2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Takıp et bu konuda riskli haftalardayız doktor bugün benı cok sıkı tembıhledı hareketlerını kontrol et mutlaka dedı.
Kahve iç çikılata ye baktın yok hareket gıtmende fayda var

Belimin ağrısı hiç azalmadı, karnımda da adet ağrısı gibi ağrı var

Takıp et bu konuda riskli haftalardayız doktor bugün benı cok sıkı tembıhledı hareketlerını kontrol et mutlaka dedı.
Kahve iç çikılata ye baktın yok hareket gıtmende fayda var
Sağ ol canım.Kahve içtim çikolata yedim sola yattım bekliyorum. Peki hareketlerini nasıl takip etmemiz gerektiği konusunda bir şey dedi mi doktor

Kagıtta 31+1 yazıyor kızlar hesaplıyordu ama ben bılemedım kac boyu bılen olursa söyler .
Yok nst bakmadı dıger gıdıste bakar belkıde şikayetım olmadıgı ıcın bakmadı.
FL yazan değerin 7 katı boyunu veriyor
Benim de o haftada bakmamıştı haftaya gittiğimde kesin bakar diye düşünüyorum

Belimin ağrısı hiç azalmadı, karnımda da adet ağrısı gibi ağrı var
Arkadaşlar da bahsetmiş. Sanki düzenli bir ağrı değil de aralıkları giderek sıklaşan ağrılar oluyor. Magnezyum takviyesi alıyor musun ? Belim ağrıdığı zamanlarda ben alıyorum baya rahatlatıyor

Bir şeyler ye sonra sol tarafına dönüp yat. Eğer kıpırdamazsa karnını azcık dürt. Bi bak bakalım nasıl hareketleri

Sağ ol canım.Kahve içtim çikolata yedim sola yattım bekliyorum. Peki hareketlerini nasıl takip etmemiz gerektiği konusunda bir şey dedi mi doktor
Bazıları günde 10 haraket yeterli diyor, bazı doktorlar saat tutup saymaya başla 2 saat içinde 10 kere olmalı diyor. Ama dönmeyi falan da saymak gerekiyor, en küçük kıpırtıyı

Yok dikkat et dedı saglık ocagıda gel dedı öyle bırsey olursa . Hafta içi olsaydı gıderdın bence risk alma eger baktın hala hareket yok acıle gıt hemen kalp atımına bakıyolar rahatlarsın.
FL yazan değerin 7 katı boyunu veriyor
Benim de o haftada bakmamıştı haftaya gittiğimde kesin bakar diye düşünüyorum
İşte gecen soylemıstım o zaman kızlar haftasından bulmuslardı bana bugune kadar hıc soylemedıklerı ıcın cokta önemsemedim.
Kızım 31 haftalıkken 1900 müş bu bebiş daha minnak o zaman

Çok şükür hareketlendi

kızlar bu ara yüzüm sivilce doldu. La roche posay jel kullanılır mı acaba ? Hamilelikten önce iyi geliyordu ama hamileyken kullanmadım .

Günde 2 tane alıyorum ağrıyor diye. Neyse bakalım. Geçer herhalde zamanla

Merhaba kızlar biraz uzun olacak ama 4 senelik evliyim ilk 3 senede 5 tane düşük yaşadım 4 ü kimyasal 1 i boş gebelik..son bir senedir hiç bir şekilde gebe kalamadim bu arada bütün genetik testler yapıldı eşime de bakıldı..adetlerim son bir senedir duzensizlesince bende hormon testlerime baktrayim dedim ve rahim filmi çekeyim dedim şuana kadar doktorlar gerek görmemişti ama ben baktrmak istedim..
Fsh:5.04
Lh:11.79
Prolaktin:13.19
Amh:3.06 çıktı değerlerin normal dedi doktor kızlar evlendikten sonra 20 kilo aldım yani suanki kilom 90 kilo ver dedi doktor..neyse rahim filmi çektik bugün tüplerim açık şekil normal gayet iyi dedi doktor..Hatta kızlar çektiğime pişman oldum gibi kürtaj olmuş biri olarak böyle bir ağrı görmedim desem anestezili çektim ama sabah oldum olduğumdan beri karın ağrım çok kanamam adet kanaması gibi sizce normalmi bazı arkadaşlar 10 dk sürüyor lekelenme olup geçiyor dedi benim öyle olmadı kürtaj da bile bukadar ağrım olmamıştıtek sevindigim değerlerim iyi çıktı demekki şuan nasip etmiyor rabbimsorum ağrılarım normalmi karnimda da şişlik var dokunamiyorim bile agriyor durumuma bir yorumunuz varmi

Merhaba, ben de rahim filmi çektirmiştim ama anlattıklarının hiç birini yaşamadım. Hatta hafif pembelik dışında bir kanamam da olmadı. O yüzden normal mi bilemedim ama komplikasyon olacak bir durum da değil. Büyük ihtimalle yarına geçecektir

Bende herşey yolunda giderse doktoruma 6 kasımda olsun mu dedim olur dedi aynı gün doğurma ihtimalimiz çok yüksek

Agrılar kanama nırmal agrılı bir işlem zaten. Belki tüpler tıkalıydı açıldı . Her bünye farklı ben çektirdiğimde yeni doğum yapmış gibi yürüyüşüm bile değişmişti.
Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin.

Bende herşey yolunda giderse doktoruma 6 kasımda olsun mu dedim olur dedi aynı gün doğurma ihtimalimiz çok yüksek
6 sında ne var özel gün mü doğum için tarih mi aldın birinden Bende 6-7 dıycem şimdilik susuyorum da hersey yolunda gitsinde bakalım
6/11/2023

Kasım ayı çok güzel bir ay. Ben de 1 Kasım diye evrene enerjilerimi gönderiyorum
Ama benim için pek ihtimal yok gibi
Tecrübelerimiz ne kadar da farklıymış. Çoğu insan çok ağrılı geçtiğini söylüyor. Sanırım kullanılan cihaz ile ilgiliymiş.

6 sında ne var özel gün mü doğum için tarih mi aldın birinden Bende 6-7 dıycem şimdilik susuyorum da hersey yolunda gitsinde bakalım
6/11/2023
Ben 11.11.2023 olmasını tercih ederdim ama kocam sırf babalık izni haftasonuna kaynamasın diye hafta başında olsun istiyor yoksa hiç bi özelliği yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…