Benim eşim Galatasaraylı şöyle kızımız geç geleyim diyip de sürpriz yaparsa valla 6 kasım yazdırmaz kimliğe6 sında ne var özel gün mü doğum için tarih mi aldın birindenBende 6-7 dıycem şimdilik susuyorum da hersey yolunda gitsinde bakalım
6/11/2023
Senin doğum tarihin tam olarak ne zamana denk geliyor ? Terazi burcu doğurma ihtimalin varmıKasım ayı çok güzel bir ay. Ben de 1 Kasım diye evrene enerjilerimi gönderiyorum
Ama benim için pek ihtimal yok gibi
Tecrübelerimiz ne kadar da farklıymış. Çoğu insan çok ağrılı geçtiğini söylüyor. Sanırım kullanılan cihaz ile ilgiliymiş.
Ay evet bide öyle bi muhabbet varmış biz fenerbahçeliyiz hiç unutulmaz bi Tarih diyor banaBenim eşim Galatasaraylı şöyle kızımız geç geleyim diyip de sürpriz yaparsa valla 6 kasım yazdırmaz kimliğe
Benim çekilirken öyle aman aman agrım olmadı biran saplandı gectı. Ama o gun boyle karnım hep agrıdı ayaga kalkıp yırurken zorlandım.Kasım ayı çok güzel bir ay. Ben de 1 Kasım diye evrene enerjilerimi gönderiyorum
Ama benim için pek ihtimal yok gibi
Tecrübelerimiz ne kadar da farklıymış. Çoğu insan çok ağrılı geçtiğini söylüyor. Sanırım kullanılan cihaz ile ilgiliymiş.
3 Kasım görünüyor ama bebeler zaten ortalama 10 gün falan erken geliyor. Yani ucundan terazi olma durumu varSenin doğum tarihin tam olarak ne zamana denk geliyor ? Terazi burcu doğurma ihtimalin varmı
Ya bende dıyordum 11-11 isterim kadın ayın 3 ünden bahsedınce barı 6-7 olun dedımBen 11.11.2023 olmasını tercih ederdim ama kocam sırf babalık izni haftasonuna kaynamasın diye hafta başında olsun istiyoryoksa hiç bi özelliği yok
Aa 6 kasımda ne olmus kı eşime demedım tarıhı kesin oda biliyordur da ben bılmıyorum. Hastane çıkısına bıle aslan seçtiBenim eşim Galatasaraylı şöyle kızımız geç geleyim diyip de sürpriz yaparsa valla 6 kasım yazdırmaz kimliğe
Ben hep sana 23 ekim dıyorum3 Kasım görünüyor ama bebeler zaten ortalama 10 gün falan erken geliyor. Yani ucundan terazi olma durumu var
ilk gebeliğin ama normal doğum olursa doktorunda beklerse kasımı görebilirsin3 Kasım görünüyor ama bebeler zaten ortalama 10 gün falan erken geliyor. Yani ucundan terazi olma durumu var
Fb gs yi 6-0 mı ne yenmişYa bende dıyordum 11-11 isterim kadın ayın 3 ünden bahsedınce barı 6-7 olun dedım
Aa 6 kasımda ne olmus kı eşime demedım tarıhı kesin oda biliyordur da ben bılmıyorum. Hastane çıkısına bıle aslan seçti
Çok erken değil mi canım tahmini doğum 20 gösteriyor dün bir dr izledim artık devlet özel farketmeksizin 39+ da olacakmış planlı sez. Bana 39+0 dedi doktorumBende herşey yolunda giderse doktoruma 6 kasımda olsun mu dedim olur dedi aynı gün doğurma ihtimalimiz çok yüksek
Ahah sakın sorma boşverAa 6 kasımda ne olmus kı eşime demedım tarıhı kesin oda biliyordur da ben bılmıyorum. Hastane çıkısına bıle aslan seçti
Bana da öyle gibi geliyor hepBen hep sana 23 ekim dıyorumKızımdan ötürü onunda tarih 3 temmuzdu 23 hazıranda aldılar
Ay bence kesinlikle daha iyiilk gebeliğin ama normal doğum olursa doktorunda beklerse kasımı görebilirsinilk doğumlar hemen gelmiyor terazi burcu daha iyi değil mi ya ben terazi doğurmayı çok isterdim bir kova burcu olarak akrep burçları kindar ve kıskanç oluyor o beni bir miktar korkutuyor
Benimki 38+0 da alıcak benim gebeliğim riskli o yüzden beklemiycek daha fazla yoksa 38+5te falan doğurmak isterdim ama valla bende korkumdan doğurmak istiyorumÇok erken değil mi canım tahmini doğum 20 gösteriyor dün bir dr izledim artık devlet özel farketmeksizin 39+ da olacakmış planlı sez. Bana 39+0 dedi doktorum
Bugün tanıdığım rahim filmi çektirdi anestezili, ilk çıktığında 1 saat içinde adet ağrısı gibi ağrısı olmuş, hafif de kahverengi lekelenmesi olmuş. Şu an gayet iyi olduğunu söyledi, hatta konserve hazırlıyormuşMerhaba kızlar biraz uzun olacak ama 4 senelik evliyim ilk 3 senede 5 tane düşük yaşadım 4 ü kimyasal 1 i boş gebelik..son bir senedir hiç bir şekilde gebe kalamadim bu arada bütün genetik testler yapıldı eşime de bakıldı..adetlerim son bir senedir duzensizlesince bende hormon testlerime baktrayim dedim ve rahim filmi çekeyim dedim şuana kadar doktorlar gerek görmemişti ama ben baktrmak istedim..
