2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim kız tatlıya hareket etmiyor ya kahveyi seviyor şimdi baş aşağı dönmüş ya acaba daha mı zor gösterir ki

Doktor bana 32+0 olan seninle aynı tarihinde zaten 8 eylülde gel dedi. Eğer çalıştığın yer sorun ederse 11 Eylül de 32+3 olunca gel sen bilirsin dedi

Hahah ben bunda geç bile kaldım kızımda erkenden ismini seçtik Şimdi kapı süsünde sıra alayım da ellerimle süsleyeyim
Alpi içinden yıkama önerisi çıkmıştı. Ben onu atmışım malum gebeşlikten dolayı da ne yazdığını hatırlamıyorum. Ters ütülencekti ama kaç derecede yıkanacaktı?

Yaa gözlerimin dolması normal mi ismiyle yaşasın
Mubeiz biz resmen hayırsız çıktık
Yaa kızımın koluna ölçtüm bilekten dirseğe kadar bile yok kolunun uzunluğu Allahım bu kadar minnak mı olacak diyorum sanki ilk kez anne olacagım ilk kez minik bebek görecek gibiyim ..
Hee söz verip geleni hemen baza altına kolilere saklamışlar

Ay ultrason fotoğrafı öpen bir deli benimdir sanıyordum her gün öpüyorum kızımı. Şimdi bir tur kıyafetini yıkayıp dolabına astım. Günde on kere gidip izliyorum
Hahaha +1 ben de varım eşim, benim kıyafetlerimi böyle özenle yikamiyorsun diyor ben de sen el oğlusun o benim oğlum diyorum hahahahah

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Zaten Süleyman Yalçında takipteyim de doktorum söylemişti işte detaylı yaptır sonra gel diye bizim Reyhan hanıma da yaptırabilirsin demişti. Açmıştır herhalde. İkili test için açmıştı ama Zeynep kamile alabilmiştim. Şuan 18 haftalık tam. 20-24 arası gitmem lazımmış. O zaman 2 hafta sonra tam 20 haftalık oluyor her gün bakayım. Valla kendime dert edindim devlette çok zor özeller de aldı başını gidiyor. Şansım varsa artık devlete bakalım. Çok çok teşekkür ederim desteğiniz için. Hayırlı ve sağlıklı doğum dilerim.

Kız oglun resmen yanakson dogunca nası tadlu olur kım bılır ayy bende tee 28 hafta gıdebılcez sanrm.. Okul uyum sureci fılan.. Anca olur gibi.. O zmna kadar İnş hersey yolunda gider

Balık dediysek balina değil ya minicik hamsidende küçük yavrucaklar Sen yüzünce balık sana gelmez kı kacar
Evet kesınlıkle büyüyünce dalgalar guzel gelıyor
Küçükse alışırım ona ama benim gördüğüm renkli el büyüklüğündeydi başka bi yerde davutlarda dalgadan göremedik zaten

Benim kız tatlıya hareket etmiyor ya kahveyi seviyor şimdi baş aşağı dönmüş ya acaba daha mı zor gösterir ki
Benimki de valla et yiyince oynuyor bende pek sevmem ama babasına mı çekti acaba son kontrolde dönmüştü baş aşağıydı görüntü çok zordu yüzünü oraya yapıştırmıştı resmen bende çok hevesli gitmiştim ya bazen diyorumki şu 10 günlük kontrolde gitsem mi yaa ama yadırgamayın acayip özlüyorum

Hahah ben bunda geç bile kaldım kızımda erkenden ismini seçtik Şimdi kapı süsünde sıra alayım da ellerimle süsleyeyim
Ah sorma oğlumun daha cinsiyet belli değilken hazırdı ismi bunda sürekli eşimle karar değiştiriyoruz eşim diyorki kimlikte görürsün bende doğurmam diyorum bakalım sonuç ne olacak kapı süsümü annemle yaptık çok uyguna mal ettik valla güzelde oldu bitek isim kısmı kaldı onunda

Oooo Hadi iyi gezmeler sana, bizim yerimize de gez anacım yalnız aydın diyince biraz aklıma sıcak geldi ama korkutmiyim şimdi klima herseyi çözer en nıhayetinde

Yok yok burda seni kimse yadırgamaz. İmkanı olsa her gün görürüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…