Sağol kuzum eşime diyim de alalım insallahŞimdi şöyle ocean içerik olarak temiz diye demiştir decavit kötü diyemem ama imkan varsa ocean derim bende. İçinde zararı en düşük koruyucular ve laktiz içerdiği içindir canım
Çok şükür canım çok sevindim sağlıkla gelsinnnKızlaaaaaaar
Allah’ıma şükürler olsun fetal dna sonucumuz temiz geldi
Veeeee
Ramzi teorisi nub teorisi bulantın çoksa kızdır göstermiyorsa kızdır söylentileri her şey ama her şey patladı haha
Oğlumuz oluyor bizim
Barbarosumuz geliyor inşallah Rabbim hepimize ve bana da sağlıkla yavruma kavuşmayı nasip etsin artık tek duam bu
Bir tek ye tatlıyı doğur atlıyı tuttu bende bir de göbeğim hafif çıktı ve yayvan değil top gibi
Benimde özelde yemişliğim var ikiliyi orda yapmadım diyeKız bu tribi özelde yedim kontrol randevusu diye galiba
Bende de hafif gibi ama ben açık tenli olunca benim için belirgin kaldı. Hele akşam ışığıyla daha netti şimdi daha hafif gibi. Bende beklemiyomuşum valla bide her gün yağlıyorum bir anda görünce şok oldumBende de oluştu ama çok hafif bu kadar erken beklemiyordum
Gözün aydın canım. Devlet bana da öyle yaptı eşimi almadı bana bile ekranı zar zor gösterdi çevirip. Bize bile göstermiyorlarmış ekranı çok saçma. Olsun geç olsun güç olmasın önemli olan sağlıklı olmanızKızlar bende şimdi kontrolden çıktım maalesef aklından gitti platesi sorma durumu sinirlendim kalp atışını eşim hiç dinleyemedi devlette malum dinletilmiyor ses kaydına alabilirmiyim dedim öfLedi pöfledi tekrar dinletmedi cinsiyete kız gibi ama net değil daha dedi yani muallak oldu 20.haftada başka hastanede detaylı ultrasonum var inşallah o zaman öğreneceğim net allaha şükür sağlıklı bebisimiz
Aa benim eşim valla kavga ederdiKız bu tribi özelde yedim kontrol randevusu diye galiba
Seçeneğin varsa asla gitmeSonra kalkti sanıyorum telefonu almam için yer verecek içeri gitti ofledi pöfledi sonra niye boyle oluyor gibisinden söylendi tam anlamadım bende de hiç yok böyle cevap verme polemiğe girmedim bir de diyo 1 ay sonra gelirsin büyük konuşmayım ama gitmem bir daha oraya bu kacinci oluyor sikayetvardan yazacagim
Aynen çok zevkli ve çabuk örülüyorNe güzel şeyler almışsınız bizde tek hevesli benim eşimde tık yokBen de bundan örücem yavru kuşuma el ile örülüyormuş battaniye olacak yapımı da epey kolay yoksa şiş tığ hiç beceremem
Allah razı olsun canım dualarına ben 13. Haftaydı dün 14 de tekrarlandı miktar as gelmiş öyle denildi güzel haberler alalım inşallah ilk burdan yazalım rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim kuzum
Arada böyle her şeye meydan okuyan biri çıkıyor canım sen bana bakma her şeyim genelin tersine gider zaten
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah sana
Bizim ilk çocuk tercih yoktu kız da olsa sevinecektik buna da çok sevindik
Kız olsa bana arkadaş olacaktı ama babaya kanka oldu napalım
Teşekkür ederim kuzummm
Olabiliyormuş öyle fetal fraksiyon oranı sekiz altı olunca güvenli sonuç olmadığı için tekrarlıyorlarmış ben bilerek 12 haftayı o yüzden beklemiştim sen kaçıncı haftada yaptırdın 12 den erken alınınca örnek kana yeterli dna geçmeme riski artıyormuş doktorum öyle demişti biz de bekledik o yüzden
Merak etme alacaksın sen de güzel haberi dualarım seninle
Sağ ol aşkımmm
Ay evet şimdi herkese duyurma vaktinasıl sürpriz yapacağız ailesine onu planlayacağız sonra söyleriz artık
Oha çocuğun cinsiyeti bile belli olmuş hiç söylemeseydiniz tripleri yemeyiz inşallah
Kız ismi bulmak daha mi zor ne ?evet ilk duyduğumda güzel gelen ilerki söylemlerde çirkin geliyor
tamda öyle hissediyorum ayy çok güzel inş bi an önce sende hissedersin canımOzaman benim hissettiğim değil
Ayy bence gitme canım ne kötü garip doktorlar varya yani sana bu sekilde yaklaşan dogum zamanında nasıl davranır acaba ama ozeldeki doktorlar gerçekten kontrol muayenesinde cok zoraki davranıyorlar pek istemiyorlar hatta gelinmesini ama bildiğim kadarıyla bu bizim hakkımızSonra kalkti sanıyorum telefonu almam için yer verecek içeri gitti ofledi pöfledi sonra niye boyle oluyor gibisinden söylendi tam anlamadım bende de hiç yok böyle cevap verme polemiğe girmedim bir de diyo 1 ay sonra gelirsin büyük konuşmayım ama gitmem bir daha oraya bu kacinci oluyor sikayetvardan yazacagim
Ayy inşallah canımErkek cocugu daha anneci oluyor canım hic üzülme aslinda babaya değil kendine kanka doğurdun
Amin canımGözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah
Amin canımGözün aydın canım Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet bende de tutmadı hiçbiriMaşallah kuzum ya bende de tutmadı onlar hayırlı olsin oğlunuz
Maşallah hayırlı olsun inşallah
Amin canımmYaa, bende bi gün önce yoktu ertesi gün kabak gibi çıkmışsağlık olsun tabi gidiyo muhtemelen doğum sonrası. Kimse de görmedim
Aaaa hadi gözünüz aydın canım, sağlıkla gelsin minnak delikanlı.
