- 12 Şubat 2023
- 2.228
- 3.750
- 63
- 30
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahmerhaba kızlar ,çok şükür bizimkide gösterdi cinsiyetini kızımız olcakben İnci ismini seviyorum.isim önerilerinizi bekliyorum teyzeleri.oğlumun ismi Mehmet Akif
Sağlıkla gelsin inş canım. kaçıncı haftada öğrendinmerhaba kızlar ,çok şükür bizimkide gösterdi cinsiyetini kızımız olcakben İnci ismini seviyorum.isim önerilerinizi bekliyorum teyzeleri.oğlumun ismi Mehmet Akif
Ben de aynı şeyi merak ediyorum. Decavit ve gynoferon kullanıyorum her ikisinde de folik asit var.Günaydın, vitaminlerden konu acilmisti, şimdi ben decavit içiyorum içinde 0.8 mg folik asit var.. ayrıca sabah ferro sanol da içiyorum demir ilacı onda ise 0.5 mg folik asit var.. gebelikte yüksek doz folik asit alınmamalı diye bir yorum okudum.. bu kadar folik asit fazla mı? Bu iki ilacı aynı anda kullanan var mi?
Gözün aydın canım Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsinKızlaaaaaaar
Allah’ıma şükürler olsun fetal dna sonucumuz temiz geldi
Veeeee
Ramzi teorisi nub teorisi bulantın çoksa kızdır göstermiyorsa kızdır söylentileri her şey ama her şey patladı haha
Oğlumuz oluyor bizim
Barbarosumuz geliyor inşallah Rabbim hepimize ve bana da sağlıkla yavruma kavuşmayı nasip etsin artık tek duam bu
Bir tek ye tatlıyı doğur atlıyı tuttu bende bir de göbeğim hafif çıktı ve yayvan değil top gibi
Gözün aydın, benim de kızım olacak ama isim bulamıyorum begenemiyorummerhaba kızlar ,çok şükür bizimkide gösterdi cinsiyetini kızımız olcakben İnci ismini seviyorum.isim önerilerinizi bekliyorum teyzeleri.oğlumun ismi Mehmet Akif
Maşallah kuzum ya bende de tutmadı onlar hayırlı olsin oğlunuzKızlaaaaaaar
Veeeee
Ramzi teorisi nub teorisi bulantın çoksa kızdır göstermiyorsa kızdır söylentileri her şey ama her şey patladı haha
Oğlumuz oluyor bizim
Barbarosumuz geliyor inşallah Rabbim hepimize ve bana da sağlıkla yavruma kavuşmayı nasip etsin artık tek duam bu
Bir tek ye tatlıyı doğur atlıyı tuttu bende bir de göbeğim hafif çıktı ve yayvan değil top gibi
Maşallah hayırlı olsun inşallahmerhaba kızlar ,çok şükür bizimkide gösterdi cinsiyetini kızımız olcakben İnci ismini seviyorum.isim önerilerinizi bekliyorum teyzeleri.oğlumun ismi Mehmet Akif
Yaaaa çok sevindim aşkım benimfnd_50
Kızlar maşallah herşey yolunda 167 gram olmus bebişimbu doktorda kız dedı
Ama tabi devlet olduğu için alışveriş yapma yinede detaylıyı bekle dedi
Detaylı içinde sıra aldım sakaryada yaptırırım
Yaa, bende bi gün önce yoktu ertesi gün kabak gibi çıkmışO bende daha iki buçuk aylıkken çıktı yaa hatta pijamam iz yaptı sandımsonra baktım yok bayaa koyu bi çizgi ve geçmiyo bir aydır birlikte yaşıyoruz doğumdan sonra gider herhalde
Aaaa hadi gözünüz aydın canım, sağlıkla gelsin minnak delikanlı.Kızlaaaaaaar
Veeeee
Oğlumuz oluyor bizim
Sizinde gözünüz aydın olsun canım. Sağlık sıhhatle gelsinlermerhaba kızlar ,çok şükür bizimkide gösterdi cinsiyetini kızımız olcakben İnci ismini seviyorum.isim önerilerinizi bekliyorum teyzeleri.oğlumun ismi Mehmet Akif
Yersiniz kesin ama bu haberin üstüne çokta trip durumu kalmazÇok teşekkür ederim kuzum
Arada böyle her şeye meydan okuyan biri çıkıyor canım sen bana bakma her şeyim genelin tersine gider zaten