Fsh:5.04
Lh:11.79
Prolaktin:13.19
Amh:3.06 çıktı değerlerin normal dedi doktor kızlar evlendikten sonra 20 kilo aldım yani suanki kilom 90 kilo ver dedi doktor..neyse rahim filmi çektik bugün tüplerim açık şekil normal gayet iyi dedi doktor..Hatta kızlar çektiğime pişman oldum gibi kürtaj olmuş biri olarak böyle bir ağrı görmedim desem anestezili çektim ama sabah oldum olduğumdan beri karın ağrım çok kanamam adet kanaması gibi sizce normalmi bazı arkadaşlar 10 dk sürüyor lekelenme olup geçiyor dedi benim öyle olmadı kürtaj da bile bukadar ağrım olmamıştıtek sevindigim değerlerim iyi çıktı demekki şuan nasip etmiyor rabbim sorum ağrılarım normalmi karnimda da şişlik var dokunamiyorim bile agriyor durumuma bir yorumunuz varmi
Bende ya erken doğmasın ama terazi olsun istiyorumAhah sakın sorma boşvergalatasaraylılar için kötü bir tarih
Bana da öyle gibi geliyor hep
Ay bence kesinlikle daha iyiterazi burcu olsun istiyorum ama erken doğmasın istiyorum.
Heee hatırladım gıbı ayın 6 sı hemde 6-0 dıyoalrdı. Şu anda bile maç izliyorFb gs yi 6-0 mı ne yenmişeşin 6 sını istemez muhtemelen
Aa ınsallah öyledir bana bugun dedı kı eskısı gıbı beklemıyoruz sezeryanda 38 olunca alıyoruz.Çok erken değil mi canım tahmini doğum 20 gösteriyor dün bir dr izledim artık devlet özel farketmeksizin 39+ da olacakmış planlı sez. Bana 39+0 dedi doktorum
Ya ben kasım doğumluyum ama yay burcuyum oğlumda kasımda doğsun istiyorumBende ya erken doğmasın ama terazi olsun istiyorumkeşke azcık daha erken gebe kalabilseymişiz akrep olcağını hesapladığımdan beri burç uyumu bakıyorum kovayla akrep asla anlaşamıyor
Her şey doktorda bitiyor canım hepsinin tarzı farklı malesefHeee hatırladım gıbı ayın 6 sı hemde 6-0 dıyoalrdı. Şu anda bile maç izliyor
Aa ınsallah öyledir bana bugun dedı kı eskısı gıbı beklemıyoruz sezeryanda 38 olunca alıyoruz.
Bende nasılsa erken dıye bişey demedim cidden üzülüyorum ya benım kızıma 23 dedıler şükür gününü bekledi gününde aldılar ama belki daha da bekleyecektı.
Ben hep şunu savunuyorum doğum öyle kolay olan birşey değil bebek gelecegı günü secsın o gün hemen alınsın sezaryana. Zaten nst bakılıyo kontroller sıklasıyor acil durumu olan zaten alınıyor.
Belki benim sancım olsa o gün belkıde normal ıstıycem ama tarıh saat verılınce ister istemez korkunun üstüne gidemiyorsun.
Yay burcuyum akreple asla anlaşamaz diyorlar ama hem kocam akrep hem de evladım akrep olacak büyük ihtimalleBende ya erken doğmasın ama terazi olsun istiyorumkeşke azcık daha erken gebe kalabilseymişiz akrep olcağını hesapladığımdan beri burç uyumu bakıyorum kovayla akrep asla anlaşamıyor
Ay benimki de maç izliyorHeee hatırladım gıbı ayın 6 sı hemde 6-0 dıyoalrdı. Şu anda bile maç izliyor
Aa ınsallah öyledir bana bugun dedı kı eskısı gıbı beklemıyoruz sezeryanda 38 olunca alıyoruz.
Bende nasılsa erken dıye bişey demedim cidden üzülüyorum ya benım kızıma 23 dedıler şükür gününü bekledi gününde aldılar ama belki daha da bekleyecektı.
Ben hep şunu savunuyorum doğum öyle kolay olan birşey değil bebek gelecegı günü secsın o gün hemen alınsın sezaryana. Zaten nst bakılıyo kontroller sıklasıyor acil durumu olan zaten alınıyor.
Belki benim sancım olsa o gün belkıde normal ıstıycem ama tarıh saat verılınce ister istemez korkunun üstüne gidemiyorsun.
Böyle şeyler duyunca daha çok korkuyorum bildiğiniz adet şeklinde kanamam varBugün tanıdığım rahim filmi çektirdi anestezili, ilk çıktığında 1 saat içinde adet ağrısı gibi ağrısı olmuş, hafif de kahverengi lekelenmesi olmuş. Şu an gayet iyi olduğunu söyledi, hatta konserve hazırlıyormuşama bunlar bireysel şeyler, kötü düşünmeyin inşallah iyi olur
İnşallah gecer ya..bildiğin adet gibi kanamam oluyorMerhaba, ben de rahim filmi çektirmiştim ama anlattıklarının hiç birini yaşamadım. Hatta hafif pembelik dışında bir kanamam da olmadı. O yüzden normal mi bilemedim ama komplikasyon olacak bir durum da değil. Büyük ihtimalle yarına geçecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?