- 1 Şubat 2023
- 272
- 552
- 33
Peki 5-6 tane koysak hastane çantasına yeter ki kuzum?L aşkım bedenıne göre m de alabılırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki 5-6 tane koysak hastane çantasına yeter ki kuzum?L aşkım bedenıne göre m de alabılırsın
Sünnet demişken ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz canım Bi tarih var mı alında yani kırkı çıkmadan 3 aylık falan gibi mesela?Cidden oyle. Saglik sigortasi en mantikli oldu. Sunneti sordum sadece sunnet yapan ozel klinikler ozel hastanelere gore daha uygun haberin olsun kuzum. Medicana 9bin dedi klinik 5 bin
Klinikteki doktor 40 gun sonrasini oneriyormus bende 2 aylikken falan yaptirmayi planliyorum. Zaten 2-6 yas arasi onerilmiyormus ayricaSünnet demişken ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz canım Bi tarih var mı alında yani kırkı çıkmadan 3 aylık falan gibi mesela?
İyi bari canım sevindim ben kızım da bilmiyordum krem falan öneren olmadı hiç yara oldu kanadı çok canım yanmıştı emzirirken çok ağlamıştımYok canım şu göğüs kalkanı cankurtaran gibi bişeymiş. O kadar sağmaya hiç bişey yok gayet iyi, krem bile sürmüyorum
Hmm anladım canım doğduktan sonra çocuk doktoruyla kararlaştıracağız artıkKlinikteki doktor 40 gun sonrasini oneriyormus bende 2 aylikken falan yaptirmayi planliyorum. Zaten 2-6 yas arasi onerilmiyormus ayrica
Bende 3 aylık falan istiyordum ama eşim pek ondan yana değil az daha büyüsün sünnet düğünüyle yapalım istiyor ☺ BakalımSünnet demişken ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz canım Bi tarih var mı alında yani kırkı çıkmadan 3 aylık falan gibi mesela?
İyiyim canım ikidir emzirme denemeleri yapıyoruz çok keyifli geçiyor. Biraz emiyor biraz bırakıyor bi tam alışamadık ☺
Bende sunnet yaptiricam ama. Buyudukce hem iylesme gec oluyor hemde enfeksiyon kapma durumu cok oluyormus o yuzden istiyorum en cok. Daha yeni dogdugunda 3-4 gune iylesiyormus.etrafimda sunnet dugunune karsi bir kesim var ki sormaBende 3 aylık falan istiyordum ama eşim pek ondan yana değil az daha büyüsün sünnet düğünüyle yapalım istiyor ☺ Bakalım
Valla bir kızım var canım Allah ın izniyle oğlum oluyor ama sünnet düğününe karşıyım ben (bu benim naçizane fikrim herkesin fikrine saygım sonsuz) kızım regl olduğunda parti yapmayacaksa eşim sünnet düğünü de yapmasınBende 3 aylık falan istiyordum ama eşim pek ondan yana değil az daha büyüsün sünnet düğünüyle yapalım istiyor ☺ Bakalım
Altına bişey alma şansın olmadı mıUuuuu peki 2 Ekim de ne kadarlık olacaksın ? Bir de branş neydi gitcen mi derse? Bugün baktım da evet geçti zaman ama yine de yordu beni ayaklarım şişmiş bir şekilde geldim eve![]()
Bende düşünmüyordum da bakalım napıcaz şimdilik akışına bıraktımValla bir kızım var canım Allah ın izniyle oğlum oluyor ama sünnet düğününe karşıyım ben (bu benim naçizane fikrim herkesin fikrine saygım sonsuz) kızım regl olduğunda parti yapmayacaksa eşim sünnet düğünü de yapmasın![]()
Sanırsam benden bahsediyorsunBende sunnet yaptiricam ama. Buyudukce hem iylesme gec oluyor hemde enfeksiyon kapma durumu cok oluyormus o yuzden istiyorum en cok. Daha yeni dogdugunda 3-4 gune iylesiyormus.etrafimda sunnet dugunune karsi bir kesim var ki sormaee kizada kina gecesi yapmayalim o zaman ayni mantik
![]()
Bence saygi duymak gerekir ya herkesin tercihi tabiki baska olabilir. Ama karsi olmak baskadir. Diger turlu yorumlar baskadirSanırsam benden bahsediyorsun![]()
Kilon kaçtı canım bende büyğk beden alayım dedim ama kalıpları çok mu büyğk oğlumda m kullanmıştım ama zayıftım o zamanlar bide l beden kaç kg arasına oluyor yazıyor mu paketteL aşkım bedenıne göre m de alabılırsın
Bu size kalmış bişey canım, erkekler böyle şeyleri seviyorlar heves ediyorlar nasıl biz kız çocuklarını süslemeyi falan seviyoruz onlarda bu sünnet meselesinde bir bağ kuruyorlar oğullarıyla sanırsamBende düşünmüyordum da bakalım napıcaz şimdilik akışına bıraktım
Şimdi benimki 1 aylık oldu nerdeyseBende sunnet yaptiricam ama. Buyudukce hem iylesme gec oluyor hemde enfeksiyon kapma durumu cok oluyormus o yuzden istiyorum en cok. Daha yeni dogdugunda 3-4 gune iylesiyormus.etrafimda sunnet dugunune karsi bir kesim var ki sormaee kizada kina gecesi yapmayalim o zaman ayni mantik
![]()