2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bugün temizlik vs derken çok ayakta kaldım alt kısımda acayip baslı hissediyorum yani bayada. Bir ağrıyor inşallah dinlenince geçer ayakta uzun süre kalınca oluyor mu sizde ?
Bende şuan aynı durumdayım diktim ayaklarımı uzanıyorum sanırım bu son uzun dışarı çıkışımdı yürürken baya zorlandım, adet ağrısı gibi bir ağrı var şuan bebek baskı yaptığı için muhtemelen

Sende de 33 yazıyor artık. 33. Hafta çok uzak gelirdi şimdi içindeyiz Allah'ım nasıl güzel bir şey
Bugün o yazıya baktım kaldım. 1 ler 2 ler derlen geldik 3 lere.
Babam bugün sen erken doğmuştun bebiş de sen gibi olursa 5 haftaya doğurursun dedi. Aldı yine beni bir korku ben bir 7 hafta öngörüyordum kendimde. Ay zamanında gelsinler ya

Kizlar doktor bana 1 ay sonra gel diyor ama ben o kadar uzun beklemek istemiyorum 20 günde bir gidiyorum sizler ne durumdasınız ben mi fazla gidiyorum yoksa ? 28+3 üm
Ben en son 25+4 te gitmiştim sonra 30+0 da gittim .istersen devlet özel karışık git sadece bir doktordan takipli değilsen.Ben çok uzun ara verince içim rahat etmeyip devlete randevu alıyorum tabi bu haftadan sonra almam muhtemelen 2 haftada bir çağırır doktor zaten.

İnşallah geçer dinlenince ya sanki bebek çıkacak gibi bir his Allah korusun ağrıyor baskıyla birlikte yine yaşamıştım bunu ama bu kadar şiddetli değildi sanki inşallah seninkide geçer acaba parll içsek fayda etmez mi

Ayaklarımı biraz havaya kaldırıp uzandım ağrım şuan daha iyi ama bebeğin kafasını hissediyorum resmen kasığımda baskı var. Bence yorgunluktan oldu ve geçecek senin ağrın geçmediyse parol içip uzan faydası olur

Dinlenince geçer uzat ayaklarını yukarıya iyice dinlen. Artık haftalar büyüdü baskı hissetmemiz çok normal. Yürürken bazen baskı yapıyor top gibi. Bekliyorum 20 sn . Düzeliyor sonra

Benim tekmeler hala kasıklarımda, dönmedi henüz. Kasıklarımın üstünde horon tepiyor sanki şu an

30 derecede yıkanıyo diye biliyorum ben bebek kıyafetleri hassas program

Kızlar bugün temizlik vs derken çok ayakta kaldım alt kısımda acayip baslı hissediyorum yani bayada. Bir ağrıyor inşallah dinlenince geçer ayakta uzun süre kalınca oluyor mu sizde ?
Oluyor canım hatta çok ayakta kalınca akıntı da çok oluyor su gibi. Bende bugün çamaşır ütü yaptım baya karnım çok sertleşti baya kasıldım bıraktım

Hamilelikte bazı degerler normal ama ya yükselmezse yükselmiyor. Şükür ben iyiyim ama yalan söylüyorum kan ilacını fılan kullanıyorum dıye Yoksa kızıyolar bana
Aaa ama aaa yani bu kadar tarife herkesin canı hamsi istedi
Hamsi hamsi olalı bu kadar göklere çıkmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…