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah sana
Bizim ilk çocuk tercih yoktu kız da olsa sevinecektik buna da çok sevindik
Kız olsa bana arkadaş olacaktı ama babaya kanka oldu napalım
Teşekkür ederim kuzummm
Olabiliyormuş öyle fetal fraksiyon oranı sekiz altı olunca güvenli sonuç olmadığı için tekrarlıyorlarmış ben bilerek 12 haftayı o yüzden beklemiştim sen kaçıncı haftada yaptırdın 12 den erken alınınca örnek kana yeterli dna geçmeme riski artıyormuş doktorum öyle demişti biz de bekledik o yüzden
Merak etme alacaksın sen de güzel haberi dualarım seninle
Sağ ol aşkımmm
Ay evet şimdi herkese duyurma vaktinasıl sürpriz yapacağız ailesine onu planlayacağız sonra söyleriz artık
Oha çocuğun cinsiyeti bile belli olmuş hiç söylemeseydiniz tripleri yemeyiz inşallah
Asıl oğluş sana kanka olacaktır canım, etrafımda bütün erkek çocukları öyle. Anneci oluyorlar , ben eşime şimdiden hava atıyorumÇok teşekkür ederim kuzum
Arada böyle her şeye meydan okuyan biri çıkıyor canım sen bana bakma her şeyim genelin tersine gider zaten
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah sana
Bizim ilk çocuk tercih yoktu kız da olsa sevinecektik buna da çok sevindik
Kız olsa bana arkadaş olacaktı ama babaya kanka oldu napalım
Teşekkür ederim kuzummm
Olabiliyormuş öyle fetal fraksiyon oranı sekiz altı olunca güvenli sonuç olmadığı için tekrarlıyorlarmış ben bilerek 12 haftayı o yüzden beklemiştim sen kaçıncı haftada yaptırdın 12 den erken alınınca örnek kana yeterli dna geçmeme riski artıyormuş doktorum öyle demişti biz de bekledik o yüzden
Merak etme alacaksın sen de güzel haberi dualarım seninle
Sağ ol aşkımmm
Ay evet şimdi herkese duyurma vaktinasıl sürpriz yapacağız ailesine onu planlayacağız sonra söyleriz artık
Oha çocuğun cinsiyeti bile belli olmuş hiç söylemeseydiniz tripleri yemeyiz inşallah
Bende de oluştu ama çok hafif bu kadar erken beklemiyordumAşkitolar az önce karnıma yağ sürerken dün olmayan bişey farkettim göbek altımda aşağı doğru şu meşhur çizgi çıkmış.birde beyaz tenliyim çıkmaz sanıyordum ama belirgin olmuş eşimde farketti. Başka olan varmı. Dünden bugüne ne oldu şak diye anlamadım
Bir sağlıkçı arkadaşımız olsaydı keşke de bilgi verseydi bizlere ne güzel olurdu.Ben de aynı şeyi merak ediyorum. Decavit ve gynoferon kullanıyorum her ikisinde de folik asit var.
15+4 canımSağlıkla gelsin inş canım. kaçıncı haftada öğrendin
evet ilk duyduğumda güzel gelen ilerki söylemlerde çirkin geliyorGözün aydın, benim de kızım olacak ama isim bulamıyorum begenemiyorum
Anlamıyorum şu devletin bu triplerini ya.. İnsanlar evlat sahibi oluyor heyecanlı çok normal talepler yük geliyor.Kızlar bende şimdi kontrolden çıktım maalesef aklından gitti platesi sorma durumu sinirlendim kalp atışını eşim hiç dinleyemedi devlette malum dinletilmiyor ses kaydına alabilirmiyim dedim öfLedi pöfledi tekrar dinletmedi cinsiyete kız gibi ama net değil daha dedi yani muallak oldu 20.haftada başka hastanede detaylı ultrasonum var inşallah o zaman öğreneceğim net allaha şükür sağlıklı bebisimiz
Kız bu tribi özelde yedim kontrol randevusu diye galibaAnlamıyorum şu devletin bu triplerini ya.. İnsanlar evlat sahibi oluyor heyecanlı çok normal talepler yük geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?