2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben hala donuna kadar ütülüyorum ya cildi hassas egzamaları oluyor diye
Ah çok zor geçmiş olsun. Benim de cildim öyleydi giydiğim şortun fermuarı cildime değiyorsa mutlaka alerji olurdu. Hatta eğerki girdiğim denizin suyu çok tuzluysa( akdeniz ) ve ben uzun kaldıysam alerji olurdum yine. Ama geçiyor büyüdükçe azalıyor, umarım kızının da en kısa sürede geçer

Sanırım ilk aylardan beri her muayenede 2 hafta önden gittiği için dedi bunu hep ilerdeydi çünkü şeker testi falan yaptı her şey normal çıktı. Sezeryandan biraz korkuyorum açıkçası normalden yanaydım ama tabiki sağlıklı olması en önemli olan

Teşekkür ederim amin inşallah

Benim ağrıyor göğsüm sanki emziriyorum da süt birikmiş gibi doluluk hissi oluyor bizim ebemizde normal gelebilir artık sakin elleme sıkma dedi
Evet normalmiş normal olmasına çok sevindim ama bu sefer de aklıma şey takıldı bu ilk ağız sütü ya ? E bu boşa akıyor doğunca da aynı ağız sütü gelecek mi diye düşünüyorum

Aynen ben de aynı sebepten attım çünkü kurutma 80-90 derece ısı veriyor hem tozlar gidiyor bir de hemen çıkarır çıkarmaz katlardan ütü de istemiyor mis gibi oluyor

Tabiki sağlıklı doğması en istediğim şey rabbim herkesin bebeğini korusun . Kaç kilo doğdu bebeğin bu kilolarla

Evet normalmiş normal olmasına çok sevindim ama bu sefer de aklıma şey takıldı bu ilk ağız sütü ya ? E bu boşa akıyor doğunca da aynı ağız sütü gelecek mi diye düşünüyorum
Yok yok öyle düşünme bence vücudumuz saki sistem muhteşem şekilde işliyor senden gelen süt o bebeğin ilk alacağı süt değildir o yağlı Sarı ve yoğun kıvamlı oluyor eminimi o doğumda geliyordur ve miniğin ondan içecek

Bence gitmelisin canm doğumdan sonra da gidersin en azından lohusalık dönemini atlatana kadar, inşallah kolay bir şekilde atlatirsn ve korkma bence kendine güven başaracğna inan , üstesinden geleceğine inanıyorum her lohusa aynı olacak diye bir şey yok, şimdiden kolaylıklar diliyorum ve hepimize

Ben de ütüden nefret ederim 5 yıldır evliyim daha elime almisligim yok ama şöyle düşün yukarıda da yazdım kurutma makinesi 80-90 derece ısı veriyor ve bunu 3 saat boyunca yapıyor bence aynı işlevi görüyor ben o yüzden yapmadım. Ha şöyle ki müslin örtülerini de yıkadım ama onların kumaşından dolayı biraz buruştu onları ve ağız bezlerini ütülycem mesela. O kadar da değil canım

İnşallah canım gerçekten zor çok fazla olduğunda özellikle kolon kortizonlu krem vermek istiyorlar filan ona gerek kalmasın diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Yaa hassas cilt sıkıntı Allah kolaylık versin valla ütü en sevmediğim şey ya inşallah bizim bebe öyle olmaz
Ay inşallah çok zor, bana ütü çok zor gelmiyor ya bizimse her şeyi ütülüyorum ben

Bugün ben bir çılgınlık yapıp kemerburgazda bir çocuk şenliğine geldim sabah 11 den beri o alandayız güneş kremi de sürmemiştim Allah yandım baya Baya da yürüdüm bugün resmen pert oldum

Eklentiler

• IMG_9718.webp
    76,7 KB · Görüntüleme: 82
Ehh çok buruşunca mecbur kalınıyor tqbii

Ütü sever nadir insanlardansın

Kızlar ya bişey sorucam Goo.n marka bebek bezi hakkında fikri olan varmı ? Ben molfix almayı düşünüyordum ama bu markayıda önerdiler sizlerden bilen kullanan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…