İmkan olmasa da imkanı oluşturup uyuyorum resmenOlur olabilir yani kuzum imkanında varsa uyu gitsin :)
Hayırlı olsun canım çoğunluk erkek bebek sanırım grupta sağlıkla gelsinler inşallah
Valla hiç eşime kanka doğurdum diye düşünme erkek bebekler anneye daha düşkün oluyor.
İnşallah benim bebeğim o yönden babasına benzer çünkü eşim kv ile çok iyi anlaşıyor biz yeni sevgiliyken konuşurduk annemle kahvaltı yaptık şimdi kahve keyfi yapıyoruz TV programı izliyoruz felan derdi şimdi de öyle kv bende ben nöbetteyken dizi izlerler çay Kahve keyfi yaparlar çok iyi anlaşırlar ama erkek kardeşi hiç öyle değil o da kv ile hiç anlaşamaz tam zıtlar karakter meselesi sanırım
Şöyle gebelikte 400 mcg dan fazla alınmaması gerekiyor folik asitin dediğiniz dozları hatırlamıyorum tekrar yazar mısınız?
Kzı dediğin çizgi ne oluyor ben bilmiyorum karnım çıktı ama çizgi mizgi bir şey yok
Ay valla benim eşim de öyle o yüzden dr değiştirdik dr iyiydi her soruya cevap veriyordu ama fazla rahattı her şeyi biz araştırıp düşüneceksek devlete gideriz niye özele o kadar para veriyoruz diye doktoru bıraktık
Canım hiç öyle düşünme çünkü doğum sonrası o kilolar nasıl hızlı gidiyor şaşarsın hatta annem bana fazla fazla al alabilirsen çünkü emzirirken çocuk ayaklanınca peşinden koşarken iğneden ipliğe istemesen de dönüyorsun diyorMaşallah diyelim ozaman. Benimde öyle geldi gitti geldi gitti ama 10gündür çok şükür hiç bulantı kusma olmadı. Seninde bitmeye yakın demek. Ben hızla da kilo alıyorum anlamadım gitti hergün 200gr almakta şov bence
Aynen canım karakter meselesi tamamen benim erkek kardeşim de anneme çok düşkünHayırlı olsun canım çoğunluk erkek bebek sanırım grupta sağlıkla gelsinler inşallah
Valla hiç eşime kanka doğurdum diye düşünme erkek bebekler anneye daha düşkün oluyor.
İnşallah benim bebeğim o yönden babasına benzer çünkü eşim kv ile çok iyi anlaşıyor biz yeni sevgiliyken konuşurduk annemle kahvaltı yaptık şimdi kahve keyfi yapıyoruz TV programı izliyoruz felan derdi şimdi de öyle kv bende ben nöbetteyken dizi izlerler çay Kahve keyfi yaparlar çok iyi anlaşırlar ama erkek kardeşi hiç öyle değil o da kv ile hiç anlaşamaz tam zıtlar karakter meselesi sanırım
Şöyle gebelikte 400 mcg dan fazla alınmaması gerekiyor folik asitin dediğiniz dozları hatırlamıyorum tekrar yazar mısınız?
Kzı dediğin çizgi ne oluyor ben bilmiyorum karnım çıktı ama çizgi mizgi bir şey yok
Ay valla benim eşim de öyle o yüzden dr değiştirdik dr iyiydi her soruya cevap veriyordu ama fazla rahattı her şeyi biz araştırıp düşüneceksek devlete gideriz niye özele o kadar para veriyoruz diye doktoru bıraktık
Ayy inşallh verebilirim yaaa ama bu hızla giderse hedefimin çok çok üstüne geçecek gibi görünüyor kilo konusu. Çatlaktan da korkuyorum valla. 2.ayda başladım yağlamaya şimdi sabah akşam yapıyorum su matarası aldım su içebileyim vücut kurumasın diye. Elimden geleni yapıyorum yine de olursa yapacak bişey yok galiba. Korse olayını hep düşünüyorum heralde bende kullanırım inşallah bebeklerde bizde bedensel be ruhsal olarak sağlıkla tamamlarızCanım hiç öyle düşünme çünkü doğum sonrası o kilolar nasıl hızlı gidiyor şaşarsın hatta annem bana fazla fazla al alabilirsen çünkü emzirirken çocuk ayaklanınca peşinden koşarken iğneden ipliğe istemesen de dönüyorsun diyor
Bir de çok kilo alan daha çabuk veriyor bir arkadaşım 30 kilo aldı çocuk bir yaşına geldiğinde eski halindeydi bir şey de yapmadı sadece emzirmek ve çocuk bakmak dışında
