2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Onada karşı paşam birde soyadımız uzun isimde uzun çocuma yazık arada trip atıyorum ama işte isimsiz kaldı çocuk ya tulumu işletmecide 1 aydır karar vermemizi bekliyor
valla o zaman yapacak birşey yok sen dediğin gibi Alparslan ismine alışmaya bak bu arada ismi çok güzel

Kızlar 30. Haftadayım. Resmen 1 haftadır hamileliğin başına döndüm hiçbirşey yiyemeyip afedersiniz kusuyorum sürekli. Böyle olanlar var mı aranızda. Gebelik zehirlenmesinden şüphelendim ama tansiyonum düşük ve idrar tahlilimde temizdi. Bebek saç çıkarıyor diyorlar ama ne kadar doğru mahvoldum bişey yiyemekten

Kızlar 30. haftaya giricem bebeğin ismi hala belli değil yok yani napcam ben ya

Kızlar ya bişey sorucam Goo.n marka bebek bezi hakkında fikri olan varmı ? Ben molfix almayı düşünüyordum ama bu markayıda önerdiler sizlerden bilen kullanan varmı ?
Ben kızımda 4 numarasında çoğunu goon kullandım memnundum ileriki ayda mesela 3 numaradan başlayabilirsin ben sleepyden yanayım ilk aylar

Kızlar ya bişey sorucam Goo.n marka bebek bezi hakkında fikri olan varmı ? Ben molfix almayı düşünüyordum ama bu markayıda önerdiler sizlerden bilen kullanan varmı ?
Molfix değişince iyi olmamış ya, eskiden daha iyiymiş. Öyle dediler burda. Goon bilmiyorum ama

Bizim oğlanın adı da belli değil henüz,
Bu arada ben geçen kontrole gittim kizlar söylemeyi unuttum 28+3 de kilosu 1200 gram boyu belli olmaz tahmini dedi söylemedi 7 ile çarpınca bulunan bilgilerin olduğu kağıdı vermedi ben de istemeyi unuttum o yüzden boyu hakkında fikrim yok . Açlık tokluk kan şekerine bakti tekrar, sonuc sınırda gelse de Sen her ihtimale karşı diyetisyene git uyamasan da elinde iyi kötü liste olsun dedi . Bir ay sonra kontrol . Zaten muayene toplam 5 dk sürmüyor sorularım söylemleri usg hepsi dahil çok kısa sürüyor özel olmasına rağmen yattığım gibi kalkıyorum gittim gideli o kadar paraya paket aldım ama 3 boyutlu göremedim hep siyah beyaz çünkü yüzü hep ya dönük ya elleri kapalı diyor 3 boyutlu açmıyor en son ayrıntılı usg de görmüştüm bende haberler böyle kilosu iyi galiba aşağıda ki hamile günlüğü ile benzer kiloda .

Sen neyle başlayacaksın
Bana kimse poposunun alışacağını söylemediği için prima almıştım ama onla devam edemem. Yenidoğanda kullansa yeter
Sonrası için uygun denk geldikçe beden beden ikişer paket sleepy ve molfix aldım. Kullanamadığım olursa bir arkadaşıma ya da ihtiyacı olan birine veririm artık hatta burda bez dayanışması yapıp değiş tokuş yapmak acayip mantıklı geliyor

Poposu alışırsa maşallah aylık fiyatlar gramla yarışıyor ıslak mendilide aynı şekil

Bende korkuyorum işte bez değiştirmek istemiyorum direk bi bezle başlayıp devam etmeyi düşünüyorym zaten stokta yapmadım bittikçe alcam şimdi bi paket almam lazım ve hangisi iyi diye bi araştırma yapıyorum prima hariç hangisi iyiyse ondan alcam

Poposu alışırsa maşallah aylık fiyatlar gramla yarışıyor ıslak mendilide aynı şekil
Yaa ben en son 600 dü aldığımda 999 olmuş şok oldum o değil de yine küçük bedende kullanılır büyüdükçe numara büyüyor. Büyüdükçe içindeki sayı azalıyor azaldıkça o bir ay yetmiyor yetmeyince cidden her ay bir grama tekabül ediyor

Ben 70 tane premium care aldım daha ıslak mendil hiç almadım alcaz inşallah

Ben bu sayfayı oğlumda da çok takip ederdim bunlar içeriği temiz bezler diğer resimde bahsettiği bez de slepy yeni çıkan serisinin incelemesi goon bebek bezinizde içeriği temiz kullananlar sızdırma yapmadı demişti tabiki dedğim gibi bezde tamamen kişisel. Bir şey bebeğe bağlı

Eklentiler

• F75AB197-0144-4EA8-BB41-FA6A155A5C76.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 74
  • 7B97FA7D-411C-48F6-86F4-A7E6DE2971AD.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 69
210 lu gördüm 1 numara 1600 tl cik çocuğa altın hesabı açsak 3 yılda güzel para ıslak mendil geçen Özdileği gezerken gördüm bi palet 90 tl di hepsi mi aynı bilmiyorum yoksa özelliklimiydi bilemedim ama çöpe gidiyor ya neden neden demedim değil hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…