2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Senin doğum tarihin tam olarak ne zamana denk geliyor ? Terazi burcu doğurma ihtimalin varmı

Benim çekilirken öyle aman aman agrım olmadı biran saplandı gectı. Ama o gun boyle karnım hep agrıdı ayaga kalkıp yırurken zorlandım.
Kanamam da olmadı denecek kadar azdı.

Ben 11.11.2023 olmasını tercih ederdim ama kocam sırf babalık izni haftasonuna kaynamasın diye hafta başında olsun istiyor yoksa hiç bi özelliği yok
Ya bende dıyordum 11-11 isterim kadın ayın 3 ünden bahsedınce barı 6-7 olun dedım
Benim eşim Galatasaraylı şöyle kızımız geç geleyim diyip de sürpriz yaparsa valla 6 kasım yazdırmaz kimliğe
Aa 6 kasımda ne olmus kı eşime demedım tarıhı kesin oda biliyordur da ben bılmıyorum. Hastane çıkısına bıle aslan seçti

3 Kasım görünüyor ama bebeler zaten ortalama 10 gün falan erken geliyor. Yani ucundan terazi olma durumu var
ilk gebeliğin ama normal doğum olursa doktorunda beklerse kasımı görebilirsin ilk doğumlar hemen gelmiyor terazi burcu daha iyi değil mi ya ben terazi doğurmayı çok isterdim bir kova burcu olarak akrep burçları kindar ve kıskanç oluyor o beni bir miktar korkutuyor

Fb gs yi 6-0 mı ne yenmiş eşin 6 sını istemez muhtemelen

Aa 6 kasımda ne olmus kı eşime demedım tarıhı kesin oda biliyordur da ben bılmıyorum. Hastane çıkısına bıle aslan seçti
Ahah sakın sorma boşver galatasaraylılar için kötü bir tarih
Ben hep sana 23 ekim dıyorum Kızımdan ötürü onunda tarih 3 temmuzdu 23 hazıranda aldılar
Bana da öyle gibi geliyor hep
Ay bence kesinlikle daha iyi terazi burcu olsun istiyorum ama erken doğmasın istiyorum.

Çok erken değil mi canım tahmini doğum 20 gösteriyor dün bir dr izledim artık devlet özel farketmeksizin 39+ da olacakmış planlı sez. Bana 39+0 dedi doktorum
Benimki 38+0 da alıcak benim gebeliğim riskli o yüzden beklemiycek daha fazla yoksa 38+5te falan doğurmak isterdim ama valla bende korkumdan doğurmak istiyorum zaten erken doğma ihtimalide var 34-35 i görelim sonra ne zamansa doğsun istiyorum

Bugün tanıdığım rahim filmi çektirdi anestezili, ilk çıktığında 1 saat içinde adet ağrısı gibi ağrısı olmuş, hafif de kahverengi lekelenmesi olmuş. Şu an gayet iyi olduğunu söyledi, hatta konserve hazırlıyormuş ama bunlar bireysel şeyler, kötü düşünmeyin inşallah iyi olur

Ahah sakın sorma boşver galatasaraylılar için kötü bir tarih

Bana da öyle gibi geliyor hep

Ay bence kesinlikle daha iyi terazi burcu olsun istiyorum ama erken doğmasın istiyorum.
Bende ya erken doğmasın ama terazi olsun istiyorum keşke azcık daha erken gebe kalabilseymişiz akrep olcağını hesapladığımdan beri burç uyumu bakıyorum kovayla akrep asla anlaşamıyor

Fb gs yi 6-0 mı ne yenmiş eşin 6 sını istemez muhtemelen
Heee hatırladım gıbı ayın 6 sı hemde 6-0 dıyoalrdı. Şu anda bile maç izliyor
Çok erken değil mi canım tahmini doğum 20 gösteriyor dün bir dr izledim artık devlet özel farketmeksizin 39+ da olacakmış planlı sez. Bana 39+0 dedi doktorum
Aa ınsallah öyledir bana bugun dedı kı eskısı gıbı beklemıyoruz sezeryanda 38 olunca alıyoruz.
Bende nasılsa erken dıye bişey demedim cidden üzülüyorum ya benım kızıma 23 dedıler şükür gününü bekledi gününde aldılar ama belki daha da bekleyecektı.
Ben hep şunu savunuyorum doğum öyle kolay olan birşey değil bebek gelecegı günü secsın o gün hemen alınsın sezaryana. Zaten nst bakılıyo kontroller sıklasıyor acil durumu olan zaten alınıyor.
Belki benim sancım olsa o gün belkıde normal ıstıycem ama tarıh saat verılınce ister istemez korkunun üstüne gidemiyorsun.

Bende ya erken doğmasın ama terazi olsun istiyorum keşke azcık daha erken gebe kalabilseymişiz akrep olcağını hesapladığımdan beri burç uyumu bakıyorum kovayla akrep asla anlaşamıyor
Ya ben kasım doğumluyum ama yay burcuyum oğlumda kasımda doğsun istiyorum Korkmuyorum akreplerden

Her şey doktorda bitiyor canım hepsinin tarzı farklı malesef

Yay burcuyum akreple asla anlaşamaz diyorlar ama hem kocam akrep hem de evladım akrep olacak büyük ihtimalle
Ay benimki de maç izliyor alpi sakın 6 sında doğurma doğum konusunda sen gibi düşünüyorum. Bebeğim günü de şeklini de seçsin istiyorum. Ayrıca sezaryen gününü beklemek de bence stresli bir olay.

Böyle şeyler duyunca daha çok korkuyorum bildiğiniz adet şeklinde kanamam var

İnşallah gecer ya..bildiğin adet gibi kanamam oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…