kızlaaaaaaar
Allah’ıma şükürler olsun fetal dna sonucumuz temiz geldi
Veeeee
Ramzi teorisi nub teorisi bulantın çoksa kızdır göstermiyorsa kızdır söylentileri her şey ama her şey patladı haha

Oğlumuz oluyor bizim
Barbarosumuz geliyor inşallah Rabbim hepimize ve bana da sağlıkla yavruma kavuşmayı nasip etsin artık tek duam bu

Bir tek ye tatlıyı doğur atlıyı tuttu bende bir de göbeğim hafif çıktı ve yayvan değil top gibi

Hayırlı olsun canimmm ayy benim hayallerim suya düştü ama bende bulantim çok diye kız diye hevesleniyordum

Canım hayırlı olsun benden tekrar kan aldılar inşallah hayırlı sonuç çıkar numune az gelmiş sağlıklı haberini almak için dualarım

Herşeyin yolunda olmasına cok sevindim kuzummmm sağlıcakla gelsin miniğin artık herkese duyurma vakti dimii

Hayırlı olsun canimmm ayy benim hayallerim suya düştü ama bende bulantim çok diye kız diye hevesleniyordum
Çok teşekkür ederim kuzum
Arada böyle her şeye meydan okuyan biri çıkıyor canım sen bana bakma her şeyim genelin tersine gider zaten
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah sana
Bizim ilk çocuk tercih yoktu kız da olsa sevinecektik buna da çok sevindik
Kız olsa bana arkadaş olacaktı ama babaya kanka oldu napalım
Canım hayırlı olsun benden tekrar kan aldılar inşallah hayırlı sonuç çıkar numune az gelmiş sağlıklı haberini almak için dualarım
Teşekkür ederim kuzummm
Olabiliyormuş öyle fetal fraksiyon oranı sekiz altı olunca güvenli sonuç olmadığı için tekrarlıyorlarmış ben bilerek 12 haftayı o yüzden beklemiştim sen kaçıncı haftada yaptırdın 12 den erken alınınca örnek kana yeterli dna geçmeme riski artıyormuş doktorum öyle demişti biz de bekledik o yüzden
Merak etme alacaksın sen de güzel haberi dualarım seninle
Herşeyin yolunda olmasına cok sevindim kuzummmm sağlıcakla gelsin miniğin artık herkese duyurma vakti dimii
Sağ ol aşkımmm
Ay evet şimdi herkese duyurma vakti nasıl sürpriz yapacağız ailesine onu planlayacağız sonra söyleriz artık
Oha çocuğun cinsiyeti bile belli olmuş hiç söylemeseydiniz tripleri yemeyiz inşallah

Erkek cocugu daha anneci oluyor canım hic üzülme aslinda babaya değil kendine kanka doğurdun

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…