2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kocanla anlaşıp evlendiğine göre yükselen burcundan yırtmışsın diliyorum evladınlada aynısı olur

Ya cidden gergınlık bana sımdı 3-4-5 dedi ya ben anneme bılet bakıyorum ayın 28 inde var eşimde dıyor ya erken gelırse
Hani tarıh vermese ben kasım 1-2 gıbı gelin diyecektım aklımada hıc erken ıhtımalı gelmeyecektı.
Aman neyse uykuların kacmasına daha var anın tadını cıkaralım bir sonrakı kontrolum 4 ekime sonrası 4 kasım belkı dogum

Anladım canım Öyle düşünme ama inşallah 34 35 geçersin 38+0 da çok güzel bir hafta sağlıcakla gelsin yavrucuğun benimki Şuan için bebeğim gelmek istemez ise 3 Kasım görünüyor ama bende en azından hafif bi sancım gelsin istiyorum öncesinde kendi gelmek istesin sinyal yollasın falan bakalım ne şekilde olacak son düzlüklere girdik patır patır dökülürüz ekim sonu

Ben yayım akreple anlaşmam çok zor iki kardeşim de akrep

Amin hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize Belkide gönlünden geçen gibi olur sinyal gönderir sana Allah gönlüne göre versin canım

Merhaba öncelikle inşallah en kısa sürede sen de çok güzel haberler alırsın rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın rahim filmini 2 kere çekildim ilki anestezisizdi devlette olduğum için beni bağırta bağırta çektiler ve acidan bayılmıştım. 2. Rahim filminde de anestezili oldu ama aynen senin tarif ettiğin gibi acılar ve kanama yaşadım çok zordu merak etme herkesin bünyesinin verdiği tepki farklı senin vücudun da böyle bir tepki vermiş diyelim.. yanlış anlamazsan bir de öneride bulunacağım ben MFK vitaminleri ile gebe kaldım 5 yıldır olmuyordu 1 tup bebek 3 düşük oldu ama bebeğimiz olmadı sonra mfk vitaminlerini kullanamaya başladım 3 hafta sonra hamile kaldım çok şükür hatta bu topiktenten bir arkadaş daha mfk gebesi, istersen bir araştır

Bende aynı fikirdeyim. İnşallah herşey istediğimiz gibi ilerler..

Evet canım dinlediğim doktor da aynen senin dediğin gibi izah etti en azından kendisi gelmek istesin 38 haftada alınan bebekte bile yoğun bakım ihtiyacı olabiliyormuş 39 göre bırakın bebek kendisi seçsin sez olsa bile tabiki riskli durumları kastetmiyorum çok mantıklı geldi düşününce biri de işte 39 da doğum yapıcam yazınca böyle cevap vermiş artık 39+0 ve sonrası olacak doğumlar böyle söylenmiş dr bulursam paylaşırım keşfette denk gelmişti çok güzel anlatıyor herşeyi inşallah bizim bebişler sinyal verir alpi misal ben asla 3 Kasım demiyorum oğlum kendisi bir işaret yollayacak eminim 27 Ekim diyorum en başından beri

Benim kızım yay. Oğluşum büyük ihtimal akrep olacak üzdü şuan bu mesaj beni
Abim boğa çok iyi anlaşırız diğer iki küçük biri kız biri erkek ikiside akrep onlar bizimle anlaşamıyor kendileri de anlaşamıyor gerçi annem bilsem doğururmuydum o ay diyor sinirli ve özgüvenleri çok yüksek oluyor kendi içinde güzel bir şey ezdirmiyor kendini akrep ama resmen biz abiciğimle sefilleri oynadık bunlar da hayatlarını yaşıyor hele o erkek olan belki yükselenden kurtarırırız

Kizlar ben toplamda 13 kilo aldim 30. haftaya yeni girdim.ve artik doktor normal dogum diyor biraz tırsıyorum artik.yogaya baslamak icin gec mi kaldim acaba tavsiye edebileceginiz youtube ya da insta dan hamile yoga dersleri kanallari var mi ?

Eklentiler

• 20230916_125921.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…