imkan varsa evet.Benim yok mesela.Tam buğday ununu ala bilirim.Kullandığım pirinç ve karabuğdayı yıkayıp öğütüp un haline getireceğim.Çocuğun çok şeyi büyüklerden pahalıya geliyororganik mi alacağız şimdi bunları dabu çocuk iyice masraflı olmaya başladı imdattt
Bi tanıdık dedi yumurta sarısı pekmez yoğurt bilmem ne karıştır ver vsöyle haklısın ki ben bi de yumurta verdimvideoya çekmiştim ablamlara yolladım ablam anksiyetem tuttu allah aşkına sen yedir diyo
yazın daha kolay olacak gerçekten
ben de öyle yapıyorum valla sadece aklıma farklı sebzeler gelsin diye migrosa gitmeye çalışıyorum orada seçenek daha fazla. mesela bal kabağı falan normalde tatlıdan başka yemeyiz ilk onunla başladık. bu açıdan migros iyi olabiliyor.
ben de daha karışımlara yeni geçtim ama hazırlamaya zamanım yoksa falan sebze haşlayıp veriyorum. karışık olarak 2-3 defa çorba 2 defa da pankek verdim
kabız olmasın diye kuru kayısı kaynatıp veriyordum bugün içine ceviz rendeledim. dün akşam hurma verecektim içine elma rendeledim vs.. böyle böyle ilerleyeceğiz bence de yavaş yavaş
sadece ben yoğurtla falan karıştırıp bir şeyleri vermeyi pek düşünmüyorum. bulamaç gibi olan ve tadı güzel olmayan şeyleri yani.. sade yese daha iyi olur bence
Çoğu annenin öyle bu aralar canım.yanliz değilsin. Çözüm bulan varsa söylesinKızlar benim oğlum bu ara çok hıysuz geceleri ya delirmeme ramak kaldı,uyutuyorum ama memede uyuyo yatırıyorum yarım saat sonra ağlayarak uyanıyo sallıyorm yok mecbur tekrar meme yine uyuyo zaten doymak için değil ağzında tutmak için,yatırıyorm 5dk yok yarım saat dişi yüzünden sanırım ama yoruldum zaten hep kucağımda bi gece rahat ediyodum o da yalan oldu
aynen canım bana da diyorlar. bana da mide bulandırıcı geliyor hele haşlanmış yumurtanın girdiği çoğu tarifBi tanıdık dedi yumurta sarısı pekmez yoğurt bilmem ne karıştır ver vs
Yok dedim benim bile midem bulandı niye vereyim öyle
Evet ben de zorlanıyorum çeşit yapmakta bi de yumurta peynir yiyo benimki ama kefir içirmezdim bugün çorba da içemiyo sıvıları çıkarıyo ağzından
sanırım diş ağrısı çok yoğun olduğunda böyle oluyor inşallah geçecektir canım. allah yardımcımız olsun benimki de yine 1-2 gibi yatmaya başladıKızlar benim oğlum bu ara çok hıysuz geceleri ya delirmeme ramak kaldı,uyutuyorum ama memede uyuyo yatırıyorum yarım saat sonra ağlayarak uyanıyo sallıyorm yok mecbur tekrar meme yine uyuyo zaten doymak için değil ağzında tutmak için,yatırıyorm 5dk yok yarım saat dişi yüzünden sanırım ama yoruldum zaten hep kucağımda bi gece rahat ediyodum o da yalan oldu
neler olduKızlar galiba bosaniyorum ben artık. Dün evi terk ettim
Bizde de durum böyle.Dün gece memede uyutmamak için uğraştık,gözlerini ovuyordu,eşim 35 dk uğraştı uyumadı,ben 45 dk uğraştım,çok kötü ağladı,su verdim,az bir şey içti,uyumadı ben en son emzirdim,az emip kendi yatağında uyudu yarım saat sonra yine bir az bekledik,emzirdim,yine yatağında yarım saat uyudu,gece 3den sabaha kadar kucağımda uyudu.2 defa yerine koysam da uyandı ağladı.Kızlar benim oğlum bu ara çok hıysuz geceleri ya delirmeme ramak kaldı,uyutuyorum ama memede uyuyo yatırıyorum yarım saat sonra ağlayarak uyanıyo sallıyorm yok mecbur tekrar meme yine uyuyo zaten doymak için değil ağzında tutmak için,yatırıyorm 5dk yok yarım saat dişi yüzünden sanırım ama yoruldum zaten hep kucağımda bi gece rahat ediyodum o da yalan oldu
