2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de aynı şeyi merak ediyorum. Decavit ve gynoferon kullanıyorum her ikisinde de folik asit var.

Gözün aydın canım Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin

Maşallah kuzum ya bende de tutmadı onlar hayırlı olsin oğlunuz
merhaba kızlar ,çok şükür bizimkide gösterdi cinsiyetini kızımız olcakben İnci ismini seviyorum.isim önerilerinizi bekliyorum teyzeleri.oğlumun ismi Mehmet Akif
Maşallah hayırlı olsun inşallah

Yaaaa çok sevindim aşkım benim hadi gözümüz aydın olsun

O bende daha iki buçuk aylıkken çıktı yaa hatta pijamam iz yaptı sandım sonra baktım yok bayaa koyu bi çizgi ve geçmiyo bir aydır birlikte yaşıyoruz doğumdan sonra gider herhalde
Yaa, bende bi gün önce yoktu ertesi gün kabak gibi çıkmış sağlık olsun tabi gidiyo muhtemelen doğum sonrası. Kimse de görmedim
Aaaa hadi gözünüz aydın canım, sağlıkla gelsin minnak delikanlı.
Galiba cidden cinsiyetle ilgili tek hurafe göbek şekli bulantıların hafifletmedi mi hala
merhaba kızlar ,çok şükür bizimkide gösterdi cinsiyetini kızımız olcakben İnci ismini seviyorum.isim önerilerinizi bekliyorum teyzeleri.oğlumun ismi Mehmet Akif
Sizinde gözünüz aydın olsun canım. Sağlık sıhhatle gelsinler
İnci bende seviyorum birde ipek. Bende buse isminin yanına 2. İsim aramaktayım

Bu arada ben de şu kız erkek belirti durumları şu şekilde tuttu galiba bir tek.
Hamileliğimi öğrenmeden bulantım başladı tatlıdan inanılmaz tiksindim. Ki çok severim. Her gün olsa yerim. Eşimle akşam tatlı yemeye çıkmıştık bayıla bayıla yediğim tatlıya resmen ağzımı süremedim. Uzunca bi süre de tatlı hiç bişey yiyemedim bal dahil daha yeni düzeldi. Şuan hala tercihim acılı baharatlı ekşi şeylerden yana.
Birde göbek şekli mideden doğru yayvan iniyor.
Bunlar tuttu bende kız olduğuna işaret olarak.

Yersiniz kesin ama bu haberin üstüne çokta trip durumu kalmaz

Asıl oğluş sana kanka olacaktır canım, etrafımda bütün erkek çocukları öyle. Anneci oluyorlar , ben eşime şimdiden hava atıyorum Sağlıkla gelsin ben de aileme 3 ayı doldurmadan söylememiştim hiç bişey demediler dedim ne güzel işte siz 6 ay gün sayacaksınız

Bende de oluştu ama çok hafif bu kadar erken beklemiyordum

Kızlar bende şimdi kontrolden çıktım maalesef aklından gitti platesi sorma durumu sinirlendim kalp atışını eşim hiç dinleyemedi devlette malum dinletilmiyor ses kaydına alabilirmiyim dedim öfLedi pöfledi tekrar dinletmedi cinsiyete kız gibi ama net değil daha dedi yani muallak oldu 20.haftada başka hastanede detaylı ultrasonum var inşallah o zaman öğreneceğim net allaha şükür sağlıklı bebisimiz

Anlamıyorum şu devletin bu triplerini ya.. İnsanlar evlat sahibi oluyor heyecanlı çok normal talepler yük geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…