Başka bir arkadaşım çok almadı doğum sonrası çocuk falan çıkınca beş kilo mu ne fazlası vardı ama veremedi gitti o beş kiloyu nedense hala beş kilo fazlam var diyor çocuk dört yaşına geldi
Hamilelikte alınan kilodan korkmuyorum ben ya sonrasında ciddi kalori harcanan bir dönem yaşıyor anne çünkü biraz da sporla falan desteklenirse gider diye düşünüyorum
Benim tek çekincem çatlak ve sarkma umarım onlar olmaz göbişten ve memintolardan sarkmak istemiyorum
Bazı doktorlar önermiyor ama ben yine de doktoruma danışıp doğum sonrası korse kullanırım belki annemde hiç göbek yok iki doğumunda da sıkı sıkı sarmış bana bişi olmadı diyor ama bilmiyorum
Aynen canım karakter meselesi tamamen benim erkek kardeşim de anneme çok düşkündayısına çekebilir belki Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin de gerisi önemli değil zaten her türlü gözümüzün nuru olacak
Aşko ben korse almamıştım hiç sez 2.gecesi annemle eşime çarşafla sıkı sıkı sardırdım kendimi oh bee dünya varmış dedim.Ertesi gün hemen eşime aldırdım. Ama şöyle bişey var o kancalı korseler olmaz kuzum bır ay sonra falan anca kullanılırCanım hiç öyle düşünme çünkü doğum sonrası o kilolar nasıl hızlı gidiyor şaşarsın hatta annem bana fazla fazla al alabilirsen çünkü emzirirken çocuk ayaklanınca peşinden koşarken iğneden ipliğe istemesen de dönüyorsun diyor
Bir de çok kilo alan daha çabuk veriyor bir arkadaşım 30 kilo aldı çocuk bir yaşına geldiğinde eski halindeydi bir şey de yapmadı sadece emzirmek ve çocuk bakmak dışında
Başka bir arkadaşım çok almadı doğum sonrası çocuk falan çıkınca beş kilo mu ne fazlası vardı ama veremedi gitti o beş kiloyu nedense hala beş kilo fazlam var diyor çocuk dört yaşına geldi
Hamilelikte alınan kilodan korkmuyorum ben ya sonrasında ciddi kalori harcanan bir dönem yaşıyor anne çünkü biraz da sporla falan desteklenirse gider diye düşünüyorum
Benim tek çekincem çatlak ve sarkma umarım onlar olmaz göbişten ve memintolardan sarkmak istemiyorum
Bazı doktorlar önermiyor ama ben yine de doktoruma danışıp doğum sonrası korse kullanırım belki annemde hiç göbek yok iki doğumunda da sıkı sıkı sarmış bana bişi olmadı diyor ama bilmiyorum
Aynen canım karakter meselesi tamamen benim erkek kardeşim de anneme çok düşkündayısına çekebilir belki Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin de gerisi önemli değil zaten her türlü gözümüzün nuru olacak
Bunlar ilk günler için mi daha kullanışlı oluyo canım. Bende ona göre favlıyımDr. Cornell Gri/siyah Miss Belt Göbek Bel Basen Inceltici Korse - Fiyatı, Yorumları
Dr. Cornell Gri/siyah Miss Belt Göbek Bel Basen Inceltici Korse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Genel Markalar Abdominal Korse 1.cerrahi Ameliyat Ve Doğum Sonrası 2.periton Yaralanmaları - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Abdominal Korse 1.cerrahi Ameliyat Ve Doğum Sonrası 2.periton Yaralanmaları yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
örnek olarak eklıyım
Güle güle giy canım. Bende 2 elbise aldım havalar bi ısınsa mis gibi giyilir. İkisini de biraz büyük beden aldım rahat rahat giyerim heralde doğuma kadar. Çok bişey almakta istemiyorum sonra veririm ümidiyleKendime bunları aldım lcw uygulaması hediye çark veriyor bir de siyah pantolon almıştım trendyoldan kot oda geldi bir süre idare eder benibebeğe bir şey almadım ama daha
evet kuzum ilk zamanlarBunlar ilk günler için mi daha kullanışlı oluyo canım. Bende ona göre favlıyım
Güle güle giy canım. Bende 2 elbise aldım havalar bi ısınsa mis gibi giyilir. İkisini de biraz büyük beden aldım rahat rahat giyerim heralde doğuma kadar. Çok bişey almakta istemiyorum sonra veririm ümidiyle
