2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

şimdi ben decavit içiyorum içinde 0.8 mg folik asit var.. ayrıca sabah ferro sanol da içiyorum demir ilacı onda ise 0.5 mg folik asit var.. toplam 1.3 mg gibi birsey yapıyor..

Fazla mı sanki

Canım hiç öyle düşünme çünkü doğum sonrası o kilolar nasıl hızlı gidiyor şaşarsın hatta annem bana fazla fazla al alabilirsen çünkü emzirirken çocuk ayaklanınca peşinden koşarken iğneden ipliğe istemesen de dönüyorsun diyor
Bir de çok kilo alan daha çabuk veriyor bir arkadaşım 30 kilo aldı çocuk bir yaşına geldiğinde eski halindeydi bir şey de yapmadı sadece emzirmek ve çocuk bakmak dışında
Başka bir arkadaşım çok almadı doğum sonrası çocuk falan çıkınca beş kilo mu ne fazlası vardı ama veremedi gitti o beş kiloyu nedense hala beş kilo fazlam var diyor çocuk dört yaşına geldi
Hamilelikte alınan kilodan korkmuyorum ben ya sonrasında ciddi kalori harcanan bir dönem yaşıyor anne çünkü biraz da sporla falan desteklenirse gider diye düşünüyorum
Benim tek çekincem çatlak ve sarkma umarım onlar olmaz göbişten ve memintolardan sarkmak istemiyorum
Bazı doktorlar önermiyor ama ben yine de doktoruma danışıp doğum sonrası korse kullanırım belki annemde hiç göbek yok iki doğumunda da sıkı sıkı sarmış bana bişi olmadı diyor ama bilmiyorum
Aynen canım karakter meselesi tamamen benim erkek kardeşim de anneme çok düşkün dayısına çekebilir belki Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin de gerisi önemli değil zaten her türlü gözümüzün nuru olacak

Ayy inşallh verebilirim yaaa ama bu hızla giderse hedefimin çok çok üstüne geçecek gibi görünüyor kilo konusu. Çatlaktan da korkuyorum valla. 2.ayda başladım yağlamaya şimdi sabah akşam yapıyorum su matarası aldım su içebileyim vücut kurumasın diye. Elimden geleni yapıyorum yine de olursa yapacak bişey yok galiba. Korse olayını hep düşünüyorum heralde bende kullanırım inşallah bebeklerde bizde bedensel be ruhsal olarak sağlıkla tamamlarız

Aşko ben korse almamıştım hiç sez 2.gecesi annemle eşime çarşafla sıkı sıkı sardırdım kendimi oh bee dünya varmış dedim.Ertesi gün hemen eşime aldırdım. Ama şöyle bişey var o kancalı korseler olmaz kuzum bır ay sonra falan anca kullanılır

örnek olarak eklıyım

Bunlar ilk günler için mi daha kullanışlı oluyo canım. Bende ona göre favlıyım
Kendime bunları aldım lcw uygulaması hediye çark veriyor bir de siyah pantolon almıştım trendyoldan kot oda geldi bir süre idare eder beni bebeğe bir şey almadım ama daha
Güle güle giy canım. Bende 2 elbise aldım havalar bi ısınsa mis gibi giyilir. İkisini de biraz büyük beden aldım rahat rahat giyerim heralde doğuma kadar. Çok bişey almakta istemiyorum sonra veririm ümidiyle

evet kuzum ilk zamanlar

İnşallah canım sağlıkla doğsunlar da gerisini biz hallederiz ya
ayy şimdi sana bir foto atacağım çatlaktan korkumu gör diye

Bunlar şimdi kullandıklarım
Dördüncü aydan sonra Badgers da alacağım o da eklenecek rutine
Su da içemiyorum ya pek lıkır lıkır pehlivan gibi yağlanıyorum habire

Bunları hemen kullanabiliyor muyuz canım
Ayy tecrübeli anne yine yetişti valla imdada

Bende büyük aldım kuzum çünkü kilo da alınır son ay ödem de oluyor

Badgersi suan fav da bekletiyorum şimdilik bende bunlarlayım biooil dibe yaklaştı bile Allahım sen konuyu baya biliyorsun amin

Eklentiler

• E046B653-3687-4948-B2F4-C84F7E8EAE52.webp
    65 KB · Görüntüleme: 63
Badgersi suan fav da bekletiyorum şimdilik bende bunlarlayım biooil dibe yaklaştı bile Allahım sen konuyu baya biliyorsun amin
Bende sabah akşam biooil kullanıyorum duştan sonra h.cevizi yağı ve kakao yağını karıştırıp krem yaptım onu kullanıyorum.
6.ay gibi badger+lieracın çatlak serumu var ona geçmeyi düşünüyorum.

şimdi ben decavit içiyorum içinde 0.8 mg folik asit var.. ayrıca sabah ferro sanol da içiyorum demir ilacı onda ise 0.5 mg folik asit var.. toplam 1.3 mg gibi birsey yapıyor..

Fazla mı sanki
O zaman fazla oluyor sanki yine doktoruna danış istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…