Ben ciddi manada korkuyorum bi akrepten çok fena kazık yemişliğimde var belki ondan da etkilenmiş olabilirimYa ben kasım doğumluyum ama yay burcuyum oğlumda kasımda doğsun istiyorumKorkmuyorum akreplerden
Kocanla anlaşıp evlendiğine göre yükselen burcundan yırtmışsınYay burcuyum akreple asla anlaşamaz diyorlar ama hem kocam akrep hem de evladım akrep olacak büyük ihtimalle
Ay benimki de maç izliyoralpi sakın 6 sında doğurma doğum konusunda sen gibi düşünüyorum. Bebeğim günü de şeklini de seçsin istiyorum. Ayrıca sezaryen gününü beklemek de bence stresli bir olay.
Ya cidden gergınlık bana sımdı 3-4-5 dedi ya ben anneme bılet bakıyorum ayın 28 inde var eşimde dıyor ya erken gelırseYay burcuyum akreple asla anlaşamaz diyorlar ama hem kocam akrep hem de evladım akrep olacak büyük ihtimalle
Ay benimki de maç izliyoralpi sakın 6 sında doğurma doğum konusunda sen gibi düşünüyorum. Bebeğim günü de şeklini de seçsin istiyorum. Ayrıca sezaryen gününü beklemek de bence stresli bir olay.
Ay bizde kova var yengec var yay varKocanla anlaşıp evlendiğine göre yükselen burcundan yırtmışsındiliyorum evladınlada aynısı olur
Anladım canımBenimki 38+0 da alıcak benim gebeliğim riskli o yüzden beklemiycek daha fazla yoksa 38+5te falan doğurmak isterdim ama valla bende korkumdan doğurmak istiyorumzaten erken doğma ihtimalide var 34-35 i görelim sonra ne zamansa doğsun istiyorum
Ben yayım akreple anlaşmam çok zor iki kardeşim de akrepYay burcuyum akreple asla anlaşamaz diyorlar ama hem kocam akrep hem de evladım akrep olacak büyük ihtimalle
Eşim yengeç ben yay oğlum aslan iki numaram akrep söyleyeceklerim bu kadarAy bizde kova var yengec var yay varBen yıne anayım oğlumu ezmem kırmam da inşallah babayla (kova) anlaşır
Ayy inşallahhAy bizde kova var yengec var yay varBen yıne anayım oğlumu ezmem kırmam da inşallah babayla (kova) anlaşır
Amin hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebişlerimizeAnladım canımÖyle düşünme ama inşallah 34 35 geçersin 38+0 da çok güzel bir hafta sağlıcakla gelsin yavrucuğun benimki Şuan için bebeğim gelmek istemez ise 3 Kasım görünüyor ama bende en azından hafif bi sancım gelsin istiyorum öncesinde kendi gelmek istesin sinyal yollasın falan bakalım ne şekilde olacak son düzlüklere girdik patır patır dökülürüz ekim sonu
MerhabaMerhaba kızlar biraz uzun olacak ama 4 senelik evliyim ilk 3 senede 5 tane düşük yaşadım 4 ü kimyasal 1 i boş gebelik..son bir senedir hiç bir şekilde gebe kalamadim bu arada bütün genetik testler yapıldı eşime de bakıldı..adetlerim son bir senedir duzensizlesince bende hormon testlerime baktrayim dedim ve rahim filmi çekeyim dedim şuana kadar doktorlar gerek görmemişti ama ben baktrmak istedim..