Galiba cidden cinsiyetle ilgili tek hurafe göbek şeklibulantıların hafifletmedi mi hala
Sizinde gözünüz aydın olsun canım. Sağlık sıhhatle gelsinler
İnci bende seviyorum birde ipek. Bende buse isminin yanına 2. İsim aramaktayım
İnşallahYersiniz kesin ama bu haberin üstüne çokta trip durumu kalmaz
Ya dimiAsıl oğluş sana kanka olacaktır canım, etrafımda bütün erkek çocukları öyle. Anneci oluyorlar , ben eşime şimdiden hava atıyorumSağlıkla gelsin ben de aileme 3 ayı doldurmadan söylememiştim hiç bişey demediler dedim ne güzel işte siz 6 ay gün sayacaksınız
Amin canımÇok şükür canım çok sevindim sağlıkla gelsinnn
Aminnnn inşallah Allahım hepsinin sağlıkla bize kavuşmasını nasip etsin bütün evlatlarımıza iyi kaderler yazsın inşallahAllah razı olsun canım dualarına ben 13. Haftaydı dün 14 de tekrarlandı miktar as gelmiş öyle denildi güzel haberler alalım inşallah ilk burdan yazalım rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim kız ismi de hazırdıKız ismi bulmak daha mi zor ne ?bizim hep Ada kesindi ama yanına birsey daha lazım bulamıyoruz.. Ada tek başına da çok sade geliyor.. var mi öneri
Evet çıkıyor öyle yazıyor daha ben açıp kurmadımİçinden aparatı çıkıyor yani
Maşallah diyelim ozaman. Benimde öyle geldi gitti geldi gitti ama 10gündür çok şükür hiç bulantı kusma olmadı. Seninde bitmeye yakın demek. Ben hızla da kilo alıyorum anlamadım gitti hergün 200gr almakta şov benceAyy inşallah canım
Em yakın arkadaşımın çocuğu erkek onlarınki tam tersi annesini hiç istemiyor tam babacı
Hatta bir kere çocuğa dedi ki işte iş yeri beni Amerika’ya gönderiyor birkaç sene gelemeyeceğim falan dedi tepkisini ölçmek için çocuğun tek sorduğu babam da seninle gelecek mi olmuş
O da yok deyince tamam o zaman sorun değil babam buradaysa sen git hemen demiş ahahahhahaha
Hayırlı evlat diyor arkadaşım kendisine
Amin canım
Amin canım
Evet bende de tutmadı hiçbiriamin canım
Amin canımm
Nazar etmeyeyim ama dün akşam ilk defa az da olsa normal yemek yiyebildim bugün de iyi gibiyim tamamen kesilmiş değil ama eskiye göre baya baya az gerçi benim bir ara 11. Haftada da böyle oldu iki gün sonra daha beter geri geldi o yüzden bir şey diyemiyorum umarım geçiyordur artık
İnşallah
Ya dimihamileliği erken öğrenince ay bu hala doğurmadı mı diyor insanlar sanki iki sene hamile geziyorlar gibi oluyor ne güzel altı ay daha sabredecekler Allah izin verirse sonra torun kucaklarında
Amin canım hepimizinki inşallah
Ay bakalım ya umarım benimle de babasıyla da iyi anlaşırkızımla kahve içmelere alışverişe gideriz diyordum hep bakalım oğlanla yapabilecek miyiz olur niye olmasın ben oğlumu mağaza gezmeyi seven erkek yapıcam
Amin canım
Aminnnn inşallah Allahım hepsinin sağlıkla bize kavuşmasını nasip etsin bütün evlatlarımıza iyi kaderler yazsın inşallah
Benim kız ismi de hazırdıHelen koyacaktık kız olsaydı büyük büyükannemin adıydı anlamını da beğeniyorum ben yumuşak huylu nazik demek ayrıca mitolojide dünyanın en güzel kadını anlamına geliyor
Hayırlı olsun canım çoğunluk erkek bebek sanırım grupta sağlıkla gelsinler inşallahAyy inşallah canım
Em yakın arkadaşımın çocuğu erkek onlarınki tam tersi annesini hiç istemiyor tam babacı
Hatta bir kere çocuğa dedi ki işte iş yeri beni Amerika’ya gönderiyor birkaç sene gelemeyeceğim falan dedi tepkisini ölçmek için çocuğun tek sorduğu babam da seninle gelecek mi olmuş
O da yok deyince tamam o zaman sorun değil babam buradaysa sen git hemen demiş ahahahhahaha
Hayırlı evlat diyor arkadaşım kendisine
Amin canım
Amin canım
Evet bende de tutmadı hiçbiriamin canım
Amin canımm
