2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende şeyi çok merak ediyorum biz şimdi arada devlete gidiyoruz ya kendi doktorumuz bunu görüyor mu size bişey söyledimi

Kızlar bu arada magnezyumum da baya düşmüş dün ilaç alıp içtim hemen faydasını görürüm inşallah geceleri eşimin elini kolunu sıkıyordum o kramp acısından
Canım benimde çok düşük en son 1.88 çıkmış ama hiç yükselmeedi doktor ocean ekstramag önerdi emilimi daha yüksek diye benim çok kramplarım olmuyo almadım o yüzden daha

Canım benimde çok düşük en son 1.88 çıkmış ama hiç yükselmeedi doktor ocean ekstramag önerdi emilimi daha yüksek diye benim çok kramplarım olmuyo almadım o yüzden daha
Benim bacaklarım sanki kırılıyor öyle bir acı ve kalktığımda uzun süre yürüyemiyorum inşallah iyi gelir okuduğum kadarıyla karındaki ağrı sertleşmeyede iyi geliyormuş dün aldım hemen içtim inşallah hiç yaşamazsın kramp

Hayatım boyunca hiç yaşamadım galiba eşim çok yaşıyo mesela geçmiyo ağrısı kaç gün inşallah
Aslında belkide baskı magnezyum eksikliğindendir kasık ağrısı falan o olabilir işte

canım benimde 1,91 çıktı. yine sen kendi doktoruna sor ama ingiliz tuzu varmış ayak banyosu yapılıyormuş. mg a ek ya onu ya da mg dozunu arttırmayı önerdi bana doktor. hamilelerin günlük alması gereken mg 300 kusurmuş. ocean ın 200 mg içeriği.

bu sıcaklar erken doğumu tetikliyormuş bu arada kızlar. dikkatli olun. sıcaklarda dışarda olmamaya çalışın.

Ben daha bi kere bile içmedim magnezyum açıkçası.. Hani bebeğe bi vitamin olmadığı için benim de şükür dayanılmaz ağrı sızım yok diye içmedim henüz degerim kesin çok düşüktür ama kramp falan olmayınca gerek görmedim

ELENATOR, IMOM , OCEAN ..

kizlar bunlardan hangisi omega+multivitami olarak daha iyidir . Decavit bitti yenisini almicam omega yok içinde diye hem omega hem multivitamin olan bir takviye alayım diyorum???

ELENATOR, IMOM , OCEAN ..

kizlar bunlardan hangisi omega+multivitami olarak daha iyidir . Decavit bitti yenisini almicam omega yok içinde diye hem omega hem multivitamin olan bir takviye alayım diyorum???
Ben ocean kullanıyodum sonra buna geçtim daha gelmedi fiyatı düşmüş ezcane 404 tl demişti, emziren anne olanı için 1 ay sonra stok yapıcam sütün kalitesini arttırıyo doğumdan sonrada doktorlar multi öneriyo ya ben kullanmamıştım hata ettim aynı kutu içinde omegası ayrı bunun multi ayrı

Eklentiler

• IMG_4901.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 50
değerlerini bi ölçtür. ben yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 15. haftadan beri mg içiyorum. hala yükselmedi. içmesem kesin sınır altına düşerdi. şöyle ki bebek elbet senden o mg ca ne lazımsa alıyor. ama olan senin değerlerine oluyor. bebek her şekilde beslenirmiş yani. sonrasında kayıp yaşayan senin kendin olmuş oluyor. mesela senin kalsiyumunu kendine alıyor ama senin kemik sağlığın bozuluyor değerin çok düşerse vs. vs.
ocean kullanıyorum ben. ocean mummy, ocean b12, ocean mg ve calciday d, ve demir içiyorum. mesela benim demirim hala 800 lerde hamileliğin başında 1000 kusurdü. oldukça yüksek olduğu için içmeyi düşünmüyordum ama demirin yüksek olması kansızlık yaşamadığın anlamına gelmiyor. benim hemoglabin değerim düşmüş mesela sınırın altına.

Son düzenleme:
Evde dr verdiği kaç mg bilmiyorum canım bakınca yazayım o diğer dediğini ilkkez duydum canım eczanede satılan bir şeymi

Pardon bunda omega yok galiba bende var diye aipariş ettim soyasosu bu markanın farklı olanını kullanıyodu onda omega vardı marka olarak güvenilir ama

kızlar sağlık ocağında da gebelik izlemi yaptırmak gerekiyormuş ben hiç bilmiyordum. neden gelmedin diye aradılar. beni zorla gebelik okuluna kayıt ettirdiler. önümüzdeki ay okula başlıyorum bide doğurana kadar ücretsiz pilates varmış haftada 2 gün. ona da gel doktorun izin verirse dediler.

Pardon bunda omega yok galiba bende var diye aipariş ettim soyasosu bu markanın farklı olanını kullanıyodu onda omega vardı marka olarak güvenilir ama
Bunun plus olanında omega var. Ben ondan da kullandım, çok güvenilir ve iyi markadır.
Hem vitaliva prg hem de
vitabiotics pregnacare plus bu ikisinde de omega ayrıca bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…