Takıp et bu konuda riskli haftalardayız doktor bugün benı cok sıkı tembıhledı hareketlerını kontrol et mutlaka dedı.Kızlar ya dün bu saatlerden beri bebek hareketlerini hemen hemen hiç hissetmedim . Normalde çok hareketlidir hatta canım yanıyor hareketlerinden. Dünden beri birkaç kez dönme gibi hareketler hissettim sadece. Acile gitmeme gerek var mı sizce
Belimin ağrısı hiç azalmadı, karnımda da adet ağrısı gibi ağrı varAz önceki mesajını görünce bir sorguladım kendimi. Dün ikeada fıldır fıldır gezerken bir anda sancı geldi. Oturmazsam doğurcakmışım gibi bi baskıydı. On dakika oturdum sonra geçti.
Bu yalancı sancı mıydı bilmiyorumama kendimi haraket anlamında çok zorlamamışsam pek ağrım olmuyor benim.
Benim bebeğin kafası hala yukarda bence o yüzden de bir tık daha rahat olabilirim diye düşünüyorum. Senin şimdi ne durumda ağrıların?
Sağ ol canım.Kahve içtim çikolata yedim sola yattım bekliyorum. Peki hareketlerini nasıl takip etmemiz gerektiği konusunda bir şey dedi mi doktorTakıp et bu konuda riskli haftalardayız doktor bugün benı cok sıkı tembıhledı hareketlerını kontrol et mutlaka dedı.
Kahve iç çikılata ye baktın yok hareket gıtmende fayda var
FL yazan değerin 7 katı boyunu veriyorKagıtta 31+1 yazıyor kızlar hesaplıyordu ama ben bılemedım kac boyu bılen olursa söyler .
Yok nst bakmadı dıger gıdıste bakar belkıde şikayetım olmadıgı ıcın bakmadı.
Arkadaşlar da bahsetmiş. Sanki düzenli bir ağrı değil de aralıkları giderek sıklaşan ağrılar oluyor. Magnezyum takviyesi alıyor musun ? Belim ağrıdığı zamanlarda ben alıyorum baya rahatlatıyorBelimin ağrısı hiç azalmadı, karnımda da adet ağrısı gibi ağrı var
Bir şeyler ye sonra sol tarafına dönüp yat. Eğer kıpırdamazsa karnını azcık dürt. Bi bak bakalım nasıl hareketleriKızlar ya dün bu saatlerden beri bebek hareketlerini hemen hemen hiç hissetmedim . Normalde çok hareketlidir hatta canım yanıyor hareketlerinden. Dünden beri birkaç kez dönme gibi hareketler hissettim sadece. Acile gitmeme gerek var mı sizce
Bazıları günde 10 haraket yeterli diyor, bazı doktorlar saat tutup saymaya başla 2 saat içinde 10 kere olmalı diyor. Ama dönmeyi falan da saymak gerekiyor, en küçük kıpırtıyıSağ ol canım.Kahve içtim çikolata yedim sola yattım bekliyorum. Peki hareketlerini nasıl takip etmemiz gerektiği konusunda bir şey dedi mi doktor
Yok dikkat et dedı saglık ocagıda gel dedı öyle bırsey olursa . Hafta içi olsaydı gıderdın bence risk alma eger baktın hala hareket yok acıle gıt hemen kalp atımına bakıyolar rahatlarsın.Sağ ol canım.Kahve içtim çikolata yedim sola yattım bekliyorum. Peki hareketlerini nasıl takip etmemiz gerektiği konusunda bir şey dedi mi doktor
İşte gecen soylemıstım o zaman kızlar haftasından bulmuslardı banaFL yazan değerin 7 katı boyunu veriyor
Benim de o haftada bakmamıştı haftaya gittiğimde kesin bakar diye düşünüyorum
Çok şükür hareketlendiYok dikkat et dedı saglık ocagıda gel dedı öyle bırsey olursa . Hafta içi olsaydı gıderdın bence risk alma eger baktın hala hareket yok acıle gıt hemen kalp atımına bakıyolar rahatlarsın.
İşte gecen soylemıstım o zaman kızlar haftasından bulmuslardı banabugune kadar hıc soylemedıklerı ıcın cokta önemsemedim.
Kızım 31 haftalıkken 1900 müş bu bebiş daha minnak o zaman
Sağ ol canım çok şükür hareketlendiBir şeyler ye sonra sol tarafına dönüp yat. Eğer kıpırdamazsa karnını azcık dürt. Bi bak bakalım nasıl hareketleri
Günde 2 tane alıyorum ağrıyor diye. Neyse bakalım. Geçer herhalde zamanlaArkadaşlar da bahsetmiş. Sanki düzenli bir ağrı değil de aralıkları giderek sıklaşan ağrılar oluyor. Magnezyum takviyesi alıyor musun ? Belim ağrıdığı zamanlarda ben alıyorum baya rahatlatıyo
Merhaba, ben de rahim filmi çektirmiştim ama anlattıklarının hiç birini yaşamadım. Hatta hafif pembelik dışında bir kanamam da olmadı. O yüzden normal mi bilemedim ama komplikasyon olacak bir durum da değil. Büyük ihtimalle yarına geçecektirMerhaba kızlar biraz uzun olacak ama 4 senelik evliyim ilk 3 senede 5 tane düşük yaşadım 4 ü kimyasal 1 i boş gebelik..son bir senedir hiç bir şekilde gebe kalamadim bu arada bütün genetik testler yapıldı eşime de bakıldı..adetlerim son bir senedir duzensizlesince bende hormon testlerime baktrayim dedim ve rahim filmi çekeyim dedim şuana kadar doktorlar gerek görmemişti ama ben baktrmak istedim..
