Bazen baya yapışık oluyolar ya geçen dr açtı renkliyi ama acayip bir görüntüydü belli değildi bende çok umutluydum artık daha çok belli olur kime benzediği diyordum olmadı maalesef 25 haftadaki resimlerine bakıp özlem gideriyorum inşallah senin kız gösterir biraz tatlı ve meyve suyu filan yada bir Türk kahvesi iç oynasın belki yakalarsınız
biz de bugün yavaştan başladık, kızçenin odasını boyadık. Salı dolabı gelecek, sonrası hep keyifli şeyler
Kızlar size bir sorum var benim şimdi bugün 29+2 yim. Yani 29 haftayı bitirmiş mi oluyorum. Doğum izni için aklıma takıldı. 32 yi bitirince alınıyor doğum izni ama bu 32+1 demek 33+0 demek mi
Alpi içinden yıkama önerisi çıkmıştı. Ben onu atmışım malum gebeşlikten dolayı da ne yazdığını hatırlamıyorum. Ters ütülencekti ama kaç derecede yıkanacaktı?
Yaa kızımın koluna ölçtüm bilekten dirseğe kadar bile yok kolunun uzunluğu Allahım bu kadar minnak mı olacak diyorum sanki ilk kez anne olacagım ilk kez minik bebek görecek gibiyim ..
Hee söz verip geleni hemen baza altına kolilere saklamışlar
Ay ultrason fotoğrafı öpen bir deli benimdir sanıyordum her gün öpüyorum kızımı. Şimdi bir tur kıyafetini yıkayıp dolabına astım. Günde on kere gidip izliyorum
Alpi içinden yıkama önerisi çıkmıştı. Ben onu atmışım malum gebeşlikten dolayı da ne yazdığını hatırlamıyorum. Ters ütülencekti ama kaç derecede yıkanacaktı?
Merhaba, ben ali şahap odacılara gittim. Reyhan hanımdan daha genç ama iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum (birkaç kez gittim). Devlette perinatolojiye gidebilmek için devletteki kadın doğumcunuzun sizin için yeşil alan açıp sizi perinatolojiye yönlendirmiş olması gerekiyor, ondan sonra enabızdan randevu alabiliyorsunuz. Daha önce devlete gitmediyseniz herhangi bir devlet hastanesinden kadın doğuma randevu alıp sizi perinatolojiye yönlendirmesini isteyebilirsiniz. Yalnız süleyman yalçında perinatolojiye çok zor randevu bulunuyor, yavaştan değil bir an önce almaya çalışın. (Sabahları saat tam onda denerseniz 15 gün sonrasına randevu bulma şansınız yüksek, daha erkene bulma şansınız çok düşük)
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Zaten Süleyman Yalçında takipteyim de doktorum söylemişti işte detaylı yaptır sonra gel diye bizim Reyhan hanıma da yaptırabilirsin demişti. Açmıştır herhalde. İkili test için açmıştı ama Zeynep kamile alabilmiştim. Şuan 18 haftalık tam. 20-24 arası gitmem lazımmış. O zaman 2 hafta sonra tam 20 haftalık oluyor her gün bakayım. Valla kendime dert edindim devlette çok zor özeller de aldı başını gidiyor. Şansım varsa artık devlete bakalım. Çok çok teşekkür ederim desteğiniz için. Hayırlı ve sağlıklı doğum dilerim.
Kızlar şimdi doktordan çıktık cookk şükür herşey yolunda tonton yanaklı oğlum bu sefer yüzünü gösterdi çok şükür 866 Gr 34 cm miş vajinal varisten hiç korkma dedi ağrı yapar ama tek çaresi baskı hissettigin an dinlenmek, bebek için bir sıkıntısı yok dedi. topanma ve kasılmaları sordum, dakika tut eğer ağrıyla beraber olursa ve araları aynı dakika olursa o zaman doktora git dedi çok çok rahatladim Allah'ım bin şükür
Kız oglun resmen yanakson dogunca nası tadlu olur kım bılır ayy bende tee 28 hafta gıdebılcez sanrm.. Okul uyum sureci fılan.. Anca olur gibi.. O zmna kadar İnş hersey yolunda gider
Balık dediysek balina değil ya minicik hamsidende küçük yavrucaklar Sen yüzünce balık sana gelmez kı kacar
Evet kesınlıkle büyüyünce dalgalar guzel gelıyor
Benimki de valla et yiyince oynuyor bende pek sevmem ama babasına mı çekti acaba son kontrolde dönmüştü baş aşağıydı görüntü çok zordu yüzünü oraya yapıştırmıştı resmen bende çok hevesli gitmiştim ya bazen diyorumki şu 10 günlük kontrolde gitsem mi yaa ama yadırgamayın acayip özlüyorum
Ah sorma oğlumun daha cinsiyet belli değilken hazırdı ismi bunda sürekli eşimle karar değiştiriyoruz eşim diyorki kimlikte görürsün bende doğurmam diyorum bakalım sonuç ne olacak kapı süsümü annemle yaptık çok uyguna mal ettik valla güzelde oldu bitek isim kısmı kaldı onunda
Arkadaşlar ben bi delilik yapıyorum annemler bugün gidicekti aydına abimlerin yanına dün doktor vajinal bakınca rahim ağzı uzunluğuna bide baya götürür dediği için neşem yerine geldi bende gitmeye karar verdim akşam 12 de bakalım nasıl olucak bavul hazırlama derdindeyim otobüsle gidicez abim karşılıcak haberi yok onun benim geliceğimden süpriz olsun dedik
Oooo Hadi iyi gezmeler sana, bizim yerimize de gez anacım yalnız aydın diyince biraz aklıma sıcak geldi ama korkutmiyim şimdi klima herseyi çözer en nıhayetinde
Benimki de valla et yiyince oynuyor bende pek sevmem ama babasına mı çekti acaba son kontrolde dönmüştü baş aşağıydı görüntü çok zordu yüzünü oraya yapıştırmıştı resmen bende çok hevesli gitmiştim ya bazen diyorumki şu 10 günlük kontrolde gitsem mi yaa ama yadırgamayın acayip özlüyorum