Nazar etmeyeyim ama dün akşam ilk defa az da olsa normal yemek yiyebildim bugün de iyi gibiyim tamamen kesilmiş değil ama eskiye göre baya baya az gerçi benim bir ara 11. Haftada da böyle oldu iki gün sonra daha beter geri geldi o yüzden bir şey diyemiyorum umarım geçiyordur artık
İnşallah
Ya dimihamileliği erken öğrenince ay bu hala doğurmadı mı diyor insanlar sanki iki sene hamile geziyorlar gibi oluyor ne güzel altı ay daha sabredecekler Allah izin verirse sonra torun kucaklarında
Amin canım hepimizinki inşallah
Ay bakalım ya umarım benimle de babasıyla da iyi anlaşırkızımla kahve içmelere alışverişe gideriz diyordum hep bakalım oğlanla yapabilecek miyiz olur niye olmasın ben oğlumu mağaza gezmeyi seven erkek yapıcam
Amin canım
Aminnnn inşallah Allahım hepsinin sağlıkla bize kavuşmasını nasip etsin bütün evlatlarımıza iyi kaderler yazsın inşallah
Benim kız ismi de hazırdıHelen koyacaktık kız olsaydı büyük büyükannemin adıydı anlamını da beğeniyorum ben yumuşak huylu nazik demek ayrıca mitolojide dünyanın en güzel kadını anlamına geliyor
Şöyle gebelikte 400 mcg dan fazla alınmaması gerekiyor folik asitin dediğiniz dozları hatırlamıyorum tekrar yazar mısınız?Bir sağlıkçı arkadaşımız olsaydı keşke de bilgi verseydi bizlere ne güzel olurdu.
Kzı dediğin çizgi ne oluyor ben bilmiyorum karnım çıktı ama çizgi mizgi bir şey yokBende de hafif gibi ama ben açık tenli olunca benim için belirgin kaldı. Hele akşam ışığıyla daha netti şimdi daha hafif gibi. Bende beklemiyomuşum valla bide her gün yağlıyorum bir anda görünce şok oldum
Gözün aydın canım. Devlet bana da öyle yaptı eşimi almadı bana bile ekranı zar zor gösterdi çevirip. Bize bile göstermiyorlarmış ekranı çok saçma. Olsun geç olsun güç olmasın önemli olan sağlıklı olmanız
Ay valla benim eşim de öyle o yüzden dr değiştirdik dr iyiydi her soruya cevap veriyordu ama fazla rahattı her şeyi biz araştırıp düşüneceksek devlete gideriz niye özele o kadar para veriyoruz diye doktoru bıraktıkAa benim eşim valla kavga ederdiHiç gelemez böyle şeylere özele gidip bekleyince bile kızıyor ben para verip geliyorum bekletme hakları yok diye
Aşkım hamilelikte göbekte çıkan koyu bir çizgi leke oluyordu genelde görürdüm yani linea nigra diye geçiyormuş nete bak illa görmüşsündür onun gibiHayırlı olsun canım çoğunluk erkek bebek sanırım grupta sağlıkla gelsinler inşallah
Valla hiç eşime kanka doğurdum diye düşünme erkek bebekler anneye daha düşkün oluyor.
İnşallah benim bebeğim o yönden babasına benzer çünkü eşim kv ile çok iyi anlaşıyor biz yeni sevgiliyken konuşurduk annemle kahvaltı yaptık şimdi kahve keyfi yapıyoruz TV programı izliyoruz felan derdi şimdi de öyle kv bende ben nöbetteyken dizi izlerler çay Kahve keyfi yaparlar çok iyi anlaşırlar ama erkek kardeşi hiç öyle değil o da kv ile hiç anlaşamaz tam zıtlar karakter meselesi sanırım
Şöyle gebelikte 400 mcg dan fazla alınmaması gerekiyor folik asitin dediğiniz dozları hatırlamıyorum tekrar yazar mısınız?
Kzı dediğin çizgi ne oluyor ben bilmiyorum karnım çıktı ama çizgi mizgi bir şey yok
Ay valla benim eşim de öyle o yüzden dr değiştirdik dr iyiydi her soruya cevap veriyordu ama fazla rahattı her şeyi biz araştırıp düşüneceksek devlete gideriz niye özele o kadar para veriyoruz diye doktoru bıraktık
Olur olabilir yani kuzum imkanında varsa uyu gitsin :)Kızlar son 4-5 gündür beni aşırı uyku basıyor ya. Olduğum yer küt uyuyakalıyorum açlık tokluk şekerimde de sıkıntı yok doyamıyorum adeta uykuyailk haftalarda böyle değildi 15+5 olduk bayılıcam uykudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?