Eşimle kavgalarımız oluyor bizim de.Çocuk olduktan sonra eski düzen kalmadığı için sanırım.Çok yıprandık,uykusyzluktan herhalde,çok sinirli oluyoruz.Sabırlı olmak lazım.Eskiler 10 tane çocuk yapıp aileyi de yürütmüşler,biz mi beceriksiziz acaba?Kızlar galiba bosaniyorum ben artık. Dün evi terk ettim
İnşallah çabuk gelir dışı ben çok zorlandım. Ben çözümü birlikte yatarak çözüm buldum.Kızlar benim oğlum bu ara çok hıysuz geceleri ya delirmeme ramak kaldı,uyutuyorum ama memede uyuyo yatırıyorum yarım saat sonra ağlayarak uyanıyo sallıyorm yok mecbur tekrar meme yine uyuyo zaten doymak için değil ağzında tutmak için,yatırıyorm 5dk yok yarım saat dişi yüzünden sanırım ama yoruldum zaten hep kucağımda bi gece rahat ediyodum o da yalan oldu
Hayırlısı olsun hakkındanKızlar galiba bosaniyorum ben artık. Dün evi terk ettim
Demek herkes aynı. Biz de öyleyizEşimle kavgalarımız oluyor bizim de.Çocuk olduktan sonra eski düzen kalmadığı için sanırım.Çok yıprandık,uykusyzluktan herhalde,çok sinirli oluyoruz.Sabırlı olmak lazım.Eskiler 10 tane çocuk yapıp aileyi de yürütmüşler,biz mi beceriksiziz acaba?
Calpol verebilirsin uyumadan önce diş sancısı çekiyorKızlar benim oğlum bu ara çok hıysuz geceleri ya delirmeme ramak kaldı,uyutuyorum ama memede uyuyo yatırıyorum yarım saat sonra ağlayarak uyanıyo sallıyorm yok mecbur tekrar meme yine uyuyo zaten doymak için değil ağzında tutmak için,yatırıyorm 5dk yok yarım saat dişi yüzünden sanırım ama yoruldum zaten hep kucağımda bi gece rahat ediyodum o da yalan oldu
Ne oldu bence herkes aynı bebekten sonra karı kocalık hoşgörü vs hak getireKızlar galiba bosaniyorum ben artık. Dün evi terk ettim
peki dişi çıktıktan sonra da yanınnızda yatmaya devam ediyor mu?İnşallah çabuk gelir dışı ben çok zorlandım. Ben çözümü birlikte yatarak çözüm buldum.
Hayırlısı olsun hakkından
Evet. Çok sık uyanıyor sık uyanışı yüzünden bu sefer zor uykuya dalıyor. Defalarca memeye emip emip duruyor en sonunda dalıyor. Uyut yerine koy bir zaman 5 dakika sonra uyanıyorsa alışırsa alışsın umurumda değil. Gözüm karapeki dişi çıktıktan sonra da yanınnızda yatmaya devam ediyor mu?
ağımda uyusa da,uzun süre uyuyor.3 defa yanımda yatırdım,ilk 2sinde terledi,3-cüde sık sık uyandı.O yüzden yatağına döndürmek istedim,amma 30-45 dk anca uyuyor,uyanıyor daha da yatağında yatmıyor.Yanım yatdığında benim de bedenim tutuluyorEvet. Çok sık uyanıyor sık uyanışı yüzünden bu sefer zor uykuya dalıyor. Defalarca memeye emip emip duruyor en sonunda dalıyor. Uyut yerine koy bir zaman 5 dakika sonra uyanıyorsa alışırsa alışsın umurumda değil. Gözüm karaAMA uyandığımda soluma yatmaktan her yerim tutulmuş oluyor. Uykusuz kalmaktan iyidir
Gebelik hormonları sebep oluyoray benim de niye olduysa. ıkınmadım hiç
Ben de yanımda yatırıyorum diğer türlü çok zor oluyor.Evet. Çok sık uyanıyor sık uyanışı yüzünden bu sefer zor uykuya dalıyor. Defalarca memeye emip emip duruyor en sonunda dalıyor. Uyut yerine koy bir zaman 5 dakika sonra uyanıyorsa alışırsa alışsın umurumda değil. Gözüm karaAMA uyandığımda soluma yatmaktan her yerim tutulmuş oluyor. Uykusuz kalmaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?