2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Benimki şöyle bir şeydi. Fotoda görünmeyen kısımda bel çukurunu dolduran bir kabartı var sadece, yani sertlikle ilgili değildi galiba. Ama bence sizin pusetten çıkmadıysa gerek de olmayabilir almaya (belki her markada veya modelde ihtiyaç olmuyordur). Doktora danışmak en iyisi tabii doğumdan sonra.

Ben de (biri tesadüfen randevusunu iptal edince) pazartesiye randevu buldum. Çok heyecanlıyım. İyi haberler alalım, güzel pozlar görelim

Eklentiler

• ECFFBC4D-FE40-4B66-A887-4BF49DEDA3F4.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlar ben bi delilik yapıyorum annemler bugün gidicekti aydına abimlerin yanına dün doktor vajinal bakınca rahim ağzı uzunluğuna bide baya götürür dediği için neşem yerine geldi bende gitmeye karar verdim akşam 12 de bakalım nasıl olucak bavul hazırlama derdindeyim otobüsle gidicez abim karşılıcak haberi yok onun benim geliceğimden süpriz olsun dedik

Sen yine dönerse yüzünü görebiliyorsun biz ne yapalım eski çağdan kalma bir usg fotosu verıyorlar elimize agzı nerde yüzü nerde ayırt edemıyoruz Ben her gittiğimde yüzünü görüyorum ama görmüyorumbir tek detaylıda gördüm

Gel gel sana da buranın havası suprız olacak Valla helal olsun otobüsle İşiniz rast gitsin

Gel gel sana da buranın havası suprız olacak Valla helal olsun otobüsle İşiniz rast gitsin
Çok muuuu kötüü alpicimm kuşadası davutlarda olucaz geçen sene eylülde akşamları serindi baya ya sıcağa tahamüllüm yok yandım o zaman

Yarından sonra serınliyor şanslısın .. Anaa yarın bende orada denizde olacagım
Çok sevindim inşallah serin geçer ayy yol yorgunu gidermiyiz bilmiyorum ki denize benim pertim çıkar o kesin denizi nasıl eylül ortasında çok dalgalıydı kızım girememişti bana diyoki anne sen güneşlen en iyisi kardeşlerim dalgadan korkar ben bebekken korkmuştum ya

Ya gittiğiniz yere bağlı kuşadası aşırı rüzgar alıyor biz eczacılar sitesine gidiyoruz orası mükemmel hele sabah git misss balıklarla yüzüyorsun.
Geçen yıl kızımda dalgada asla gırmezdi şimdi dalga daha guzel anne ben nasıl korkmusum diyor

Merhaba. Süleyman Yalçında hangi doktora gittiniz? Benim de 2 hafta sonraya yavaştan almam lazım detaylı ultrason için. Reyhan hanım var dediler ona mı gittiniz? Direkt randevu alıp gidebiliyoruz değil mi? Teşekkür ederim cvbınız için şimdiden

Gençlik kampı var oraya yakın, balık mı çok korkarım adını unuttum bi bahçeli bişeydi oraya gitmiştik arkası piknik alanı çok güzeldi denizi tertemiz ama kocaman balık vardı aa ne güzel falan dememe kalmadan balığı gördüm geri döndüm
Maşallah kızına büyümüş demekki dalga daha eğlenceli oluyor çocuklara

Merhaba, ben ali şahap odacılara gittim. Reyhan hanımdan daha genç ama iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum (birkaç kez gittim). Devlette perinatolojiye gidebilmek için devletteki kadın doğumcunuzun sizin için yeşil alan açıp sizi perinatolojiye yönlendirmiş olması gerekiyor, ondan sonra enabızdan randevu alabiliyorsunuz. Daha önce devlete gitmediyseniz herhangi bir devlet hastanesinden kadın doğuma randevu alıp sizi perinatolojiye yönlendirmesini isteyebilirsiniz. Yalnız süleyman yalçında perinatolojiye çok zor randevu bulunuyor, yavaştan değil bir an önce almaya çalışın. (Sabahları saat tam onda denerseniz 15 gün sonrasına randevu bulma şansınız yüksek, daha erkene bulma şansınız çok düşük)

Ayy inşallah gösterir tontiş ultrason fotoğraflarını gördükce manyak gibi öpüyorum bir de büyümüş ya sanki doğdu da ayrı yerdeyiz gibi özlüyorum resmen

Ayy inşallah gösterir tontiş ultrason fotoğraflarını gördükce manyak gibi öpüyorum bir de büyümüş ya sanki doğdu da ayrı yerdeyiz gibi özlüyorum resmen
Ay ultrason fotoğrafı öpen bir deli benimdir sanıyordum her gün öpüyorum kızımı. Şimdi bir tur kıyafetini yıkayıp dolabına astım. Günde on kere gidip izliyorum

Balık dediysek balina değil ya minicik hamsidende küçük yavrucaklar Sen yüzünce balık sana gelmez kı kacar
Evet kesınlıkle büyüyünce dalgalar guzel gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…