İnşallah canımAyy inşallh verebilirim yaaa ama bu hızla giderse hedefimin çok çok üstüne geçecek gibi görünüyor kilo konusu. Çatlaktan da korkuyorum valla. 2.ayda başladım yağlamaya şimdi sabah akşam yapıyorum su matarası aldım su içebileyim vücut kurumasın diye. Elimden geleni yapıyorum yine de olursa yapacak bişey yok galiba. Korse olayını hep düşünüyorum heralde bende kullanırım inşallah bebeklerde bizde bedensel be ruhsal olarak sağlıkla tamamlarız
Bunları hemen kullanabiliyor muyuz canımDr. Cornell Gri/siyah Miss Belt Göbek Bel Basen Inceltici Korse - Fiyatı, Yorumları
Dr. Cornell Gri/siyah Miss Belt Göbek Bel Basen Inceltici Korse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Genel Markalar Abdominal Korse 1.cerrahi Ameliyat Ve Doğum Sonrası 2.periton Yaralanmaları - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Abdominal Korse 1.cerrahi Ameliyat Ve Doğum Sonrası 2.periton Yaralanmaları yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
örnek olarak eklıyım
Bende büyük aldım kuzum çünkü kilo da alınır son ay ödem de oluyorBunlar ilk günler için mi daha kullanışlı oluyo canım. Bende ona göre favlıyım
Güle güle giy canım. Bende 2 elbise aldım havalar bi ısınsa mis gibi giyilir. İkisini de biraz büyük beden aldım rahat rahat giyerim heralde doğuma kadar. Çok bişey almakta istemiyorum sonra veririm ümidiyle
Doktorların geneli korse onermiyor yani belki ilerleyen zamanlarda çünkü rahimde yapisiklik riski var zaten sezeryanda hiç önerilmiyor tabi siz bilirsiniz canlarBunları hemen kullanabiliyor muyuz canım
Ayy tecrübeli anne yine yetişti valla imdada
Badgersi suan fav da bekletiyorum şimdilik bende bunlarlayım biooil dibe yaklaştı bileİnşallah canımsağlıkla doğsunlar da gerisini biz hallederiz ya
ayy şimdi sana bir foto atacağım çatlaktan korkumu gör diye
Eki Görüntüle 3239515
Bunlar şimdi kullandıklarım
Dördüncü aydan sonra Badgers da alacağım o da eklenecek rutine
Su da içemiyorum ya pek lıkır lıkır pehlivan gibi yağlanıyorum habire
Evet evet bitanesi 200 kiloyu bile alır içine öyle salaş bişey.Bende büyük aldım kuzum çünkü kilo da alınır son ay ödem de oluyor
Ay ben hala bir şey almadım doğumdan sonra çatladım diye hevesinde uok amaBadgersi suan fav da bekletiyorum şimdilik bende bunlarlayım biooil dibe yaklaştı bileAllahım sen konuyu baya biliyorsun amin
Al bence ben çok okudum keşke kullansaydım yeni çatlaklarım oldu diyenleri. en azından yeniler çıkmaz belki. Biooil güzel emiliyo tavsiye ederim. Fiyatı da makul sayılırAy ben hala bir şey almadım doğumdan sonra çatladım diye hevesinde uok ama
İnşallah canımsağlıkla doğsunlar da gerisini biz hallederiz ya
ayy şimdi sana bir foto atacağım çatlaktan korkumu gör diye
Eki Görüntüle 3239515
Bunlar şimdi kullandıklarım
Dördüncü aydan sonra Badgers da alacağım o da eklenecek rutine
Su da içemiyorum ya pek lıkır lıkır pehlivan gibi yağlanıyorum habire
Bende sabah akşam biooil kullanıyorum duştan sonra h.cevizi yağı ve kakao yağını karıştırıp krem yaptım onu kullanıyorum.Badgersi suan fav da bekletiyorum şimdilik bende bunlarlayım biooil dibe yaklaştı bileAllahım sen konuyu baya biliyorsun amin
O zaman fazla oluyor sanki yine doktoruna danış istersen.şimdi ben decavit içiyorum içinde 0.8 mg folik asit var.. ayrıca sabah ferro sanol da içiyorum demir ilacı onda ise 0.5 mg folik asit var.. toplam 1.3 mg gibi birsey yapıyor..
Fazla mı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?