37-38 ideal sanki ya daha ilerisi korkutuyor beni. Çok hızlı büyüyorlar ya a bu arada yerleri elle haftada bir iki silmek doğumu kolaylaştiriyormus. Hem iş hem egzersiz 36da başlamayı düşünüyorum buna. Ne olur ne olmaz diye şuan yapmıyorum tabu
İlk sefer diye kurutmaya atmıcam çeker meker pamuklu ya zaten minnacıklar iyice küçülüp giyemezse diye korkuyorum balkonda da kurutmayı düşünmüyorum evde kurutcam sanırım kuzumun yatağı gelmedi hala bir oda boş orda kuruturum
30. Haftadasin ve 70 günün var. Gözüküyor yani. Ayarlardan kendininkini açmışsın ama başkasının bilgilerini görmeyi kappali tutmuşsun büyük ihtimalle. Orayı de aç gözükür canım
İlk sefer diye kurutmaya atmıcam çeker meker pamuklu ya zaten minnacıklar iyice küçülüp giyemezse diye korkuyorum balkonda da kurutmayı düşünmüyorum evde kurutcam sanırım kuzumun yatağı gelmedi hala bir oda boş orda kuruturum
Bende öyle düşündüm kurutmada çekerse diye bende öyle yapayım o zaman ya ben yıkayıp odasında kurutayım direk en temizi toz da olmaz evde mis gibi kurusun
Bende öyle düşündüm kurutmada çekerse diye bende öyle yapayım o zaman ya ben yıkayıp odasında kurutayım direk en temizi toz da olmaz evde mis gibi kurusun
Ben hepsini kurutmaya attım valla gözle görülür bişey de olmadı gibi ama şöyle yaptım ütü kurulduğunda attım hafif nemli çıktı kurusun diye astım ütü de gerektirmedi mis gibi oldular
Ay kızlar benim 2 gündür sütüm geliyor yani tam süt de denemez aslında, şeffaf ve sarımsı çok çok hafif beyaz şekilde geliyor ama öyle şarıl şarıl değil 2-3 damla şeklinde. Korkma gerek yok normal dimi ya ? Benim en yakın arkadaşım hem ebe hem emzirme uzmanı, ona sordum normal ama sakın sürekli göğüslerini uyarma sıkma dedi ben de öyle yapıyorum ama yine de geliyor başına gelen oldu muu
Ay benim 17.haftadan beri her gün göğüslerimden anlattığın şekilde sıvı gelir hatta doktoruma sormuştum çok normal endişelenmene gerek yok demişti sen de endişelenme bence sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Kızlar benim doktorum ağrın veya sancın dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok demişti. Dinlenince geçmiyorsa doktorunuzu arayın bence. Artık ağırlaştık dikkat edin. Bide göğüsten süt gelmesi durumunda annem sıkma diyor o ilk gelen ağız denen şey bebeğe çok faydalıymış boşa gitmesin dedi
Benim marinadaki bebek programı 90 gösteriyor öyle yıkadığımı düşünsene elbiseler yok olarak çıkardı sanırım ama ben 40 da yıkadım oğlumdan kanlan kıyafetler vardı bide onlarda hafif lekeler vardı çıkmazdı 30 da canım zaten 50 dk kısa program olduğu için sorun olmadı şükür
Evet keskinlikle ayakta çok kalıp yorulunca beden sinyal veriyor uyudum dinledim Şuan çok iyim dün yani çocuk çıkıyor falan sandım nasıl değişik bir ağrıydı ben oğlumda böyle şeyler yaşadığımı hatırlamıyorum
Ay kızlar benim 2 gündür sütüm geliyor yani tam süt de denemez aslında, şeffaf ve sarımsı çok çok hafif beyaz şekilde geliyor ama öyle şarıl şarıl değil 2-3 damla şeklinde. Korkma gerek yok normal dimi ya ? Benim en yakın arkadaşım hem ebe hem emzirme uzmanı, ona sordum normal ama sakın sürekli göğüslerini uyarma sıkma dedi ben de öyle yapıyorum ama yine de geliyor başına gelen oldu muu
Kızlar teşekkür ederim cevaplar için sanırım gerçekten ayakta kalınca bedenimiz sinyal veriyor ben dün çok ayakta kaldım resmen hamile olduğumu unuttum içerden yeter artık diye işaret geldi çok şükür sabah kalktığımdan beri ağrım sızım çok kötü bir his zamanında doğursakta şu evhamlarımız bitse
Günaydın..
Bende Dilkenn
gibi yapmayı düşünüyorum yıkayıp ütü kuruluğuna atayım zaten nemli cıkıyor ama üstündeki tozu tüyü ne varsa alıyor kurutma ya ondan atacagım sonra içeriye asarım.
Kızlar bugün temizlik vs derken çok ayakta kaldım alt kısımda acayip baslı hissediyorum yani bayada. Bir ağrıyor inşallah dinlenince geçer ayakta uzun süre kalınca oluyor mu sizde ?
Akşam misafirler geldi, inan yaptığım pek bir şey de olmadı her yeri topladılar ettiler falan ama daha onlarla otururken bel ağrım başladı. Gece sanki belim tutulmuş gibiydi. Sabaha karşı da vakinanın hemen üstüne bir ağrı saplandı ki anlatamam. Çok şükür kısa sürüp geçti, sonrasında bebeğin hareketini de orda hissettim. Sanırım yavaştan yalancı ağrılar falan başlayacak
trueliving_
dedkten sırna baktım benimki de yüksek sıcaklıkta 3.5 saat gösteriyor bebek programını. Misafir gelince yıkamayamadım ama bugün 30 derecede yıkamak mantıklı geldi, bazı ürünlerin etiketine öyle yazmışlar.
trueliving_
dedkten sırna baktım benimki de yüksek sıcaklıkta 3.5 saat gösteriyor bebek programını. Misafir gelince yıkamayamadım ama bugün 30 derecede yıkamak mantıklı geldi, bazı ürünlerin etiketine öyle yazmışlar.
Evet canım sen 30 da yıka Kısa program oluyor zaten sıfır ürünler bi tozu gitse yeter benim ilk oğlumdan da eşyalar vardı müslinler örtüler vs hafif lekeler vardı
Ayy demekki biz artık çok dikkat edicez kendimizi yormamız lazım ağrı olunca insan korkuyor stres yapıyor birde sakin sakin geçirsek şu Eylül ayınıda inşallah