Fsh:5.04
Lh:11.79
Prolaktin:13.19
Amh:3.06 çıktı değerlerin normal dedi doktor kızlar evlendikten sonra 20 kilo aldım yani suanki kilom 90 kilo ver dedi doktor..neyse rahim filmi çektik bugün tüplerim açık şekil normal gayet iyi dedi doktor..Hatta kızlar çektiğime pişman oldum gibi kürtaj olmuş biri olarak böyle bir ağrı görmedim desem anestezili çektim ama sabah oldum olduğumdan beri karın ağrım çok kanamam adet kanaması gibi sizce normalmi bazı arkadaşlar 10 dk sürüyor lekelenme olup geçiyor dedi benim öyle olmadı kürtaj da bile bukadar ağrım olmamıştıtek sevindigim değerlerim iyi çıktı demekki şuan nasip etmiyor rabbim sorum ağrılarım normalmi karnimda da şişlik var dokunamiyorim bile agriyor durumuma bir yorumunuz varmi
Bende aynı fikirdeyim. İnşallah herşey istediğimiz gibi ilerler..Heee hatırladım gıbı ayın 6 sı hemde 6-0 dıyoalrdı. Şu anda bile maç izliyor
Aa ınsallah öyledir bana bugun dedı kı eskısı gıbı beklemıyoruz sezeryanda 38 olunca alıyoruz.
Bende nasılsa erken dıye bişey demedim cidden üzülüyorum ya benım kızıma 23 dedıler şükür gününü bekledi gününde aldılar ama belki daha da bekleyecektı.
Ben hep şunu savunuyorum doğum öyle kolay olan birşey değil bebek gelecegı günü secsın o gün hemen alınsın sezaryana. Zaten nst bakılıyo kontroller sıklasıyor acil durumu olan zaten alınıyor.
Belki benim sancım olsa o gün belkıde normal ıstıycem ama tarıh saat verılınce ister istemez korkunun üstüne gidemiyorsun.
6 sında ne var özel gün mü doğum için tarih mi aldın birindenBende 6-7 dıycem şimdilik susuyorum da hersey yolunda gitsinde bakalım
6/11/2023
Benim de doğum günümBence 5inde doğurun.. Bizim evlılık yıldonumumuz
Benim de doğum günüm
Evet canım dinlediğim doktor da aynen senin dediğin gibi izah etti en azından kendisi gelmek istesin 38 haftada alınan bebekte bile yoğun bakım ihtiyacı olabiliyormuş 39 göre bırakın bebek kendisi seçsin sez olsa bile tabiki riskli durumları kastetmiyorum çok mantıklı geldi düşününce biri de işte 39 da doğum yapıcam yazınca böyle cevap vermiş artık 39+0 ve sonrası olacak doğumlar böyle söylenmiş dr bulursam paylaşırım keşfette denk gelmişti çok güzel anlatıyor herşeyiHeee hatırladım gıbı ayın 6 sı hemde 6-0 dıyoalrdı. Şu anda bile maç izliyor
Aa ınsallah öyledir bana bugun dedı kı eskısı gıbı beklemıyoruz sezeryanda 38 olunca alıyoruz.
Bende nasılsa erken dıye bişey demedim cidden üzülüyorum ya benım kızıma 23 dedıler şükür gününü bekledi gününde aldılar ama belki daha da bekleyecektı.
Ben hep şunu savunuyorum doğum öyle kolay olan birşey değil bebek gelecegı günü secsın o gün hemen alınsın sezaryana. Zaten nst bakılıyo kontroller sıklasıyor acil durumu olan zaten alınıyor.
Belki benim sancım olsa o gün belkıde normal ıstıycem ama tarıh saat verılınce ister istemez korkunun üstüne gidemiyorsun.
Ayy bende bugün aynısını dedim kaç gündür serin havalar annemler geldi gezelim dedik baya sıcaktı ama inan bu çok çok serin hali ben bu havalara şükrediyorum düşüntrueliving_ bugun bursaya geldim... Anam o ne sıcaktı öyle allahtan çok etkılenmedim ama bayagı sıcaktı
Ben yayım akreple anlaşmam çok zor iki kardeşim de akrep
Abim boğa çok iyi anlaşırız diğer iki küçük biri kız biri erkek ikiside akrep onlar bizimle anlaşamıyor kendileri de anlaşamıyor gerçiBenim kızım yay. Oğluşum büyük ihtimal akrep olacak üzdü şuan bu mesaj beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?