2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben de bugün bebeğin hareketlerini çok az hissettim sanki. Kaç kez bir şeyler yiyip soluma yattım, anca bir iki pıt pıt. Akşam yemeğinde coşardı normalde, bu gece yemekten sonra iki üç pıt yaptı sadece. Arada böyle olması normal mi acaba, yoksa endişelenmem mi gerek?

Kızlar bugün temizlik vs derken çok ayakta kaldım alt kısımda acayip baslı hissediyorum yani bayada. Bir ağrıyor inşallah dinlenince geçer ayakta uzun süre kalınca oluyor mu sizde ?

Ben çok ayakta kalmıyorum ama yürüyüş yaparken bazen biraz hızlı gidince top gibi büzülüyor sanki ve aynen öyle bir baskı yapıyor. Biraz dinlenince ve yavaşlayınca geçiyor. Vücudumuzu dinleye dinleye hareket etmemiz gerekiyor galiba.

Kızlar bugün temizlik vs derken çok ayakta kaldım alt kısımda acayip baslı hissediyorum yani bayada. Bir ağrıyor inşallah dinlenince geçer ayakta uzun süre kalınca oluyor mu sizde ?
Ben dün ayaktaydım. Son alışverişleri yaptık sayılır. Bugün kasılma, çekilme, ağrı ne arasam var her yorgun günün peşinden böyle oluyor

Ay kızlar benim 2 gündür sütüm geliyor yani tam süt de denemez aslında, şeffaf ve sarımsı çok çok hafif beyaz şekilde geliyor ama öyle şarıl şarıl değil 2-3 damla şeklinde. Korkma gerek yok normal dimi ya ? Benim en yakın arkadaşım hem ebe hem emzirme uzmanı, ona sordum normal ama sakın sürekli göğüslerini uyarma sıkma dedi ben de öyle yapıyorum ama yine de geliyor başına gelen oldu muu

Arada olur bence ya ben hareketlı iken hıc hıssetmıyorum yatınca tık tık gelıyor. Şeker çikolata aramıyor benım bıdık elimin sıcaklıgına hemen anneeeeğ ben burdayım dıye gelıyor.
Meraklanma takip et yınede ama normaldır bence

Ya sorma. belki fikir olur diye yazayım dedim, kaptırmışım kendimi (neyse ki hamsili ekmek tarifine girmeden durdum). Benim de çok fena canım çekti. Kusura bakmayın arkadaşlar

Başıma gelmedı ama cok duydum. Gögüs uclarıyla aman oynama sıkma gelen gelsin ne güzel ön hazırlık
Endişeye de gerek yok ben çok duydum hamilelik boyunca gelen bile çok .

Ya sorma. belki fikir olur diye yazayım dedim, kaptırmışım kendimi (neyse ki hamsili ekmek tarifine girmeden durdum). Benim de çok fena canım çekti. Kusura bakmayın arkadaşlar
Hayır bide gec gördüm msj erken görsem kesin yapardım Neyse en kısa zamanda inşallah

Teorik olarak normal diye biliyorum. Bana bir ay önce yanlışlıkla mememi sıkınca oldu. Aa şu uçtaki kurumuş sarımsı beyazlık ne acaba diye kurcalarken bir iki damla bir şey geldi, çok hafif bir sızı da eşlik etti bir iki gün, sonra ellemeyince geçti. Temiz ve kuru tutmak gerekiyor sanırım.

Ben bebek gaza gelir belki diye diyette olmama rağmen dört parça çikolata da yedim, iyi mi

Başıma gelmedı ama cok duydum. Gögüs uclarıyla aman oynama sıkma gelen gelsin ne güzel ön hazırlık
Endişeye de gerek yok ben çok duydum hamilelik boyunca gelen bile çok .
Sütyensiz geziyorum ama sanırım artık sütyen takip içine göğüs pedi takıcam ne olur ne olmaz

Aa benim de sızlıyor 2 gündür demekki süttenmiş

O sırada o haftaları iple çeken ben
İnşallah zamanında gelir bebiş. Senin de az kaldi 33lere de endişeli geçince zaman çok yavas akıyor dimi. İyi düşün iyi olsun ve tabi bol bol dinlen canım. Az çok okuyorum yorumlarini ve her gördüğümde de dua ediyorum senin için

37-38 ideal sanki ya daha ilerisi korkutuyor beni. Çok hızlı büyüyorlar ya a bu arada yerleri elle haftada bir iki silmek doğumu kolaylaştiriyormus. Hem iş hem egzersiz 36da başlamayı düşünüyorum buna. Ne olur ne olmaz diye şuan yapmıyorum tabu

benim 8 haftada üstümü ıslatıcak derecede geldi sorun olmadı uyarmamalısın normal miş bu durum doğumdan sonra sütümüz hemen gelir inşallah

Ah amin canım teşekkür ederim valla dışarı ile olan ilişiğimi bir anda kestim ben elimden geleni yapıp evde dinleniyorum gerisi Allah'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…