Fsh:5.04
Lh:11.79
Prolaktin:13.19
Amh:3.06 çıktı değerlerin normal dedi doktor kızlar evlendikten sonra 20 kilo aldım yani suanki kilom 90 kilo ver dedi doktor..neyse rahim filmi çektik bugün tüplerim açık şekil normal gayet iyi dedi doktor..Hatta kızlar çektiğime pişman oldum gibi kürtaj olmuş biri olarak böyle bir ağrı görmedim desem anestezili çektim ama sabah oldum olduğumdan beri karın ağrım çok kanamam adet kanaması gibi sizce normalmi bazı arkadaşlar 10 dk sürüyor lekelenme olup geçiyor dedi benim öyle olmadı kürtaj da bile bukadar ağrım olmamıştıtek sevindigim değerlerim iyi çıktı demekki şuan nasip etmiyor rabbim sorum ağrılarım normalmi karnimda da şişlik var dokunamiyorim bile agriyor durumuma bir yorumunuz varmi
Bende herşey yolunda giderse doktoruma 6 kasımda olsun mu dedim olur dedi aynı gün doğurma ihtimalimiz çok yüksekKagıtta 31+1 yazıyor kızlar hesaplıyordu ama ben bılemedım kac boyu bılen olursa söyler .
Yok nst bakmadı dıger gıdıste bakar belkıde şikayetım olmadıgı ıcın bakmadı.
38 de alıyoruz artık dedı. Dediğin gibi beklemıyoruz artık dedı. Gün vermedi ama kasımın ilk haftası 38. Haftam 3 kasım oluyor yanı 4-5 kasım da hafta sonu bakalım ben 6-7 istıyorum kabule derse bır gün bir gündür.
Agrılar kanama nırmal agrılı bir işlem zaten. Belki tüpler tıkalıydı açıldı . Her bünye farklı ben çektirdiğimde yeni doğum yapmış gibi yürüyüşüm bile değişmişti.Merhaba kızlar biraz uzun olacak ama 4 senelik evliyim ilk 3 senede 5 tane düşük yaşadım 4 ü kimyasal 1 i boş gebelik..son bir senedir hiç bir şekilde gebe kalamadim bu arada bütün genetik testler yapıldı eşime de bakıldı..adetlerim son bir senedir duzensizlesince bende hormon testlerime baktrayim dedim ve rahim filmi çekeyim dedim şuana kadar doktorlar gerek görmemişti ama ben baktrmak istedim..
Fsh:5.04
Lh:11.79
Prolaktin:13.19
Amh:3.06 çıktı değerlerin normal dedi doktor kızlar evlendikten sonra 20 kilo aldım yani suanki kilom 90 kilo ver dedi doktor..neyse rahim filmi çektik bugün tüplerim açık şekil normal gayet iyi dedi doktor..Hatta kızlar çektiğime pişman oldum gibi kürtaj olmuş biri olarak böyle bir ağrı görmedim desem anestezili çektim ama sabah oldum olduğumdan beri karın ağrım çok kanamam adet kanaması gibi sizce normalmi bazı arkadaşlar 10 dk sürüyor lekelenme olup geçiyor dedi benim öyle olmadı kürtaj da bile bukadar ağrım olmamıştıtek sevindigim değerlerim iyi çıktı demekki şuan nasip etmiyor rabbim sorum ağrılarım normalmi karnimda da şişlik var dokunamiyorim bile agriyor durumuma bir yorumunuz varmi
6 sında ne var özel gün mü doğum için tarih mi aldın birindenBende herşey yolunda giderse doktoruma 6 kasımda olsun mu dedim olur dedi aynı gün doğurma ihtimalimiz çok yüksek
Kasım ayı çok güzel bir ay. Ben de 1 Kasım diye evrene enerjilerimi gönderiyorumBende herşey yolunda giderse doktoruma 6 kasımda olsun mu dedim olur dedi aynı gün doğurma ihtimalimiz çok yüksek
Tecrübelerimiz ne kadar da farklıymış. Çoğu insan çok ağrılı geçtiğini söylüyor. Sanırım kullanılan cihaz ile ilgiliymiş.Agrılar kanama nırmal agrılı bir işlem zaten. Belki tüpler tıkalıydı açıldı . Her bünye farklı ben çektirdiğimde yeni doğum yapmış gibi yürüyüşüm bile değişmişti.
Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin.
Ben 11.11.2023 olmasını tercih ederdim ama kocam sırf babalık izni haftasonuna kaynamasın diye hafta başında olsun istiyor6 sında ne var özel gün mü doğum için tarih mi aldın birindenBende 6-7 dıycem şimdilik susuyorum da hersey yolunda gitsinde bakalım
6/11/2023
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?