2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok şükür canım çok sevindim sağlıkla gelsinnn

Bende de oluştu ama çok hafif bu kadar erken beklemiyordum
Bende de hafif gibi ama ben açık tenli olunca benim için belirgin kaldı. Hele akşam ışığıyla daha netti şimdi daha hafif gibi. Bende beklemiyomuşum valla bide her gün yağlıyorum bir anda görünce şok oldum
Gözün aydın canım. Devlet bana da öyle yaptı eşimi almadı bana bile ekranı zar zor gösterdi çevirip. Bize bile göstermiyorlarmış ekranı çok saçma. Olsun geç olsun güç olmasın önemli olan sağlıklı olmanız

Sonra kalkti sanıyorum telefonu almam için yer verecek içeri gitti ofledi pöfledi sonra niye boyle oluyor gibisinden söylendi tam anlamadım bende de hiç yok böyle cevap verme polemiğe girmedim bir de diyo 1 ay sonra gelirsin büyük konuşmayım ama gitmem bir daha oraya bu kacinci oluyor sikayetvardan yazacagim

Seçeneğin varsa asla gitme

Allah razı olsun canım dualarına ben 13. Haftaydı dün 14 de tekrarlandı miktar as gelmiş öyle denildi güzel haberler alalım inşallah ilk burdan yazalım rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ayy bence gitme canım ne kötü garip doktorlar varya yani sana bu sekilde yaklaşan dogum zamanında nasıl davranır acaba ama ozeldeki doktorlar gerçekten kontrol muayenesinde cok zoraki davranıyorlar pek istemiyorlar hatta gelinmesini ama bildiğim kadarıyla bu bizim hakkımız

Erkek cocugu daha anneci oluyor canım hic üzülme aslinda babaya değil kendine kanka doğurdun
Ayy inşallah canım
Em yakın arkadaşımın çocuğu erkek onlarınki tam tersi annesini hiç istemiyor tam babacı
Hatta bir kere çocuğa dedi ki işte iş yeri beni Amerika’ya gönderiyor birkaç sene gelemeyeceğim falan dedi tepkisini ölçmek için çocuğun tek sorduğu babam da seninle gelecek mi olmuş
O da yok deyince tamam o zaman sorun değil babam buradaysa sen git hemen demiş ahahahhahaha
Hayırlı evlat diyor arkadaşım kendisine
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah
Amin canım
Gözün aydın canım Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım
Maşallah kuzum ya bende de tutmadı onlar hayırlı olsin oğlunuz

Maşallah hayırlı olsun inşallah
Evet bende de tutmadı hiçbiri amin canım
Amin canımm
Nazar etmeyeyim ama dün akşam ilk defa az da olsa normal yemek yiyebildim bugün de iyi gibiyim tamamen kesilmiş değil ama eskiye göre baya baya az gerçi benim bir ara 11. Haftada da böyle oldu iki gün sonra daha beter geri geldi o yüzden bir şey diyemiyorum umarım geçiyordur artık
Yersiniz kesin ama bu haberin üstüne çokta trip durumu kalmaz
İnşallah
Ya dimi hamileliği erken öğrenince ay bu hala doğurmadı mı diyor insanlar sanki iki sene hamile geziyorlar gibi oluyor ne güzel altı ay daha sabredecekler Allah izin verirse sonra torun kucaklarında
Amin canım hepimizinki inşallah
Ay bakalım ya umarım benimle de babasıyla da iyi anlaşır kızımla kahve içmelere alışverişe gideriz diyordum hep bakalım oğlanla yapabilecek miyiz olur niye olmasın ben oğlumu mağaza gezmeyi seven erkek yapıcam
Çok şükür canım çok sevindim sağlıkla gelsinnn
Amin canım
Aminnnn inşallah Allahım hepsinin sağlıkla bize kavuşmasını nasip etsin bütün evlatlarımıza iyi kaderler yazsın inşallah
Kız ismi bulmak daha mi zor ne ? bizim hep Ada kesindi ama yanına birsey daha lazım bulamıyoruz.. Ada tek başına da çok sade geliyor.. var mi öneri
Benim kız ismi de hazırdı Helen koyacaktık kız olsaydı büyük büyükannemin adıydı anlamını da beğeniyorum ben yumuşak huylu nazik demek ayrıca mitolojide dünyanın en güzel kadını anlamına geliyor

Maşallah diyelim ozaman. Benimde öyle geldi gitti geldi gitti ama 10gündür çok şükür hiç bulantı kusma olmadı. Seninde bitmeye yakın demek. Ben hızla da kilo alıyorum anlamadım gitti hergün 200gr almakta şov bence

Hayırlı olsun canım çoğunluk erkek bebek sanırım grupta sağlıkla gelsinler inşallah
Valla hiç eşime kanka doğurdum diye düşünme erkek bebekler anneye daha düşkün oluyor.
İnşallah benim bebeğim o yönden babasına benzer çünkü eşim kv ile çok iyi anlaşıyor biz yeni sevgiliyken konuşurduk annemle kahvaltı yaptık şimdi kahve keyfi yapıyoruz TV programı izliyoruz felan derdi şimdi de öyle kv bende ben nöbetteyken dizi izlerler çay Kahve keyfi yaparlar çok iyi anlaşırlar ama erkek kardeşi hiç öyle değil o da kv ile hiç anlaşamaz tam zıtlar karakter meselesi sanırım
Bir sağlıkçı arkadaşımız olsaydı keşke de bilgi verseydi bizlere ne güzel olurdu.
Şöyle gebelikte 400 mcg dan fazla alınmaması gerekiyor folik asitin dediğiniz dozları hatırlamıyorum tekrar yazar mısınız?
Kzı dediğin çizgi ne oluyor ben bilmiyorum karnım çıktı ama çizgi mizgi bir şey yok
Aa benim eşim valla kavga ederdi Hiç gelemez böyle şeylere özele gidip bekleyince bile kızıyor ben para verip geliyorum bekletme hakları yok diye
Ay valla benim eşim de öyle o yüzden dr değiştirdik dr iyiydi her soruya cevap veriyordu ama fazla rahattı her şeyi biz araştırıp düşüneceksek devlete gideriz niye özele o kadar para veriyoruz diye doktoru bıraktık

Aşkım hamilelikte göbekte çıkan koyu bir çizgi leke oluyordu genelde görürdüm yani linea nigra diye geçiyormuş nete bak illa görmüşsündür onun gibi çıksın istemezdim aslınfa bende tertemiz göbek olsun isterdim ama geliyo gelmekte olan

Olur olabilir yani kuzum imkanında varsa uyu gitsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…