- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Bende şeyi çok merak ediyorum biz şimdi arada devlete gidiyoruz ya kendi doktorumuz bunu görüyor muBen aynı doktora gıdıyorum ılk gıttıgımde canımlar cicimler beni cok güzel karşıladı bebegı ekranı dönderdi gösterdi filan.
İkinci gidişimde ekranı hiç döndermedi bana hiç bilgi vermedi. Ben ekrana bakmaya calısıncada lütfen kımıldamayın bebegı net göremiyorum demişti
Amaç Allahtan ara kontrol hep devlete gidenin allah yardımcısı olsun hep ıyı doktorlarla karsılassınlar .
Yok ben sanmıyorumBende şeyi çok merak ediyorum biz şimdi arada devlete gidiyoruz ya kendi doktorumuz bunu görüyor musize bişey söyledimi
Yaa e nabızda görünüyor ya onlarda giriyor bu konuyu baya merak ediyorum vallaYok ben sanmıyorum
Benimki kendi sistemlerini kullanıyor. E nabız açmıyorYaa e nabızda görünüyor ya onlarda giriyor bu konuyu baya merak ediyorum vallagörmüyorsa iyi yoksa doktorum deli mi bu kadın kaç doktor gezmiş diye düşünsün istemem
Canım benimde çok düşük en son 1.88 çıkmış ama hiç yükselmeedi doktor ocean ekstramag önerdi emilimi daha yüksek diye benim çok kramplarım olmuyo almadım o yüzden dahaKızlar bu arada magnezyumum da baya düşmüş dün ilaç alıp içtim hemen faydasını görürüm inşallah geceleri eşimin elini kolunu sıkıyordum o kramp acısından
Benim bacaklarım sanki kırılıyor öyle bir acı ve kalktığımda uzun süre yürüyemiyorum inşallah iyi gelir okuduğum kadarıyla karındaki ağrı sertleşmeyede iyi geliyormuş dün aldım hemen içtimCanım benimde çok düşük en son 1.88 çıkmış ama hiç yükselmeedi doktor ocean ekstramag önerdi emilimi daha yüksek diye benim çok kramplarım olmuyo almadım o yüzden daha
Hayatım boyunca hiç yaşamadım galiba eşim çok yaşıyo mesela geçmiyo ağrısı kaç gün inşallahBenim bacaklarım sanki kırılıyor öyle bir acı ve kalktığımda uzun süre yürüyemiyorum inşallah iyi gelir okuduğum kadarıyla karındaki ağrı sertleşmeyede iyi geliyormuş dün aldım hemen içtiminşallah hiç yaşamazsın kramp
canım benimde 1,91 çıktı. yine sen kendi doktoruna sor ama ingiliz tuzu varmış ayak banyosu yapılıyormuş. mg a ek ya onu ya da mg dozunu arttırmayı önerdi bana doktor. hamilelerin günlük alması gereken mg 300 kusurmuş. ocean ın 200 mg içeriği.Benim bacaklarım sanki kırılıyor öyle bir acı ve kalktığımda uzun süre yürüyemiyorum inşallah iyi gelir okuduğum kadarıyla karındaki ağrı sertleşmeyede iyi geliyormuş dün aldım hemen içtiminşallah hiç yaşamazsın kramp
Ben ocean kullanıyodum sonra buna geçtim daha gelmedi fiyatı düşmüş ezcane 404 tl demişti, emziren anne olanı için 1 ay sonra stok yapıcam sütün kalitesini arttırıyo doğumdan sonrada doktorlar multi öneriyo ya ben kullanmamıştım hata ettim aynı kutu içinde omegası ayrı bunun multi ayrıELENATOR, IMOM , OCEAN ..
kizlar bunlardan hangisi omega+multivitami olarak daha iyidir . Decavit bitti yenisini almicam omega yok içinde diye hem omega hem multivitamin olan bir takviye alayım diyorum???
değerlerini bi ölçtür. ben yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 15. haftadan beri mg içiyorum. hala yükselmedi. içmesem kesin sınır altına düşerdi. şöyle ki bebek elbet senden o mg ca ne lazımsa alıyor. ama olan senin değerlerine oluyor. bebek her şekilde beslenirmiş yani. sonrasında kayıp yaşayan senin kendin olmuş oluyor. mesela senin kalsiyumunu kendine alıyor ama senin kemik sağlığın bozuluyor değerin çok düşerse vs. vs.Ben daha bi kere bile içmedim magnezyum açıkçası.. Hani bebeğe bi vitamin olmadığı için benim de şükür dayanılmaz ağrı sızım yok diye içmedim henüz degerim kesin çok düşüktür ama kramp falan olmayınca gerek görmedim
Evde dr verdiği kaç mg bilmiyorum canım bakınca yazayım o diğer dediğini ilkkez duydum canım eczanede satılan bir şeymicanım benimde 1,91 çıktı. yine sen kendi doktoruna sor ama ingiliz tuzu varmış ayak banyosu yapılıyormuş. mg a ek ya onu ya da mg dozunu arttırmayı önerdi bana doktor. hamilelerin günlük alması gereken mg 300 kusurmuş. ocean ın 200 mg içeriği.
Pardon bunda omega yok galiba bende var diye aipariş ettimBen ocean kullanıyodum sonra buna geçtim daha gelmedi fiyatı düşmüş ezcane 404 tl demişti, emziren anne olanı için 1 ay sonra stok yapıcam sütün kalitesini arttırıyo doğumdan sonrada doktorlar multi öneriyo ya ben kullanmamıştım hata ettim aynı kutu içinde omegası ayrı bunun multi ayrı
eczanede var evet ama sen yine de doktoruna sor da. belki uygun görmez. her doktor farklı oluyor görüyoruz kiEvde dr verdiği kaç mg bilmiyorum canım bakınca yazayım o diğer dediğini ilkkez duydum canım eczanede satılan bir şeymi
Evet canım kontrolüme baya bir var o zamana kadar ilaç etki etmez ise sorayımeczanede var evet ama sen yine de doktoruna sor da. belki uygun görmez. her doktor farklı oluyor görüyoruz ki
Bunun plus olanında omega var. Ben ondan da kullandım, çok güvenilir ve iyi markadır.Pardon bunda omega yok galiba bende var diye aipariş ettimsoyasosu bu markanın farklı olanını kullanıyodu onda omega vardı marka olarak güvenilir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?